Ljajić: Ovo je pokušaj moje političke sahrane (VIDEO)

Predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić gostovao je u jutarnjem programu Nove S “Probudi se”. Povodom navoda da se priprema za funkciju ambasadora u Turskoj, Ljajić je naveo da to nije tačno i da mu tako nešto ne pada na pamet u životu, jer, kako kaže, to nije posao za njega.

ljajic nova s 696x469

“To je pokušaj političke sahrane”, ocijenio je Ljajić navode o njegovom odlsku u Tursku i dodao da niko ne bi glasao za čovjeka za kojeg 20 dana pred izbore čuje da namjerava da ode i uhljebi se na nekoj novoj funkciji.

On je naveo da njegova stranka želi i da uzme učešće u novoj Vladi, nakon izbora na kojima izlazi na listi sa Srpskom naprednom strankom. Ipak nije potvrdo i da će on biti ministar i u novom sazivu.

Komentarišući smjenu nekadašnjeg pomoćnika gradonačelnika Novog Pazara Emira Ašćerića, Ljajić je rekao da to što je Ašćerić ostao bez funkcije ima isključivo veze sa unutrašnjim prilikama u Sandžaku i da su predsjednik Srbije Alekandar Vučić i njegova posjeta iskorišćeni samo kao povod.

Ljajić kaže i da nije prvi put da je Ašćerić iznosio neosnovane kritike.

“To su neosnovane kritike nekoga ko sjedi na vlasti. Ne možemo sjedeti na dvije stolice”, kaže Ljajić.

Komentarišući posjetu predsjednika države Novom Pazaru tokom vanrednog stanja, Ljajić kaže da to nije bio dio funkcionerske kampanje, već da je namjera bila da se pokaže ozbiljnost situacije i zaustavi rast broja zaraženih u tom gradu.

Izvor: Nova.rs

Komentari  
+2 # mehmed 2020-06-05 12:58
O ti ljajicu, dokle ces jos ?
da kao otrcana mrska lisica u obliku zmije otrovnice , vuces po Sandzaku,
koliko ces jos dugo degradirati GORDE
Sandzaklije.

I otac psihoanalize Frojd, bi tebi rekao FUJ , FUJ i svecano otisao : na Biro za Rad .
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click