Ugljanin u Ankari - YTB podrška Sandžaku

Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin posjetio je danas u Ankari Generalni direktorat Direkcije za tursku dijasporu i srodne zajednice (YTB) Republike Turske i tom prilikom susreo se sa direktorom Abdullah Erenom.

4e9032fbb2b9867a5ab76640932fd9dd

Predsjednik Ugljanin upoznao je gospodina Erena sa glavnim aktivnostima Stranke u Sandžaku, sa problemima Bošnjaka u Srbiji kao i sa konkretnim prijedlozima za njihovo rješavanje.

Tokom sastanka razgovaralo se o mogućnostima saradnje posebno u oblastima obrazovanja, školovanja studenata i o kultrunoj saradnji.

ytb2

Direktor Eren je istakao da će Direkcija za tursku dijasporu i srodne zajednice (YTB) Republike Turske uvjek biti podrška Sandžaku.

Direkcija za tursku dijasporu i srodne zajednice (YTB) Republike Turske sprovodi program stipendiranja studenata, Turske stipendije (Turkiye burslari), potpuno finansirano školovanje na najprestižnijim univerzitetima u Turskoj kojim su obuvaćeni studenti iz 150 zemalja svijeta.

Komentari  
-14 # Sandzaktar 2020-11-18 06:54
U sanszaku je na sceni,hodzansko-ulemanska izdaja istinskih vrijednosti.ulema iz izus-a,stavila se u službu srbočetničke fašističke para-države.njihovi službenici sa svojim obezglavljenim vodjom zukorlicem,nasrcu na svoj narod fizički,bijući ga,rušeci mu i uništavajuci imovinu.kao i emocionalno,stavivši se u službu onih što su nad bòšnjacima sprovodili zločine i genocid,napadajuci bošnjačko nacionalno vijece,pokušavajuci da ga degradiraju i omalovaže njegovu ulogu medjunarodnog reprezetenta i zaštitnika intersa bošnjačkog naroda.
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # NP 2020-11-18 09:56
Da vas Allah s.w.t. uputi, vas bolesnike pune mrznje.
Treba biti mnogo zarazen pa pisati sa ovolikom zlobom prema Muftiji.
Ovde se ni M od Muftije ne pominje.
Ali za neke je vazno samo da izbljuju otrov i odrade Kasimov sendvic
Odgovori | Prijavi moderatru
-10 # Sandzaktar 2020-11-18 12:35
..24 miliona eura je izdvojila turska za rekonstrukciju puta novi pazar-tutin na zalaganje sulejmana ugljanina..zašto se o tome šuti..to je zlo i vaša zloba...neko hoce da se o tome ne priča, da se ne zna ko je dao pare..što vaš nadridelija iz orlja ne progovori o tome koju riječ u parlament.za šta je dobio glasove ?...da služi vučicu i srpskim radikalima.taj put je od regionalnod značaja i mora srbija da ga rekonstruiše..te pare za rekonstrukciju puta, bi dobro došle kao novčana pomoc narodu sandzaka..ili biste vi možda želeli da ih uvakufite samo za vas..pa ovaj put je vakuf i hajrat turske države narodu sandzaka.ovim putem možete i vi hodze iz izus-a da se koristite podjednako kao i svaki drugi sandzaklija.i niko vam nece braniti tuda da se krecete i prolazite.niti ce bagerom vaša auta presretati pa izvrtati i prevrtati,ni po danu ni po noci,da bi vam nanijo materijalnu štetu..a da ste zaslužili,da vas bageri po putu presreću jeste i to debelo...
Odgovori | Prijavi moderatru
+12 # Ramadan 2020-11-18 13:27
Ne znam da li si bolesni lažov ili samo bolesnik. Trurska je za put NP-TT dala kredit pod uslovom da njihove firme izvode radove, naravno hvala im na tome, ali se kredit sa sve kamatom mora uredno vratit kao i svaki drugi.
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # MM 2020-11-18 17:19
Prijatelju to je kredit koje će vraćati drzava. I to pod većim kamatama nego sto se uzima kod zapadnih kreditora ili Kine.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Pešterac 2020-11-18 18:49
Vlada Srbije uzela je kredit od 219,2 miliona evra od turskih banaka Ziraat i Denizbank radi izgradnje infrastrukturnih projekata u Sandžaku i Vojvodini koje obavlja kompanija Tašjapi, takođe iz Turske, po kamatnoj stopi od 2,5%.
Ova stopa je izuzetno povoljna i do nje se došlo prije svega zbog zainteresovanosti Turske da bude više prisutna na ovim prostorima i efekta koji se postižu time što upošljava svoje firme. Treba priznati da je za isti kredit pregovarao i Tadić uz Suljovo lobiranje, ali je tada stopa bila znatno veća i Srbija je nije prihvatila, tek je Vučić, zahvaljujući svojim ličnim odnosom sa Erdoganom, uspeo da ovaj posao krene sa realizacijom.
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Sandzaktar 2020-11-19 06:43
Pa što nije uzet taj povoljniji kredit na zapadu ili u kini.
24 milona eura je bezpovratni kredit(poklon,vakuf)drzave turske sandzačkom narodu,za rekonstrukciju puta novi pazar - tutin.
Sramota je sto lažete narod a da se pri tom ni malo ne bojite za svoju perspektivu na ahiretu.zar je preče ljagati i lagati zarad dušmana svoga naroda i vašeg nadridelije iz orlja,koji im bezsramno služi,nego sopstveno stanje duše na danu polaganja računa..
što bre radite tako...zar je vaša duša ušla u toliki kolaps.dali to ona nema receptore straha od dzehenemskih bezdana..siguran sam da ste mnogo puta pročitali da će licemjeri nastaniti najdublja staništa dzehenemskih žarišta.potrudite se da pronadjete puteve oprosta pre nego vam se noga o nogu zaplete..preči vam je ahiret nego odpadništvo,vama i vašem nadrideliji iz orlja.
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # Pešterac 2020-11-19 07:33
Očigledno da nimalo ne veruješ u to što pišeš, inače ne bi tako ljigavo lagao da veruješ u Alaha, jedino što ti je bitno je manipulacija građanima zarad vlasti. Računaš da većina ne može da dođe do tačnih informacija i onda konstantnim laganjem i pozivanjem na najosetljivije emocije kod Bošnjaka, uspevate da prevarite jedan ( sve manji) broj ljudi.
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # Живојин 2020-11-18 19:19
... бљак, без коалиционе халал сланинице! :-)
Како само клевећууууу, а тек што мрзеееее!
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Tutinska seljačina 2020-11-18 19:41
Čovjek, stručnjak, dobar političar-jednom rečju Ugljanin.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Olivera je moje ime 2020-11-18 21:05
Izgleda još samo za vas u Tutinu je Suljko čovek, stručnjak i dobar političar. A to što vam u XXI veku voda još nije za piće, to je zasenila Suljkova gromada svih ovih godina unazad.
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Живојин 2020-11-18 23:05
Ма шта ће им вода поред Никшићке пиве и шљивке Бихорке! ;-) Ђаба кроз малогранични промет! :P
Odgovori | Prijavi moderatru
+15 # Behro 2020-11-18 10:24
NE VRAĆAJ OSTANI TAMO SPASI NAROD U SANDZAKU ČOLDO JEDAN.
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # Mujo 2020-11-18 12:55
sULEJMAN TI NIJE vlast vec Muamer Zukorlic u BG I vucic, oni dvojica vam zivotom upravljaju... tako da
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # NP 2020-11-18 15:48
Ne vredi vam više to Gebelsovo - 100 x ponovljena laž 101 pit postaje istina.
Ugljanin je vlast:
U NP u TT sa Vučićevim SNS upravljaju gradovima Sandzaka i BNV sa onim izlapelim iz SDP koji se ni jednom još nije oglasio o bitnim pitanjima za Bošnkake. Prepustio je Sulju BNV da vedri i oblači.
Bio je 30 godina na vlasti pa ni F od fabrike, putevi k'o u Kambodzi, ...osim laža o autonomiji, Leskova City, fabrikama, prugama, aerodromima ... itd - baš ništa dobrog. Zabio je nož u ledja jedinstvu Bošnkaka i pokušao da preotme IZ, zavadio brata sa bratom ... TO JE UGLJANIN KOJI NAS ZAVIJA I CRNO EVO 30 GODINA.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Живојин 2020-11-18 19:16
"U NP u TT sa Vučićevim SNS upravljaju gradovima Sandzaka i BNV sa onim izlapelim iz SDP ..."
Шојићу, а зар Санџачко Прватно Предузеће није и на локалном новоу у СЈ и раније у ПП, као и на државном нивоу законодавне власти у Скупштини, али и извршне власти и то најмање на нивоу државних сектертара у министарствима, у коалицији "sa Vučićevim SNS"?
Ne vredi vam više to Gebelsovo - 100 x ponovljena laž 101 pit postaje istina кроз твоје пренемагање "како само клевећуууу, а тек што лажуууу!
Војвода санџачки и ИЗуС преко СПП je vlast: и на локалном и на државном нивоу власти и то много више од онога што му припада по освојеним гласовима и противно свим демократским нормама за верске заједнице у власти!
Ајд сад скрени и распали на мржњу!
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Olivera je moje ime 2020-11-18 21:18
Vratiće se Suljko iz Turske, nažalost. Sa šarenim tanjirom u rukama, ali ovoga puta bez crvenog tepiha na aerodromu i ministarske fotelje u perspektivi.
Odgovori | Prijavi moderatru
-7 # Nadir 2020-11-18 12:20
Dok muamer cestita gulenovcima i javno vrijedja presjednika turske,ugljanin na pravom mjestu,prije dvije godine demoktata pisman hodza nazva ga faraonom,evo ih iz spp a,pisman hodze ea nas upucuju na pravi put.AV AV vam bacio kosku.Otkriveni pa neznaju sta ce,kad im dirnes pare odmah fetve,allah ea nas uputi,neka uputi muamera,zene,kuce,auta,kobre ga cuvaju,fondacije milioni eura sve sto u sandzaku sto valja nemoze na oci ea ga vidi
Odgovori | Prijavi moderatru
+11 # Deutschland 2020-11-18 12:56
Sda je jedina stranka za cije vreme vladavine nije otvorena ni jedna fabrika u tutinu i pazaru, obecavani su kule i gradovi, a plackano je pustoseno sandzakom i najvise u tutinu.
Leskova City jedan obecani projekat kao najveca laz na balkanu.
Ovaj Sojic da vere ima sakrio bi se u misiju rupu da nas bar ne bruka
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Pešterka ..... 2020-11-18 16:03
Na hajr ovo putovanje pošto je i ranijih godina držao govore na skupovima u Turskoj od kojih je naš narod vidio mnogo štete
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Olivera je moje ime 2020-11-18 21:11
Kako li su zvučali njegovi govori na skupovima u Turskoj? Ima li negde na Youtube? Izgaram od želje da čujem tu besedu. I verujem da narod od te besede nije imao štete, već da je imao doživljaj za ceo život. Verujem da su se nakon skupa kad su otišli kućama, grohotom smejali ljideru Sandžaklija i bili zahvalni Allahu što ih nije ostavio u situaciji da moraju za njega glasati.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # JOK BRE 2020-11-18 23:20
Neće Pešterka da izda ni svog "neprijatelja".
To se zove karakter.
Radjaš se i umireš sa karakterom ...ili bez njega.
A Olivera!?
Olivera je data (ne oteta, porobljena i sl) a za ruku je uzeli njeni iste godine i odveli je kao poklon u krevet, onom sultanu što joj je ubio oca..
I to je karajter.
Samo kakav?
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # Olivera je moje ime 2020-11-19 08:23
Očigledno da ova Pešterka ne pije tutinsku vodu, kao što je očigledno i gde vodi lažna solidarnost. Ali ve ste slabi na svog prvog ljidera i tu leka nema. Ni svi rasimovi doktori, ni sve Muamerove hodže ne mogu izgleda izlečiti Sandžaklije od Ugljenitis Sulejmanitisa.
Što se tiče moje imenjakinje Olivere, ni prva ni zadnja princeza udata iz političkih razloga. To im je bila sudbina rođenjem, da se udaju iz nekih interesa kad stasaju za udadbu. Pa i muslimani ugovaraju svojoj deci brakove još od malena u nekim delovima sveta. Na to se ne trzaš, već mi tu nešto palamudiš o "karakteru", a to je bila normalna stvar u vladarskim porodicama u prošlosti.
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Karakter 2020-11-19 10:37
Bravo,,jok bre,,(saro).sve su to tužne i ružne karakterizacije..to je tako kad se izgubi poverenje u sopstveno biće.kad se sopstveni namus poprska,svojeručno,blatom....
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Deutschland 2020-11-19 07:19
Ja mislim olivera da je ovo na onom nivou kad vucic sedi ispred trampa na osudjenickoj stolici i potpisuje ono sto nije procitao, mozes da nadjes Tag video i da se smejes isto ti je to.
Odgovori | Prijavi moderatru
Napiši komentar
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari