''Srbima srpsko'' grafit koji je osvanuo na Internacionalnom univerzitetu

Juče je na prostorijama Predsedništva Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru u Beogradu osvanuo grafit ispisan crvenom bojom “Srbima srpsko” saopšteno je sa Internacionalnog univerziteta.

Grafit BeogradIUNP 

U objavi medijima se naglašava da ”grafit ima za cilj da pošalje preteću poruku osnivačima Univerziteta ali i svima onima koji na njemu rade”

”Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru je institucija u kojoj se školuju i rade pripadnici svih nacionalnosti i koja od svog osnivanja baštini multikulturalnost, slobodnu misao, slobodu reči uz poštovanje svih različitosti.  Uprava Univerziteta smatra da je ovim činom iskazana mržnja prema osnivačima ovog Univerziteta, a samim tim i prema muslimanima u Srbiji te da ovakav postupak čini da se muslimani u Srbiji osećaju nebezbedno i nesigurno. Uprava Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru užasnuta je ovakvim postupkom i poziva nadležne organe da pod hitno reaguju i preduzmu sve zakonske mere u nadi da će se počinioci ovog sramnog dela naći pred licem pravde za govor mržnje izražen u formi grafita” navodi se u saopštenju Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru. 

Komentari  
+2 # Fuck 2020-02-18 21:08
Tako je..Srbiji srpska partija pravde i pomirenja sa centralom u BG.
Prijavi moderatru
0 # Sulejman Veličanstve 2020-02-19 15:56
Čudo Zukorliću to da se desi, pa on je njihov. On nije svestan da koliko god da cinkari Bošnjake, i da radi na njihovu štetu, on je i dalje za Srbe "Mujo".
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Mjesto Virus   Mjesto Virus
 N.Pazar 26    B.Polje 6
 Sjenica 1    Rožaje 0
 Tutin 0    Plav 0
 Prijepolje 6    Gusinje 0
 Priboj 3    Pljevlja 0
 N.Varoš 5    Berane 0
Podaci ažurirani 07.04.2020 godine

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click