Prepolovljen budžet za projekte Novog Pazara, Tutina i Sjenice

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave izmenilo je odluku o dodeli sredstava iz budžetskog fonda za programe lokalnih samouprava na osnovu koje će projekti Novog Pazara, Sjenice i Tutina dobiti upola manje novca.

budzet 145

Na osnovu prvobitne odluke, donete 11. marta, za realizaciju projekata ove tri lokalne samouprave bilo je izdvojeno 28,1 milion dinara, dok će izmenom Novi Pazar, Sjenica i Tutin moći da računaju na nešto više od 14 miliona dinara.

Tutin će, umesto predviđenih 14 miliona dinara, za izgradnju upravne zgrade Opštine, dobiti sedam miliona, dok će Novi Pazar sada moći da računa samo na 4,9 miliona dinara za uređenje platoa na Rekreativnom centru.

Za manifestaciju “Sjenica otvorenog srca” iz budžetskog fonda sada je planirano 2,15 miliona dinara, upola manje nego prvobitnom odlukom.

Do smanjenja izdvajanja za programe lokalnih samouprava došlo je zbog otklanjanja štetnih posledica usled bolesti COVID-19.

N. Kočović, Radio sto plus

Komentari  
+1 # mehmed 2020-05-12 21:18
Mozda i zbog toga sto je Drzava Srbija primjetila da " sda " Sjenice Drustvena Sredstva daje paravjerskim nistarijama u otetim dzamijama
ili su ljuti sto djeca Tutina pitku vodu nemaju ,

ili su bjesni sto neko Budzetska Sredsrva daje onom Mehi da nadoknadi stetu... -- nastalom kradjom parfema na Frankfurtskom aerodromu

a sad malo sale : Budzet Sjenice bi se mogao popuniti ako bi onaj nesretnik u aferi sa " udatom zenom " ...reklamirao na Medijima novi lijek za iznemogle muskarce .
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click