Vučić ipak ne ide u samoizolaciju, u petak u Nišu uručuje respiratore

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić očito neće ići u kućnu samoizolaciju iako je jučer objavio da je njegov stariji sin Danilo pozitivan na korona virus i da je smješten u Infektivnoj klinici, jer je danas najavljeno da će sutra službeno putovati u Niš, piše “Danas”.

vucic korona 4 696x469

Predsjednik Vučić, podsjetimo, saopćio je na Instagramu juče da mu je sin pozitivan na virus, pa se u javnosti odmah postavilo pitanje da li će morati i on da ide u samoizolaciju na 14 dana.

U kabinetu predsjednika nema odgovora da li je Vučić bio u kontaktu sa sinom ili će morati u samoizolaciju, a procedura kaže da svi koji su imali kontakt sa zaraženima u prethodnih 14 dana da imaju obavezu da se izoluju.

Iz Predsjedništva je danas najavljeno da će se Vučić sastati sutra u 10 časova u Nišu sa predstavnicima lokalne samouprave, Kliničkog centra Niš i drugih zdravstvenih institucija (Gradska kuća).

Kako se dodaje u saopćenju, Vučić će prilikom posjete Nišu uručiti veliki broj maski, invazivnih i neinvazivnih respiratora i druge medicinske opreme.

Izvor: Danas

Komentari  
+3 # mehmed 2020-04-09 23:48
Dali si TI Vucicu PRI SEBI ???? !!!!

TI nepostujes SVOJE MJERE... - Ti , tvoja Familija i svi oni sa kojima si bio u vezi MORATE u karantin .

DA TE nije ona posjeta najvecem Diktatoru Evrope - Orbanu ..izbacila iz ravnoteze !!! ???
Prijavi moderatru
+2 # Nur-Bec 2020-04-10 03:14
Znaci da Vucic ne postuje propise koje je on sam propisao.Morao bi on,citava njegova familija i svi koji su sa njegovim sinom bili u kontaktu u samoizolaciju.To moze znaciti samo dvije stvari;
1)Sin Danilo uopste nije zarazen sa Covid 19
2)Vaznija mu je predizborna kampanja nego zastita njegove familije
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click