Supruga Seada Kolašinca zaustavljena na aerodromu - ''Zbog ovog je mogla dobiti šest mjeseci zatvora''

Bella je otišla u Njemačku nakon incidenta koji se desio u Londonu

 kolasinac

 

Suprugu bh. reprezentativca i fudbalera Arsenala Seada Kolašinca policija je zadržala na aerodromu jer je navodno pokušala sa sobom unijeti elektrošoker u Veliku Britaniju.

Bella Kolašinac nije bila svjesna da je to protuzakonito kad je zaustavljena na London Biggin Hill aerodromu, piše The Sun.

Navodno je imala dozvolu za ovo oružje u Njemačkoj.

Bella je otišla u Njemačku nakon incidenta koji se desio u Londonu, a u kojem su pljačkaši napali njenog supruga i Mesuta Ozila, još jedan fudbalera Arsenala, i pokušali ih opljačkati uz prijetnju nožem.

Za ovaj prekršaj, Bella je mogla dobiti i šest mjeseci zatvora, ali su je pustili s upozorenjem nakon što je došla iz Frankfurta privatnim letom.

“Sve je bilo samo jedan veliki nesporazum. Elektrošoker je bio zapakovan, nov, i nije bilo baterija u njemu”, kazao je PR Seada Kolašinca.

Tvrdi i da je Bella bila na letu kad je dobila obavijest da je uređaj zabranjen u Britaniji, te da su na aerodromu već bili obaviješteni da ga ona nosi sa sobom kako ne bi bilo problema.

“Zabrinuta je nakon onoga što se desilo njenom mužu i Ozilu, nije znala da radi išta pogrešno jer je u Njemačkoj dopušteno nositi šoker ako imate dozvolu”, dodao je.

Iz Arsenala nisu htjeli komentarisati.

Izvor:Fokus

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click