SDA: Ugljanin (66) radi iz stranačkih prostorija uprkos zabrani kretanja

Predsednik Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejman Ugljanin (66) od danas će raditi u prostorijama stranke bez ozbira na mere zabrane kretanja ili okupljanja, saopšteno je danas iz te stranke.

suljo ugljanina bnv jpg 660x330

SDA navodi da je odluku o deblokadi rada stranke za vreme trajanja vanrednog stanja donelo Predsedništvo 1. maja, a nakon što vlada Srbije i MUP nisu do danas odgovorili na njihovih pet zahteva da se predsedniku stranke koji u novembru puni 67 godina omogući rad za vreme vanrednog stanja.

Time su, ako navode, u SDA, njihovom predsedniku i samoj stranci onemogućili politički rad i delovanje, te će, dodaju, od danas Ugljanin poslove obavljati u službenim prostorijama stranke.

U saopštenju se navodi i da SDA Sanžaka smatra da je odlukom o proglašenju vanrednog stanja u Srbiji i zabrani kretanja osobama starijim od 65 godina na javnim mestima Ugljaninu bio onemogućen rad i političko delovanje.

Komentari  
+1 # mehmed 2020-05-02 20:25
Pravno i Zakonski :

Ugljanin i svi gradjani Srbije su NEUSTAVNO - Tj. BEZ Odluke Skupstine Srbije stavljeni u NAJ DIKTATORSKIJI Polozaj u Evropi.

Vucic i njegova GEBELSOVA Masinerija hoce 4 maja , da te NEUSTAVNO DAVNO Donesene Mjere AMINUJU u Skupsni Srbije .

Pravno i Zakonski , kogod bude Aminovao te NEUSTAVNE Mjere treba da svira klavir ...

svi osteceno gradjani mogu da tuze tu razularenu Jaliju .
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click