Ovaj market pametno je riješio problem pohlepnih kupaca toalet papira (VIDEO)

U mnogim trgovinama ponestaje nekih artikala

papir 

Australska policija je u utorak objavila potjernicu za dvojicom muškaraca koje se sumnjiči za “krađe i pokušaje krađa” po supermarketima u Sydneyju, a meta su im bile zalihe toaletnog papira.

Policija Novog Južnog Walesa je u priopćenju zamolila javnost za pomoć pri identifikaciji dvojice muškaraca koji su krali po jugozapadnom predgrađu Sydneyja u nedjelju ujutro. Uz saopćenje su objavljene fotografije osumnjičenih, a navedeno je i da je jedan od njih navodno prijetio nožem zaposleniku u jednoj od trgovina.

“Stanovništvo Novog Južnog Walesa neće tolerisati kriminalno ponašanje u bilo koje vrijeme, a pogotovo ne u doba krize”, izjavio je ministar policije i hitnih službi u ovoj saveznoj državi David Elliott. 

U mnogim trgovinama diljem Australije ponestaje nekih artikala, kao što su toaletni papiri te određeni prehrambeni i higijenski proizvodi, jer su ljudi počeli stvarati velike zalihe bojeći se pandemije koronavirusa.

Nestašica određenih proizvoda u nekim je slučajevima dovela do sukoba i fizičkih napada među kupcima, a trgovine su prisiljene limitirati količine koje pojedinci mogu kupiti.

U Sydneyju se jedna trgovina dosjetila originalnog načina kako spriječiti “pohlepne” kupce toaletnog papira: za jedan paket cijena je 3,5 australskih dolara, dok je za dva paketa potrebno platiti 99 dolara.

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Mjesto Virus   Mjesto Virus
 N.Pazar 26    B.Polje 6
 Sjenica 1    Rožaje 0
 Tutin 0    Plav 0
 Prijepolje 6    Gusinje 0
 Priboj 3    Pljevlja 0
 N.Varoš 5    Berane 0
Podaci ažurirani 07.04.2020 godine

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click