PU N.Pazar - Policija nije asistirala maskiranim počiniocima prilikom uklanjanja berbernice Ramiza Dugopoljca

„Apsolutno su netačni navodi, koji su se pojavili u pojedinim medijima, da je policija jutros „asistirala maskiranim počiniocima prilikom uklanjanja berbernice Ramiza Dugopoljca“.

GVHDFZTW5R6Z45

Zarad istinitog informisanja, želim da obavestim javnost da su policijski službenici, upravo suprotno, odmah po prijavi izašli na mesto događaja i prekinuli uklanjanje preostalih delova pomenutog objekta.

Policija je identifikovala više osoba koje su učestvovale u ovom događaju, a o svemu je obavešteno i nadležno tužilaštvo.

Policijski službenici, po nalogu tužilaštva, intenzivno rade na rasvetljavanju činjenica i okolnosti ovog događaja, kao i utvrđivanju identiteta svih učesnika, o čemu će biti dostavljen izveštaj nadležnom tužilaštvu, koje rukovodi predistražnim postupkom.

Napominjem da će policijski službenici Policijske uprave u Novom Pazaru u apsolutno svim događajima postupati isključivo u skladu zakonskim ovlašćenjima i nalozima nadležnih tužilaštava.“

Komentari  
+1 # Safet 2020-04-09 13:39
Dobro.. makar su maske imali, znaci da su drustveno odgovorni i postuju mjere vlade protiv sirenja zaraze. Siguran sam da su i socijalnu distancu drzali.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click