Dobra vijest - Prohodan put Novi Pazar - Sjenica

Nakon više od 24 sata borbe sa smetovima, vetrom, snegom i niskim tempreraturama radnici preduzeća Novi pazar put doo uspeli su da očiste državni put IB 29 Aljinovići – Sjenica-Novi Pazar  pa je sada ovom saobraćajnicom moguće nesmetano proći – saopšteno je iz preduzeća Novi Pazar put. Ovo se pre svega odnosi na deonicu Brnjica-Duga Poljana koja je bila najkritičnija.

očišćen put 

Ranije, tokom dana Štab za vanredne situacije opštine Sjenica proglasio je vanrednu situaciju na teritoriji cele opštine. Usled nezapamćene mećave i vetra koji je stvarao nanose visoke i do pet metara, više od 100 vozila je bilo zavejano, najviše njih na putu Duga poljana – Štavalj. Radnici preduzeća Novi Pazar put do tri sata posle ponoći radili su na izvlačenju automobila iz zavejane kolone kod mesta Sušice na putu prema Dugoj Poljani, dok je kolona iz Ivanjice oko ponoći uspjela da dođe do Sjenice.

Predsednik opštine Hazbo Mujović istakao je da je sva raspoloživa mehanizacija na terenu i da su sve službe raspoređene kako bi se što pre normalizovala trenutna situacija u opštini.

Štab za vanredne situacije opštine Sjenica izvršio je plan, tj. raspored po prioritetima za čišćenje loklanih i nekategorisanih putnih pravaca i gradskih ulica na teritoriji opštine Sjenica. Ovog jutra je 16 mašina krenulo prema različitim pravcima , uglavnom svih mesnih zajednica opštine Sjenica. Zbog neočišćenih državnih puteva, na pojedinim putnim pravcima ne može se odmah pristupiti čišćenju pojedinih lokalnih puteva (Duga Poljana – Karajukića Bunari, Sjenica – Karajukića Bunari, Sjenica – Kumanica). (rtv) 

Komentari  
-5 # Krmadin 2020-02-06 17:14
Svaka cast.Tu ce autoput da ide a mi cemo jezditi na njemu...do prvog smeta.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Mjesto Virus   Mjesto Virus
 N.Pazar 26    B.Polje 6
 Sjenica 1    Rožaje 0
 Tutin 0    Plav 0
 Prijepolje 6    Gusinje 0
 Priboj 3    Pljevlja 0
 N.Varoš 5    Berane 0
Podaci ažurirani 07.04.2020 godine

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click