Samo u Srbiji: Ratni zločinac Vojislav Šešelj zaprijetio ubistvom Milojku Pantiću

Predsjednik Srpske radikalne stranke, osuđeni ratni zločinac i poslanik u Skupštini Srbije Vojislav Šešelj ponovo je pokazao da nema nikakvih skrupula u javnim nastupima.

seselj pantic

Na svom Twitter profilu Šešelj je, uz gomilu psovki, zaprijetio ubistvom poznatom sportskom komentatoru Milojku Pantiću.

“Ono govno izdajničko Milojko Pantić, j**'o mu pas mater k**vinjsku, kaže da sam nacionalistička hulja (“Danas”, 19. oktobra 2019.). Dodaje da imam neke svoje ‘grobare’. Dao mi je dobru ideju. Formiraću bataljon ‘grobara’ koji će sve izdajnike, poput Milojka Pantića, zakopati duboko, duboko”, napisao je Šešelj, a vjerovatno neće snositi nikakve posljedice.

Milojko Pantić, doajen srbijanskog sportskog novinarstva, žestoki je kritičar režima Aleksandra Vučića srbijanskog predsjednika kojem je Šešelj “politički otac”. U kolumni, koju je pod naslovom “Dok Palme njišu grane”, objavio u subotnjem broju dnevnog lista Danas, Pantić je analizirao kao “službe” (sigurnosti) već 30-ak godina kreiraju političku scenu Srbije.

U tekstu opisuje kako je “nacionalistička hulja, radikal Vojislav Šešelj postao omiljeni Slobin opozicionar”.

Također, Pantić piše da je “Arkanova huliganska paravojska, koju je u Zvezdi služio i današnji nelegitimni predsjednik Srbije, u sadejstvu sa Šešeljovim grobarima, kao produžene ruke i udarne pesnice ‘Službe’, vode danas dva popularna beogradska kluba”.

Pantić završava kolumnu izjavom Jovice Stanišića, Miloševićevog ratnog šefa državne bezbjednosti: “Kakvi izbori, kakve stranke i parlament? Sve je u Srbiji Služba, ona je jedini kontinuitet.”

Izvor: Radiosarajevo.ba

Komentari  
+15 # Nur-Bec 2019-10-19 18:34
A sta se drugo moze ocekivati od ratnog zlocinca kakav je Seselj.
Prijavi moderatru
+12 # Sandzacki Aga 2019-10-19 20:50
Pantica je jedan od 100-200 normalnih srba u moru psihopata.
Prijavi moderatru
+6 # Derim 2019-10-19 20:53
seselj je glavni muftiguzov prijatelj obojica ne mogu da podnesu kritike i istinu
Prijavi moderatru
+8 # Zica 2019-10-19 20:56
E nemojte tako. Ovaj lojavi je olicenje Srbina eroja koji ima sve ono sto jedan Srbin treba da ima.On je jedini ratni zlocinac koji sjedi u parlamentu i koji je svog potrcka izgurao do presjednika.On bije koga hoce i druzi skim hoce.Voli Pare pa i radi sve zbog njih pa makar bile i Muftine.A to moze samo zato ssto su 90% Srba isti kao i on- ludjaci..
Prijavi moderatru
+1 # zz 2019-10-20 13:43
A tek ako mu neplati njegov VOJVODA Zlukoman,kako bi se na njega naljutio ovaj Zlukomanov ahbab?

Zato odose sve pare od Zekata i Vitrova,jer hodza Zlukoman ne sme da ne plati ovu mjesinu smeca zvanu Sesko mrsimud.
Prijavi moderatru
+1 # DP 2019-10-20 13:52
Ovog klovna Seska i njegovog Vojvodu Zlukorla kao da je jedna majka rodila.I jedan i drugi su samo obicni demagozi-mlatimudi prazne slame,arogantni u nedostatku eticnosti,pohlepni za pare i dugorocno proracunati za svoj interes,neotesani i ne prosijani u nacinu komunikacije sa okolinom i neistomisljenicima,siledzije tamo gde moze da im prodje,munafici i iftirdzije,vjeciti gubitnici i sijaset istih osobina.
Jedina razlika je u tome sto se ovaj Seselj skolovao za svoje zvanje,a ovaj njegov Vojvoda Zlukoman to dodjeljuje sam sebi u svom privatnom biznisu.
U narodu bi se to reklo" nasla vreca zakrpu" pa tako su se i ova dva jednojajcana nasli i duvaju u isto dhupe.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click