''Sad si me video i više nikad'': Otac i brat Malčanskog berberina obišli Jovanovića u ćeliji na nagovor policije

Otac Duško i brat Nebojša, ipak naglašavaju da su revoltirani zlodelima koje je počinio

0000000bernerin 620x0

Ninoslav Jovanović (46) poznatiji kao Malčanski berberin, koji je uhapšen zbog otmice i desetodnevnog zlostavljanja devojčice Monike K. (12) iz Suvog Dola, proveo je prvu noć iza rešetaka, a u jedinici Kazneno - popravnog zavoda Niš za policijsko zadržavanje, obišli su ga na kratko članovi uže porodice da bi mu doneli stvari da se presvuče.

Otac Duško i brat Nebojša, ipak naglašavaju da su revoltirani zlodelima koje je počinio.

- Nismo hteli da idemo uopšte, ne želim da ga vidim, ali su nas zamolili ljudi iz policije da dođemo i donesemo veš i stvari da se presvuče budući da njegova garderoba ide kompletno na analizu. Bio je okrenut leđima u ćeliji kada smo došli, a policajac mu je rekao da se okrene. Rekao sam mu: "Kako te više nije sramota, sram da te bude", a mlađi sin mu je rekao: “Sad si me video i više nikad”. Ni reč nije rekao. Sam je izabrao put kojim će ići i treba da odgovara za to što je uradio. Da se pitam ja, trebalo bi da odgovara po turskom zakonu na vešalima - rekao je  Jovanovićev otac Duško.


Jovanović se nalazi sam u ćeliji za policijsko zadržavanje KPZ Niš, odakle će danas biti priveden u Više javno tužilaštvo na saslušanje.

- Ne pravi nikakve probleme, u potpunosti je poslušan, izvršava sve što mu policija naloži. Jutros je doručkovao. Na nozi ima longetu jer je izvrnuo skočni zglob prilikom besktva od policije i malo je izgreban od skrivanja u šiblju - prenosi Blic.rs.

Podsećanja radi, Jovanović je uhapšen juče na groblju u Malči, u velikoj policijskoj poteri, nakon 17 dana skrivanja.

Određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 časova a očekuje se da danas bude priveden u VJT Niš na saslušanje. (Novosti)

Komentari  
+4 # Rodni kraj 2020-01-06 21:30
Ja neznam Koga oni prave budalama...
Pa ovo nije onaj covek?
Prijavi moderatru
+3 # Jašim 2020-01-06 22:15
Ja sam vec jednom piso ovo je sve montaza da vučko zataska jovanjicu i krusik. A opet da dokaze kako je pravda dostizna i da niko ne moze pobeci policiji. A i roditelji devojcice nisu bili bas uzbudjeni i uvek su govorili sigurno je ziva. Pa normalno ziva kad je nju cuvala policija
Prijavi moderatru
+4 # Sandzo 2020-01-07 00:59
I ako je ovo sve laz i ako ovo nije onaj covek kako hi nije sramota da se hvale sa tim da su posle 20 dana ufatili coveka koji se kriju u tom jednom selu 300 policajaca i 2 helikoptera bila ukljucena u akciju i oni se hvale kako su ga uhapsili posle 20 dana.
Prijavi moderatru
0 # Rodni kraj 2020-01-07 13:22
Ma Allah zna samo sta rade... a narod grdni lazu...
Prijavi moderatru
0 # NP 2020-01-07 15:23
Ukucam "Malčanski berberin" izadju njegove ranije slike još pre desetak godina.
On ćelav sa strane i nešto malo retke kose napred.
Ako je bio tako ćelav pre desetak godina danas ne bi imao ono kose napred. A on čupaviji danas nego pre 10 godina!?
Hoću da verujem da je on uhapšen ... ali nešto zorom ide.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Vijest5

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari