Znate li koliko novca Khabib Nurmagomedov zarađuje na Instagramu?

Khabib Nurmagomedov, UFC prvak, koji se proslavio trijumfom protiv Conora McGregor postao je jedan od najplaćenijih boraca svijeta.

Khabib Nurmagomedov 4 696x469

Ne zarađuje samo od honorara u UFC-u. Dagestanac uzima novac i na Instagramu, gdje je sakupio više od 18 miliona pratilaca.

Rusko izdanje časopisa Forbes tvrdi da je prema zaradi od te društvene mreže Nurmagomedov na sedmom mjestu od svih ruskih zvijezda. Na prvom mjestu je ruska političarka i TV lice Ksenia Sobchak, koja navodno godišnje zaradi oko 1,6 miliona dolara.

Iako Orao ima gotovo tri puta više pratitelja od Sobchak (6,9 milona), UFC prvak prema procjeni Forbesa zarađuje oko 570 hiljada dolara na godišnjoj bazi.

Forbes objašnjava da se borac u svojim objavama uglavnom fokusira na trening i svakodnevni život sa svojim prijateljima, dok bi za još veću zaradu morao imati malo “komercijalniji” profil s više plaćenih objava.

Komentari  
-2 # Nur-Bec 2019-11-22 23:51
Ne znam niti me zanima.
Prijavi moderatru
-4 # Olivera 2019-11-23 03:21
Naravno da te ne zanima, jer je lojalan musliman svoje majčice Rusije i svojim uspesima i pronosi slavu iste. Tebi su ipak draži samoopredeljaši i njihov ljider. Samo da talasaju protiv Srbije. Dok ih jednog dana taj isti talas i ne poklopi.
Prijavi moderatru
0 # Merhametlija 2019-11-25 09:56
A i vi ste lojalni majčici rusiji, pa ne riču magarci. Srbija nije u stanju da se uljudi. Reci Radovanu da ne kolje a ne Muratu da ne diže branu.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Vijest5

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari