Doktorka Kisić o izjavama Nestorovića: ''Beskonačno je šarmantan, ali njegove izjave nisu prihvatljive...''

Doktor Nestorović bi po sopstvenim rečima bio idealan ministar za optimizam, ali iza njegovog mišljenja ne stoji struka, rekla je doktorka Kisić u večerašnjem izdanju emisije Hit tvit na TV Pink.
edfrgthzjukiloč


Komentarišući izjave profesora Nestorovića, koji je prethodnih dana u nekoliko navrata izneo drugačiju teoriju za borbu protiv korona virusa u ovoj fazi, a koja se ukratko svodi na to da bi trebalo pospešiti zaražavanje kod građana, doktorka Kisić je rekla:

- Profesor Branimir Nestorović je redovan profesor na Medicinskom fakultetu i vrstan pulmolog. Sve je počelo od one čuvene izjave o najsmešnijem virusu koju su novinari toliko proširili. Ova izjava da je bolje da sada izlazimo i zarazimo je u 21. veku neprihvatljiva. Jeste da je sada virus slabiji i da bi ljudi prošli sa manjim posledicama. Takav način, takav koncept, nije prihvatljiv - rekla je doktorka Darija Kisić Tepavčević.

 
Prema njenim rečima, profesor je "beskonačno šarmantan", ali:

- Ja moram da se ogradim, to nije mišljenje struke - rekla je doktorka Kisić i dodala da bi Nestorović, po sopstvenim rečima, bio idealan - ministar za optimizam.

Prenosi:Blic

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click