Wizz Air obustavlja sve letove iz Srbije do 12. aprila

 Originalne karte za rezervacije putem sajta ili mobline aplikacije će automatski biti prebačeno na Wizz račun putnika, a moguće je i da se putnici odluče za refundaciju u novcu

thumbs b c 60e7ef0c64202ca259c088d28bfc9f94 

Niskobudžetna avio kompanija Wizz Air obustavlja sve svoje letove iz Srbije do 12. aprila i sa aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu i sa aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu, a u cilju sprečavanja širenja pandemije korona virusa, saopšteno je danas iz te kompanije, prenosi Anadolu Agency (AA).

Putnici sa rezervacijama u ovom periodu će biti automatski obavešteni putem e-maila ako su rezervaciju izvršili direktno na sajtu wizzair.com ili preko mobilne aplikacije ove avio kompanije.

"Sto dvadeset odsto orginalne cene karte će biti automatski prebačeno na Wizz račun putnika i taj iznos će moći da se iskoristi u naredna 24 meseca za kupovinu 'Wizz Air' proizvoda i usluga", navedeno je u saopštenju.

Takođe, putnici mogu da se odluče i za refundaciju u novcu, koja podrazumeva dužu proceduru, a o neophodnim koracima biće obavešteni za bankovni transfer ili transfer na bankovnu karticu u odvojenom e-mailu. U tom slučaju putnici imaju pravo samo na 100 odsto originalne cene karte.

Putnici koji su karte rezervisali preko putnih agencija, uključujući online putne agencije, treba da se obrate kompaniji od koje su kupili karte.

Iako je trenutna situacija van kontrole ove kompanije, Wizz Air se izvinio zbog mogućih neprijatnosti izazvanih zabranom putovanja i dodao da su bezbednost i dobrobit putnika i posade prioritet. 

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Mjesto Virus   Mjesto Virus
 N.Pazar 26    B.Polje 6
 Sjenica 1    Rožaje 0
 Tutin 0    Plav 0
 Prijepolje 6    Gusinje 0
 Priboj 3    Pljevlja 0
 N.Varoš 5    Berane 0
Podaci ažurirani 07.04.2020 godine

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click