Tutinac sakrio u kamionu 6.500 paklica cigareta bez akciznih markica

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetdvogodišnjeg muškarca iz Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

stop policija 

Policija je, u saradnji sa Poreskom policijom, u kamionu tutinskih registarskih oznaka, kojim je upravljao osumnjičeni pronašla 6.500 paklica cigareta bez akciznih markica i prateće dokumentacije na području Vrnjačke Banje, saopštila je Policijska uprava Kraljeva.

Cigarete su predate Poreskoj policiji u Kraljevu. (Tanjug)

Komentari  
-4 # Milos 2020-02-27 13:23
Stop repsresiji policije nad Bosnjacima!
Prijavi moderatru
+9 # WERT 2020-02-27 13:51
Isto sam ja rekao, kada je onaj pop trandža sa ljubavnikom valjao kanabis. Da im se oprosti jer su to sveštena lica. Tako i bi, oprosti im sudstvo, i eno ih danas u Podgorici prave litije.
Prijavi moderatru
+2 # Bosnjak 2020-02-27 13:53
Samo ostro sa kriminalcima!
Prijavi moderatru
+4 # Boss 2020-02-27 18:07
Posto su srbi zauzeli sva radna mesta i ako ih je samo 1% u Tutinu znaci nema Srbina koji moze doc do radnog mesta a da ne radi,nerade jedino oni koji su nepokretni ili oni koji jos nisu prohodali deca do godinu dana, i sta ostaje dugo Bosnjacima vec da se muce i da se preturaju svercovanom robom moraju prehranit porodicu
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click