Prvi slučaj zaraze u Priboju žena iz sela Kukurovići: Ne zna se kako je došla u kontakt sa virusom

Priboj – Prvi slučaj korona virusa potvrđen je u Priboju, međutim radi se o situaciji koja još nije viđena u Srbiji, jer je virus dobila starija meštanka sela Kukurovići koje se nalazi na samoj granici sa Crnom Gorom i udaljeno je oko 30 kilometara od centra opštine.

korona virus koronavirus 2

„Radi se o starijoj ženi koja živi sama i retko je izlazila iz sela.

Sin joj je došao iz Beograda gde je radio na građevini, i on nije imao simptome virusa, ali pošto je baka pozitvna, možda je to preležao na nogama i nesvesno preneo virus, mada smo čuli da je njegov test bio negativan, tako da ostaje nejasno kako je uopšte i došlo do inficiranja

. Izgleda da se ovaj virus prenosi mnogo lakše, nego što mi mislimo, moramo biti još oprezniji sad“, kaže meštanin ovog sela za RINU.

(Rina)

Komentari  
+2 # Insan 2020-04-04 07:15
Preko namirnica
Prijavi moderatru
-2 # Sejo 2020-04-04 09:30
Virus u Evropi šatora još pre 2 meseca a ne samo sad. Sad je masovno. Tako da možeš da gabuznes na ulici( klupa za sedenje, gelenderi uz stepenice, bus stajalista) kap onu prodajnim radnjama( kvaka na vratima, namirnice, traka na kasi i td) kao i u javnim prevozu i td. Dakle možda je neko Imao virus gde je kupila namirnice ili cekala bus i još hiljadu načina. Uglavnom sam primetio da građani Sandžaka to dozivljavajubkao sramotu i kriju se unestobsa se odmah jave dok je taze em što se lakše leči em što ako sede tako ugrožavaju ostale . Što kaže čika Toni " sedi kuci piz*a ti materina" i civena njegova
teorija "boljest ne postoji, postoji samo u glavi" aja samo da dodam u glavi nekih ovde što mrze sve koji ne veličaju vodju sandžackog. Selam od Tonija :) Ostani kod kuće piz*a ti materina :)
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click