Legenda se vraća u klub: Dejan Stanković novi trener Crvene zvezde

Proslavljeni srbijanski nogometaš Dejan Stanković novi je trener Crvene zvezde, tvrde tamošnji mediji.

STANKOVIC DEJAN OPROSTAJ 06

Srbijanski Blic objavio je informaciju da je Stanković prihvatio ponudu Crvene zvezde u srijedu naveče te da će on biti zamjena za Vladana Milojevića koji je s velikim uspjehom trenirao Crveno-bele.

Podsjećamo, Milojević je odbio produžetak saradnje s Crveno-belim do 2022. godine i odlučio je napustiti klub iz Beograda nakon dvije i po godine provedene u prijestolnici Srbije.

Stanković je bio član Crvene zvezde od 1992. godine kada je kao omladinac stigao u ovaj klub, a debi u dresu kluba iz Beograda imao je 1995. godine, da bi tri godine nakon toga pojačao Lazio.

Ovo je Stankoviću ujednu biti i debi na trenerskoj poziciji, a u proteklom periodu on je, pored rada na dobijanju UEFA-ine profesionalne licence, predano radio i na formiranju mladih igrača i organizovanju nogometnih kampova.

Stanković je 2017. godine promovisan u zvaničnog savjetnika predsjenika UEFA-e, Aleksandra Čeferina, zadužen za sektor razvoja nogometa i talenata u uzrastu od 14 i 15 godina.

Crvena zvezda je trenutno prva na tabeli srbijanske Super lige sa 55 osvojenih bodova, čak 11 više od Partizana koji je na drugom mjestu.

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Vijest5

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari