Vučić šalje 13 respitora u Novi Pazar

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslaće sutra u Novi Pazar 10 kliničkih i 3 transportna respiratora – ekskluzivno saznaje Rtv Novi Pazar.

profimedia 0494189150

U jutrošnjem razgovoru predsednika Srbije, potpredsednika Vlade i ministra Rasima Ljajića u direktora Opšte bolnice Novi Pazar Meha Mahmutović, ocenjeno je da je situacija u Novom Pazaru “alarmantna”, da su građani Novog Pazara najnedisciplinovaniji u Srbiji te da su pomenuti respiratori potrebni kako bi zdravstveni sistem Novog Pazara ojačao i spremno dočekao eventualni porast zaraženih korona virusom.

Na ovaj način ojačavaju se kapaciteti za prihvata pacijenata u Novom Pazaru kako bi oni bili zbrinuti na najadekvatniji način u svom gradu i kako ne bi morali da se šalju u udaljene kliničke centre.

Podsetimo, zaključno sa jučerašnjim danom u Novom Pazaru je registrovano 12 osoba zaraženih korona virusom. Testirani su i kontakti zaraženih osoba a rezultati se čekaju.

Nadležni iz Opšte bolnice pozvali su sve građane da se pridržavaju mera Vlade Srbije i preporuka nadležnih institucija i da bez preke potrebe ne izlaze iz svojih domova.

(rtvnp)

Komentari  
+4 # Face 2020-04-04 12:14
Malo je to, hoćemo bolju zdravstvenu zaštitu.
Prijavi moderatru
-1 # mehmed 2020-04-04 15:11
Nije lose. Pokrenuo se Ljajic.

Znaci VUCIC ce poslati tu pomoc...!!!!

Znaci li , da je tacno ono, o cemu se prica :

SBIJOM VLADA SAMO JEDAN COVJEK
Prijavi moderatru
+2 # Damir 2020-04-04 17:39
Vučiću su preči oni preko Drine kojima je usput rečeno za kratko vrijeme dva puta poslao pomoć, nego li njegovi gradjani za koje se zakleo da će ih štititi. Vučić dlaku mijenja a ćud nikako.
Prijavi moderatru
-2 # Safet 2020-04-04 21:29
Tim preko Drine ako Beograd ne pomogne, morace Sarajevo, jer su valjda ista drzava, ili nisu?
Prijavi moderatru
+2 # Safet 2020-04-04 19:01
Kakve veze predsjednik ima sa respiratorima, zar nema neki organ u vladi pri ministarstvu zdravlja koji treba da kordinise sa tim aktivnostima?
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click