Bosanka ubila svoje kćerke u Australiji, pronašao ih otac kada se vratio s posla

dfgfhjkljhg

Đurasović je prebačena u bolnicu zbog povreda koje je nanijela sama sebi, ali nije životno ugrožena.

Tijela je otkrio otac kada se vratio s posla. Jednu kćerku je pronašao u vešeraju. Komšije je uznemirio vrisak koji je ispustio kada je ugledao tijela šestogodišnje Tiane i desetogodišnje Mie te su pozvali policiju. Milka je pronađena tri sata kasnije na parkingu koji je udaljen 12 kilometara od doma.

Kako su komšije kazale, porodica Đurasović je iz Bosne i Hercegovine, a u Australiji žive 20-ak godina. Milka je radila kao medicinska sestra, a njen suprug kao inžinjer. Istakli su kako se nisu družili s drugim porodicama u naselju.

Policija je bila šokirana prizorom koji je ugledala. Detalje nisu iznosili, ali su rekli da će uzrok smrti biti poznat nakon što bude završena istraga i obdukcija. Forenzički tim provest će nekoliko sedmica u kući kako bi sve pregledali.

Pomoćnik policijskog komesara Paul Steel rekao je kako porodica nije imala nikakav dosje niti su im poznati po kršenju zakona.

Komentari  
+3 # Sanbol 2019-10-28 21:45
I nije bosanka nego srpkinja iz bosne ili tkz.genocidne tvorevine da pojasnimo citaocima.
Prijavi moderatru
-5 # Vandam 2019-10-28 23:26
[censored] ti biku u srce
Prijavi moderatru
+1 # turkiye 500 tdi 2019-10-30 23:55
tacno tako brate,ovaj portal se mnogo trudi da Bosnjake blati gotovo u svakom tekstu s tolikom dozom mrznje pisu naslove ,pa mislim da cak ni najgori srbijanski portali ne pisu u takvom losem kontekstu o Bosnjacima kao ovaj mrziteljski portal,evo ovo sve govori,bosanka ubila svoje cerke?..alo smradovi jedni,Ta bosanka je pravoslavne vjere,znaci SRPKINJA !..Zar nije skoro ovaj isti smrad od portala pisao naslov,,pazarac davao drogu djeci od brata?Ali gle cuda i taj pazarac je SRBIN !..samo u ovakvoj drzavi ovakvi portali rade,na zapadu ovi bi davno bili razapeti na kolac !
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click