Lončar : Lekari VMA spasili život predsedniku Srbije

Ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar istakao je danas u izjavi Tanjugu da predsednik Aleksandar Vučić ima hronične, manje probleme sa srcem, ali da je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, kada je odlucio da se obrati lekarima VMA.

dfgdfzt5rt65r6z 

Odmah po prijemu procenjeno je da je predsednik Srbije životno ugrožen, rekao je ministar Lončar.

U toj zdravstvenoj ustanovi su medicinski timovi momentalno sproveli sve neophodne mere za saniranje ovako ozbiljnog stanja, a predsednik Vučić je, prema recima ministra Lončara, dobro odreagovao na terapiju koja mu je prepisana.

Ipak, stručni timovi VMAsu predsedniku Srbije preporučili da u narednom periodu smanji svoje redovne aktivnosti kako bi se u potpunosti oporavio od pogoršanja zdravstvenog stanja do kog je došlo u petak.

- Koristim ovu priliku da lično zahvalim medicinskim timovima VMA, koji su još jednom pokazali svoju stručnost i profesionalizam - rekao je ministar Lončar, dodajući da su vrhunski lekari i sestre potvrda snage jedne države.

Komentari  
-3 # Olivera 2019-11-17 18:39
Predsednik bi zaista mogao da smanji svoje redovne aktivnosti i da angažuje Muamera Zukorlića u nekim od njih. Ako želi i zdravlje i nastavak svojih plodonosnih aktivnosti onda treba i da bira tim u kome će biti upravo takvi ljudi koji su dokazani kao stvaraoci i za koje ne postoje nerešivi problemi.
Prijavi moderatru
0 # KG 2019-11-17 19:36
I ja kazem da bi trebao angazovati onog sandzackog odzu Zlukorla. Odmah bi se u Mrcajevcima otvorio novi hipodrom pa bi i popovi mogli ponesto da pojasu.
Tu priliku ne treba presednik da propusti niposto.
Prijavi moderatru
+2 # Nur-Bec 2019-11-17 20:47
Toliko lobiras za zukija da sam sigurna da ti nesto placa za to.Jadno,nema sta.
Prijavi moderatru
0 # Olivera 2019-11-17 21:31
Koliko i tebi što ga blatiš, toliko i meni što ga, kao što kažeš, hvalim.
Prijavi moderatru
-1 # Sojic 2019-11-17 19:55
Kirkooo,pa ja sam osmudjen Kirko glupavi.Pozovi ti mediji i saopsti im da sam ja debelo osmudjen i da mi se ti doktori bore za ovaj svet.Nemoj Kirko da ih pustas unutra,ti mediji, dok se ja ne istusiram,da ne vide da mi nije nista.Evo Panjkovic je vec izdao to saopstenje da sam bio mnogo osmudjen.
Ti mediji ce da kazu kako sam bolestan i kako sam osmudjen, a onda ce sve babe u Babusnici da placu za Sojica i onda ce da daju glas nama i cemo mi da udjemo u tu vladu za nacionalno spasavanje.Samo Kirko da me ne gadjaju sa ti jajci.
Prijavi moderatru
-2 # Sanbol 2019-11-17 20:53
Pa mislio Sam dace cetnjo krepat najzad al eto nastavi psina da zivi .svim mrziteljima zukorlica zelim dase najedu govvana. pojedite i Za sutra .prijatno vam govnjari jedni bijedni.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click