'Zaratile' Emina Jahović i Jelena Karleuša

Jelena Karleuša i Emina Jahović više nisu drugarice, a razdoru estradnog drugarstva navodno je indirektno kumovala Nataša Bekvalac.

2073511 untitled1 ls

Naime, prema tvrdnjama upućenih, JK je zamerila Jahovićki to što je Nataši ponudila pesmu i s njom uradila duet uprkos tome što su se njih dve mnogo pre toga dogovarale za saradnju. 

Kako izvor upućen u odnos dve pevačke zvezde navodi, Jelena je smatrala izdajom to što ju je Emina zaobišla i ponudila saradnju Bekvalčevoj.

- Jelena je poludela kada je u medijima videla da Nataša i Emina najavljuju duet. Prethodno se ona dogovarala s njom i sve je bilo gotovo završeno kada je saradnja u pitanju, a onda je upala Nataša. Istog trenutka Eminu je otpratila sa Instagrama, čime joj je jasno dala do znanja da je njihovo prijateljstvo gotovo - govori dobro obavešten izvor.

- Emini u prvom trenutku nije bilo jasno zašto je Karleuša otpratila, ali su joj ubrzo zajednički prijatelji objasnili zbog čega je Jelena ljuta. Umesto da je pozove i objasni okolnosti, Jahovićku je Jelena otpratila i tu je nastao razdor.

Kako dalje sagovornik navodi, dojučerašnje prijateljice sada se ogovaraju na sav glas. Emina priča kako je ona podržala i branila Karleušu kada nije niko. Da je sve najbolje pričala u turskim medijima o njoj kada su na sav glas pisali kako je varala njihovog Tošića. S druge strane, Karleuša takođe navodi da je bila uz Jahovićku u najtežim trenucima, kada se razvodila, i pružila joj maksimalnu podršku.

- Jelena je očekivala da će joj se Emina bar u nekom trenutku javiti i objasniti joj zbog čega je uradila duet prvo sa Natašom, ali taj poziv nije nikada usledio. S druge strane, Emina se uvredila što ju je Jelena bez reči blokirala, pa nije želela da je pozove i tako iz situacije koja je mogla da se reši razgovorom njih dve više ne pričaju - završava izvor.

Eminin PR nije odgovarao na poruke, a ni Karleuša ni njeni saradnici.

Komentari  
-7 # Olivera 2019-12-04 17:43
Još jedna situacija gde Karleuša pokazuje kolika je kretenka. Pesma - Muško više ne mogu - u slakom slučaju su bolje iznele Emina i Nata, nego što bi to ikada Emina i Karleuša. Jer Nati se muško zgadilo posle neuspelog braka sa Lazukićem, tako da je njena emocija autentična, dok se Karleuši muško osladilo kad je pored takvog Tošića, tražila još i sa strane pa nabasala na luckastog Vranješa. Kada Emina ili neko drugi bude jednog dana napisao - Muško mogu i uduplo - e onda neka prva i jedina bude Karleuša u kombinaciji.
Prijavi moderatru
+8 # Aga 2019-12-04 18:03
Ma nista se ne sikiraj Olja. Fali im reklame.. , vidjeces sledeci put naslov "Natine sise vece od Jeleninih" a Jahicka sve to preci no izmjerila.
Prijavi moderatru
+1 # Pazarke su drolje 2019-12-05 15:05
Na ciju li ce stranu stat carsijske posto su him i jedna i druga "idoli" ? Muslimanke a imaju idole eh sta ova Pazar dozive od ovdasnjih kurvi bruku nabismo.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click