Ljajić: Bez lažnih obećanja tokom kampanje

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić izjavio je danas da će predizbornu kampanju iskoristiti da građanima predstave ono što je urađeno u proteklom periodu i predoče planove šta će se raditi u narednom mandatu.

Rasim LJaic 270818 ALO foto Dejan Briza 32 1000x0

“Verujem da ima puno toga što treba građanima da predočimo. Nećemo davati obećanja koja ne možemo da ispunimo i treba pred građane izaći i realno reći da će ovo biti jako teška godina i godine koje nas očekuju”, rekao je Ljajić gostujući u emisiji Novi dan na TV N1.

On je dodao da razvoj ekonomske situacije neće zavisiti od onoga što će se dešavati u Srbiji već i od onoga što će biti na nivou Evropske unije i globalnom tržištu.

Ljajić, čija partija će na izbore izaći sa Srpskom naprednom strankom, se ne nalazi na izbornoj listi “Aleksandar Vučić – za našu decu”.

On je komentarišući nedavna dešavanja ispred Skupštine Srbije rekao da je u politici sve dozvoljeno osim nasilja koje, kako je ocenio, vodi podelama i koje će se svima obiti o glavu.

“Apelujemo na očuvanje stabilnosti i debatu koja je Srbiji preko potrebna. Žao mi je što tokom razgovora vlasti i opozicije prošlog leta nisu otvorena ključna pitanja, poput izbornih zakona. To je nešto što nas očekuje, trebaju nam takvi zakoni koji se neće menjati i kojih će važiti u nekoliko sledećih izbornih ciklusa”, istakao je Ljajić.

Radio sto plus

Komentari  
+120 # Tutinac 2020-05-13 19:29
Što se tiče lažnih obecanja,prvo cemo tebe testirati.Čvrsto si obecao da neceš biti deo naredne vlade.Ako održis riječ,nema razloga da ti ne vjerujemo i za druga data obecanja.Održi junače.
Prijavi moderatru
+84 # mehmed 2020-05-13 23:02
Pa zar ima iko u Srbiji i Sandzaku da vjeruje :

ovom parasrbinu

dusmanu Sandzaka i Bosnjaka

politicaru - koji prvi put u historiji Dunjaluka ima dvje stranke

vjecitom poltronu i ikebani u ministarskim foteljama ,

lazovu i manipulatoru u stilu :
SPC , ratnih zlocinaca zbog kojih je lio suze , Srpskih Nacionalista ...
Prijavi moderatru
+68 # mehmed 2020-05-14 00:02
I izraz lica govori o " moralnom kodeksu " ovog nesvresnog doktora.
Prijavi moderatru
+51 # Sandzaklija xy 2020-05-14 10:05
Tutinac i mehmed. Ovaj out se slazem sa vasim misljenjima 100%. Uzgred budi receno, nikad nisam video vise pozitivnih poena na komentare nego sad kod Tutinca, sto govori o moralu i karakteru vjecitog mlataoa prazne slame i velikog Srbina-Ljajic Rasima.
Prijavi moderatru
+10 # mehmed 2020-05-16 14:08
Bilo bi pozeljno da rasim i suljo uzme po onih 100 Eura... -
bratski kupe nekoliko ovaca ...
a onda se u predizbornoj kampanj zagrle i slozno kazu : "

razvijat cumo ovcarstvo na Pesteru "
Prijavi moderatru
0 # mehmed 2020-05-25 08:25
Samo i SAMO, ISTINSKIM VJERNICIMA koji praktikuju ISLAM izvan OTETIH DZAMIJA od strane bosnjackih Ikebana i bivse srpske vlasti

BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click