SPP - Protiv Župića se vodi više krivičnih postupaka

U nastavku sjednice konstatovan je prestanak mandata odbornicima Nihatu Biševcu, Igoru Novoviću i Fuadu Baćićaninu, a potvrđiven mandat novim odbornicima Maidi Baltić, Ramizu Župiću, Edini Rašljanin i Danijeli Vukomanović.

odbornici

Odbornici Stranke pravde i pomirenja reagovali su na prijedlog da Ramizu Župiću (sa liste SDP-a) bude potvrđen mandat kazavši da je to osoba protiv koje se vodi više krivičnih postupaka.

– Ja sam bio jedan od onih koji su fizički štitili Župića jer se kleo da on to nije uradio. Ali kasnije sam video snimke koje je imala prilike da gleda cijela javnost. Mene su kolege u Beogradu pitale da li je moguće da se u jednoj gradskoj skupštini desi da jedan uposlenik javnih institucija ukrade telefon novinaru. Obzirom da se radi o ljudima iz redova mog naroda nije mi bilo prijatno. Da ne bih dužio pročitat ću dopis Tužilaštva. Protiv Župića je podignuta optužnica i u toku je krivični postupak za krivično djelo teška krađa na izuzetno drzak način za koje je propisana kazna od jedne do osam godina zatvora jer je optuženi krađu učinio na izuzetno drzak i opasan način. Izborom ovog čovjeka se narušava dostojanstvo Skupštine i narod će imati prilike da vidi ko ih predstavlja iz redova tih “Evropejaca”, kazao je odbornik Zećirović.

– Gdje je bio telefon direktora Sandžak TV do skoro. On je ukraden u prostorijama Skuptine grada Nvoog Pazara. Ja vjerujem da odgovornost Župića nije u onoj mjeri velika koliko onih koji su dobacili telefon i koji su ovo sve organizovali. Sad se pojavio telefon, poslije dvije godine. A ne zna se gdje je bio. Ja želim da se obezbijedi video nadzor u ovoj sali, kako se te scene ne bi više ponavljale, kazao je dr. Admir Muratović.

Komentari  
+13 # Pazar 2020-10-29 17:15
Covek ljubitel telefona sta je tu s[censored]o
Vidite djeco ukrades Telefon i uspevas u Politiku dje su ona vremena kada su se krali samo parfemi
Odgovori | Prijavi moderatru
-9 # Samo Istina 2020-10-29 18:15
Ma vi kradete mnogo vise pa nikom nista
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Deutschland 2020-10-31 13:21
Nikada nisam razumeo ljude bilo koje partije, vere,nacije kako moze zbog svojih licnih interesa da krade, unistavajuci dugorocno interese svog naroda. Kako moze sa tim svoje dijete nahraniti.
Odgovori | Prijavi moderatru
+13 # Hamza 2020-10-29 21:08
Čovek se drži one: “Malo laži, malo kradi i ne boj se” i stvarno je još uvijek tako, mada kako stvari stoje neće bit još dugo, za uspeh će morat još više da se i laže i krade.
Odgovori | Prijavi moderatru
+18 # Denis 2020-10-29 22:58
Ne branim ga , ne znam čoveka , ali ako političari za kradju telefona treba da leže od jedne do osam godina pčnite hitno da propisujete kazne od 13 miliona do 850 mliona godina za ukradene fabrike , ukradene puteve , ukradeno zdravstveno osiguranje ,ukradeno dostojanstvo gradjana , za ukradenu budućnot za ukradenu državu ...
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Ekili 2020-10-30 05:23
Neka ne leži ni dan. Nemoj ni kaznu nikakvu da plati. Ali nemoj on da predstavlja tebe, mene i ostale građane Novog Pazara u skupštini opštine. Ne tražim puno.
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # NP 2020-10-30 06:54
Ako želimo da budemo društvo kao u Kolumbiji, da nismo sigurni da izadjemo na ulicu - onda treba takvi političari da nam budu predstavnici.
Ako želimo da budemo društvo kao npr na Islandu gde nisu noću zaključavali prodavnice, već bi neko ako mu baš nešto zatreba ušao, uzeo to, ostavio novac na kasi i otišao kući.
Tako je bilo sve dok nisu počeli dolaziti stranci iz zemalja gde su razni Župići bili većina.
Upropastili su taj ideal na Islandu.
Zato STOP Župićima . STOP za uvek!
Jer....
Mi biramo - oni odlučuju!
Odgovori | Prijavi moderatru
-7 # TITO NP 2020-10-30 08:02
Ne otisli ovo tvoji na Island, recimo Tandirko... mogu zamisliti odmah bi Island poručio hiljade brava i japanaca.. :-)
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # tito junior 2020-10-30 19:20
Od Zupica ko im valja i ko je gospoda je LEGENDA PAZARA BAJRO ZUPIC, ovo ostalo nemam komentara.... policajka narkkmanka prosipa bahatost ha huuu, ovaj lopovvvv, katastrofaaaa
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # mehmed 2020-10-30 19:25
Hocete tog kradljivca strpati u zatvor a NE rasima koji je krao pare za asvaltiranje ulica ....
Odgovori | Prijavi moderatru
Napiši komentar
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari