Prodavačica koja je nokautirala policajku Alisu: Morala sam da je udarim, hranim devet usta

Sadija Durmisi uhapšena zbog napada na službeno lice

ghjghjghjcgf

Nisam željela problem, htjela sam da se pomjerim, ali, eto, desilo se, ovim riječima je Sadija Durmisi započela svoju ispovijest nakon izlaska iz pritvora. 

- Policajka me jurila, čupala, a sve to gledalo je moje bolesno dijete. Lupila sam je, nisam mogla više da trpim. Od prodaje na pijaci hranim devet usta, izdržavam cijelu porodicu.

Policajka se postavila prema meni kao da sam najveći kriminalac, pa nisam ubila nekog da se tako ponaša. Udarala me je, čupala i vukla pred sinom. Pao mi je mrak na oči i lupila sam je - rekla je Sadija. 

Podsjetimo, Sadija Durmisi (37) se našla u centru pažnje javnosti nakon što je poslije kraće rasprave i otimanja kofera, u kojem je bila roba, u nedjelju je udarila komunalnu policajku Alisu M. pored pijace na Vidikovcu. Policajka je završila u bolnici, a prodavačica je uhapšena zbog napada na službeno lice.

Komentari  
+6 # Posmatrac 2020-01-16 11:42
Vise puta sam se zatekao na pijaci u Zemunu gde se policija ponasa prema prodavcima kao prema stoki, otimaju im hleb iz usta. Bolje bilo da su takvi prema kriminalcima i ubicama. Svaka cast za Sadiju, treba odgovoriti toj policijskoj mafiji.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Vijest5

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari