Zukorlić - Nije mi se dopalo Vučićevo upozorenje : ''Ukoliko nešto preduzmete protiv vojske, to neće valjati za vaš narod''

Na sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem dobili smo relevantne informacije vezane za korona virus.

muamer zukorlic foto FoNet Nenad Djordjevic 678x381

Muamer Zukorlić Foto: FoNet/Nenad Đorđević 

Situacija sa virusom veoma je ozbiljna i zahteva organizovanje svih potencijala od državno-institucionalnih, preko svih drugih narodnih, kolektivnih, kao i pojedinačnih. Koliko god je važno voditi uspešnu borbu protiv virusa u biološko-medicinskom smislu, toliko je jako važno nastojati održati maksimum mentalno-psihološke ravnoteže naroda i u pogledu poštovanja pravila vanrednog stanja i ostalih pravila vezanih za borbu protiv virusa, ali isto tako i održanja mentalno-psihološke snage u pogledu pozitivne energije protiv panike i raznih njenih negativnih pojava – kaže za Danas Muamer Zukorlić, lider Stranke pravde i pomirenja, koji je u utorak učestvovao na sastanku predstavnika stranaka i Vučića.

* Razgovarali ste i o odlaganju izbora?

– Što se izbora tiče, složili smo se da je logično da oni budu odgođeni. I da svakako ne budu održani u vremenu vanrednog stanja i da je sada nemoguće utvrditi precizan termin njihovog održavanja. Ovo je neka vrsta suspenzije izbornih aktivnosti. To znači da tih dvanaest dana koliko je trajala izborna kampanja se priznaju u pogledu ostvarenih koraka. Oni koji su predali liste, to im neće propasti, čak i oni koji su prikupili određene potpise, a nisu predali liste, i ti potpisi će biti priznati. Drugim rečima kada se steknu uslovi za nastavak izborne kampanje jednostavno će se nastaviti tamo gde se stalo. To bi značilo da ćemo pri kraju vanrednog stanja imati još jedan sastanak u sastavu kakav je bio u utorak u Palati Srbija, gde bi zajednički doneli odluku o tajmingu dalje realizacije predizbornih izbornih aktivnosti.

* Vaš konkretan predlog bio je uvođenje nastave na daljinu na manjinskim jezicima?

– Realizacija nastave je krenula putem kanala RTS, ali još nije krenula na manjinskim jezicima, što je ustavna obaveza države. Ja sam kazao da ukoliko nije moguće realizirati nastavu na manjinskim jezicima preko RTS, da je moguće to uraditi preko lokalnih televizija koje imaju svoje programe sa nacionalnim sadržajem. Podsetio sam da je Matica bošnjačka uputila jedan dopis predsedniku sa sličnim zahtevom gde delegira Sandžak televiziju za realizaciju nastave na bosanskom jeziku. Dobio sam odgovor predsednika da je država raspoložena, da će dati punu podršku realizaciji nastave na manjinskim jezicima, uključujući konkretan predlog, ali da je samo potrebno da se napravi projekat šta još nedostaje za opremanje te televizije. To je dobra vest.

* Predsednik Srbije spomenuo je da su se predstavnici Ugljaninove SDA usprotivili prisustvu vojske u Sandžaku?

– Bilo je tog dijaloga na relaciji predstavnika Ugljaninove stranke koji je smatrao da nije dobro da se vojska nalazi na prostorima sa multietničkim sastavom. Mislim da je i neko od albanskih političara, aktuelni predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi, smatrao da nije dobro da se vojska raspoređuje u multietničkim sredinama zbog lošeg iskustva iz ranijih godina. Odgovor predsednika ste čuli. Ja mislim da u svemu tome treba biti oprezan, ali da nije potrebno da se sada doliva ulje na vatru. Ono što mi se nije dopalo i nadam se da je to bio predsednikov lapsus je njegovo upozorenje – ukoliko nešto preduzmete protiv vojske, to neće valjati za vaš narod. To je bila završna reč predsednika pa nije bilo mogućnosti da se reaguje. 

* Da li biste vi reagovali?

– Reagovao bih, jer mislim da je logično da upozorava potencijalne aktere na bilo šta, ali da se to prevodi na dimenziju posledica za narod, nije dobro. Nadam se da je to bila nesmotrenost i lapsus i da nije nešto što bi trebalo da znači onako kako je rečeno. U svakom slučaju ono što nije dobro sada je da se na bilo koji način da povod sa bilo koje strane, za bilo kakvu tenziju.

* Na koga mislite kad kažete da doliva ulje na vatru?

– Procenjujte sami, ali u svakom slučaju ja sam i to podvukao u svojoj diskusiji i rekao sam da protiv ove opasnosti virusa imamo šanse da se izborimo, isključivo ukoliko svi budemo jedna strana. Ukoliko se ni na koji način ne dopusti da postoji više strana i da se rizičnim izjavama, stavovima i zahtevima stiču neki politički poeni. Protiv sam toga i na tome ću insistirati.

* Uprkos tim sitnim tenzijama, da li je tokom tog sastanka vladalo jedinstvo i solidarnost?

– Ako se izuzmu te male negativne vibracije, jeste vladao visok stepen jedinstva, kome je kumovala zabrinutost. Pošto je ukazano na veliki priliv naše dijaspore, a poznato je da je veliki broj sandžačke populacije u Evropi, rekao sam da će Stranka pravde i pomirenja koja ima jaku mrežu u dijaspori, da ćemo potencirati da se ustegnu od dolaska za predstojeće praznike. A zbog jačanja mentalno psihološke snage naroda insistirao sam tokom sastanka da se otvori medijski prostor značajnije za duhovne autoritete svih verskih zajednica i crkava. Na strah kao nematerijalnu kategoriju moguće je uticati samo nematerijalnim jezikom, a to je duhovni jezik. Uloga verskih autoriteta tu bi imala velikog značaja u pogledu konstruktivnog delovanja, saveta i poštovanja pravila, discipline, kao i u pogledu širenja pozitivne energije u borbi protiv virusa.

(Danas)

Komentari  
-47 # A 2020-03-20 12:43
....evo ga ponovo Zlukoman!
I nesto mu cudna izjava njegovog AV-a?
Zlukoman se cudi izjavi AV kao da je to prva Vuckova takva izjava.
Zlukomane,iako si mu se citav zavukao sa zadnje strane,znaj da si ti za njega samo jedan Balija i nista vise. E radi tog tvog poltronstva prema onima koji najvise mrze Bosnjake i koji su im i zlo nanijeli ,tebe narod prezire i zato se vecini gadis .
A dobro si se djetio da postoji „Tvoj Narod“, ili i dalje mislis da ti je vrednija AKTEDITACIJA od naroda?
Najvece si zlo i poltron koje se i kada pojavilo u Sandzaku.
I ova ti je izjava u predizborne svrhe zato tebi niko vise nista ne veruje.
Odgovori | Prijavi moderatru
-8 # Neko 2020-03-20 13:33
Pa dobro koja je razlika izmedju njega, Sulja i Rasima po tom pitanju? Zaista vrijedjanje i primitivizam, cak i kod onih, koji su u pravu izgleda grozno.
Odgovori | Prijavi moderatru
-19 # Velika 2020-03-20 13:55
Velika je razlika i to ogromna. Od ove dvojice niti se ima koristi velike a nema se ni stete,a ova bradata starleta je opasniji za Bosnjake od Korone.
Dovoljno je samo to,sto sada koristeci vanredno stanje ide na unistavanje i BNV . I slepcu je vise jasno koja je stetocina za Bosnjake ovaj bradati djilkos.
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # NP 2020-03-20 14:04
Ide na uništavanje BNV ili na "uništavanje" jednopartijske vladavine (i jednopartijskog trošenja novca).
Popravi ako grešim.
- Zbog nesposobnosti da se organizuju kasnilo se sa štampanjem udžbenika bosanskog jezika, kasnilo se sa nastavom... itd.
- Da li si čuo da je neko drugi nešto predložio osim funkcionera SDA?
Odgovori | Prijavi moderatru
-25 # Живојин 2020-03-20 14:36
Па како се неЈће каснити кад га ни први наставник проф. мрдр Живко још није научио? :-)
А ево и ово је проблем језичког неспоразума јер Вучко прича на босанском који још бисте научили и са ког вам преводи клемпави Арнаут! :P
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # NP 2020-03-20 14:43
Mene godi kad napišes nešto protiv mene.
To je dokaz da moji komentari vrede.
Svi koji nešto vrede na nišanu su kod tebe.
Mada... kad može opstina da dezinfikuje ulice, mogao bi neko da pročešlja i portale.
Ako bi 'apsili one koji seju mrznju i netrpeljivost ti bi životinjko bio u karantin ... jednu godinu makar, da ti se 'oladi tintara
Odgovori | Prijavi moderatru
-13 # Olivera 2020-03-20 14:54
Nemoj biti tako strog prema Živojinu. Mogao bih da shvatiš i kao kompliment njegovo stalno repliciranje tebi. Neće on baš sa svima u polemiku, a tebi vidimo ne može da odoli. Evo, i ja vredim, pa mene ne dira.
Odgovori | Prijavi moderatru
-14 # Живојин 2020-03-20 14:55
А не Шојићу, ја се само смејем онима који претерују у мунафичењу или бушњашењу, а ти си шампион. Тако и за "mrznju i netrpeljivost" - како лепо рече никад непревазиђен и константно потврђен од тенбе Шојићу, онај "геноцидни" црногорски Србин: "Нико срећан, а хоџа довољан....Гледа мајмун себе у зрцао"! ;-)
Odgovori | Prijavi moderatru
-16 # DP 2020-03-20 15:25
NP: Znaci ko god kritikuje Zlukomana treba iskoristiti vanredno stanje i uhapsiti tu osobu koja kritikuje starleticu bradatu?
Pa znamo mi svi sta bi on radio kada bi se dokopao neke cvrste vlasti zato ga i kritikujemo.
Po pravilu bi trebalo i njemu da se zabrani svakodnevno palamudjenje na portalima jer tako svojim glupostima skrece paznju narodu sa teme o koroni,a na taj nacin krsi pravila uvedena u vanrednom stanju. Trebao bi sada malo da ovo iskoristi pa da ucini sedzdu Allahu dz.s. a ne svakodnevno da se klanja Vucku i radikalima.
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Komsija 2020-03-20 21:55
Daj Zile ne bleji vise po netu vec se malo pozabavi ovom tvojom zenturacom. Dokle cu ja da radim za obojicu? U politiku se ne razumes ni za krivak. Posto ne pobadas pritku boranija ti stalno kod mene
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # pazarac 2020-03-21 19:28
Sta ces ti ovde sa ovim pismom koje vise niko ne razume.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # semir 2020-03-20 18:26
islamskom zajednicom svih nas vlada jedna ruka muamer zukorlic SPP partija,hoces da nas ubedis da je to islamska zajednica svih nas? il islamska zajednica samo istomisljenika muamera zukorlica,gde je dudic samo fiktivno muftija koji se ne pita za nista,koji samo cita saopstenja napisana od strane muamera.BNVS je partiski SDA neka bude,al sta cemo sa islamskom zajednicom ? koja je talac jednog covjeka i njegove partije?.Navedi mi jedan slucaj u svijetu dje partija upravlja islamskom zajednicom ?
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # banda 2020-03-20 23:02
To što IZ-om upravlja političar i politička stranka, kriva je Ulema IZuS. Da nije ova situacija sa ovim smrtonosnim virusom verovatno bi Reis Kavazović morao da se uključi u rešavanju ovog problema i da se pristupi novim izborima u IZ
Kaže nisam imao vremena da to kaže AV, a ovde kao je hrabar da pali situaciju. Pa trebao je ovo prećutati i čekati novi susret sa AV da mu kaže to što je kao hteo nešto reći.
ps: ja ovom insanu MZ ne mogu ništa da verujem i tom utisku nikako ne mogu da se oduprem
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # BiH V.Kladuša 2020-03-21 23:58
Ti si baš NEKO govno koje smrdiš dok i čitam tvoje komentare. ZUKORLIĆ je pošten BOŠNJAK, inteligentan voli svoj narod,druge poštuje a ti SMRADU NEKO laješ a nigdje ništa konkrektno ne navodiš
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Hix 2020-03-20 14:16
A nisi tako pricao kada ti je cveti sava bio 20 god sa njima. Bjezi tamo mozgu zablokirani.
Odgovori | Prijavi moderatru
-8 # Istina 2020-03-20 13:26
A šta je rekao onaj klempavi klovan to to se dopalo...
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # TITO 2020-03-20 13:35
Skoro sve što je rekao "A" je istina. Vučko =Vuk, a on menja stranku, odela dlaku al ćud nikada. A ovome našem Vuku što menja stranku bar ime ,Akreditacija i par ličnih interesa je ispred naroda naravno, koga briga za narod, to samo prazna priča. Evo pogledajte ove penzionere i jasno je sve.
Odgovori | Prijavi moderatru
-12 # Sandzaklija_ 2020-03-20 13:36
- A Zukorlic kao ne zna ko je AV...i njegovo... " 100 muslimana za jednog...". Pa mu sad kao čudne neke slicne izjave "liberalnog demokrate i prijatelja Bosnjaka Vučića...". To sad nesto kao Zukorlic nam otkriva toplo-hladnu vodu,a?!
- E Zukorlicu,Zukorlicu...prljavu i pokvarenu igru igras...i ona će se na kraju tebi obiti o glavu.
Odgovori | Prijavi moderatru
-14 # !!!! 2020-03-20 13:50
Glavna tema na portalima i medijima je Korona Virus i Virus-Orljanska Kuga.
Za nas u Sandzaku se ne zna sta je gore; Korona Virus ili Virus Orljanska Kuga.
Evo poltrona Vuckovog i ovom pricom zeli abolirati svog beograddkog mentora AV,toboznjim tvrdnjom da nije bilo vremena da pita Vucka sta je hteo da kaze. Ko bajagi Akodemeku nije bilo jasno.
Ali zato je uspeo da narusi integritet BNV-a ubacivanjem neke svoje privatne grupe nazvane Matica Bosnjaka.
Ovaj ce da iskoristi i ovo vanredno stanje za satiranje Bosnjaka.
Odgovori | Prijavi moderatru
-10 # Hodzca 2020-03-20 14:06
MasAllah,masAllah,masAllah.
Za nas hodzice i za naseg velikog hodzu orljanskog je svaki vakat dobar vakat pa i ovaj sa koronom. I u ovom vaktu se dobro prima najvaznija sveta dova „koga jhebat,a koga zajhebat“. MasAllah,masAllah.
Odgovori | Prijavi moderatru
+14 # Mmmmm 2020-03-20 14:39
Predsednik Srbije je rekao da gradjani Novog Pazara ne diraju vojsku, jer tako sprečavaju tvdoglave gradjani starosti preko 65 da smetaju gradom. Stariji od 65 god nisu bolesni, ali su rizicna grupacija. To nije pretnja vojskom, niti policijom ta recenica vazi za sve gradjane Srbije. Da konacno zaboravimo na razlicitu nacionalnost i da svako vece u 20h izadjem da podrzimo lekare.
Odgovori | Prijavi moderatru
-10 # Olivera 2020-03-20 14:41
"Ukoliko nešto preduzmete protiv vojske, to neće valjati za vaš narod."
Zlonamerni će tumačiti da je to pretnja Sandžaklijama. Oni koji to nisu će tumačiti da bi to bilo loše za Sandžaklije. Jer, vidimo da se mere baš i ne poštuju uvek i svugde, a vojska bi bila tu da nadgleda sprovođenje istih. Ipak se nadam da Sandžaklijama nije draže da ne gledaju vojsku, od toga da budu zaraženi virusom sa neizvesnim ishodom po mnoge stanovnike.
Međutim, da je predsednik Vučić bar koji put posetio Sandžak live i pročitao komentare, on bi mogao da shvati da SDA i kada bi preuzela nešto protiv vojske, to bi možda bilo samo bolje za Sandžaklije. Jer napokon bi se oslobodili jedne štetotičnske stranke koju je vreme pregazilo. Retkima to ne bi valjalo - Suljku i njegovom dvonožnom stadu. A takvih je iz dana u dan sve manje i manje.
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Живојин 2020-03-20 15:19
Ето, а Шојић би то одмах прокоментарисо као Јопет 100 за 1 јер му Арнаут преводи са босанског који он никако да научи! ;-)
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # Muamer 2020-03-20 23:58
Olivera popusi nam ga
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # Olivera 2020-03-21 08:17
Muamere, ne nudi ono što nemaš.
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Hane 2020-03-20 15:00
Sva trojica lidera saradjuju sa Vučićem to nije s[censored]o, Rasim Ljajic na svim nivoima od lokala (Pazar,Sjenica,Tutin,Prijepolje,Priboj i Nova Varoš) do državnog nivoa gde ima 1 poslanika, Ugljanin u 4 lokalne sredine (Pazar,Tutin,Prijepolje i Priboj i Zukorlic na državnom nivou do lokala u Prijepolju i Priboju, znači opet Zukorlic ima najmanju saradnju. Za razliku od Rasima totalnog poltronskog odnosa koji ne smije u mislima Sandzak,Bosnjake,naša prava i fabrike da pomene do Ugljanina koji negira saradnju sa Vučićem, neda vojsku a isti dan Mašo i Hazbo uzimaju u ministarstvo kod Vučića po 200.000 eura za kampanju, Zukorlic priznaje da je u vlasti sa Vučićem ali ne zaboravlja ni Sandzak ni bosnjake ni vakufe ni puteve nit fabrike nit raspiratore, ne glasa za Anu Brnabic, raspravlja se sa Vulinom oko Bosne, naglašava genocid u Srebrenicu i zlocine u Strpce,Kukurovice. Iako je mogao da preskoči raspravu Vučića sa Ahmedinom, sto ga ne brani Rasim Ljajic koalicioni,opet je odbranio bosnjaka
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Mistik 2020-03-21 07:31
Vojska rasterecuje policiju u ovom teskom vremenu, ima i nasih vojnika tamo, imamo i nekoliko visokih oficira u cinu pukovnika. Treba pokazati solidarnost prema vojsci u ovom momentu.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Ixan 2020-03-20 15:04
To Muftija. Diže mu Vučić popularnost Ahmedinu nemogu da prikupe potpise ovi iz SDA pa demek neda Ahmedin vojsku, a u isti dan Mašo i Hazbo u ministarstvo uzeli po 200.000 eura za svoje opštine. Bolje oni saradjuju sa SDA nego sa tobom, zavrsavaju mu prljave poslove ovi Suljovi proteravaju narod vise nego korona svu omladinu su iselili. A dobro si reko Vučiću on može da prijeti SDA ali ne može bošnjacima!!!
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Sojic 2020-03-20 15:34
Panjkovicu,pa jel ti si cuo onog Hadzizdravkovica kako kaze za ove iz Babusnice,da oce da ih fati za jajci? Pa jel ti sedis Panjkovicu na ti tvoja uveta ili nesto slusas? Zovi svi ti mediji,hocu da se obratim za narod i da im objasnim sta je reko onaj Hadzizdravkovic. Oce da ih fati za jajci,pa to nije moguce Panjkovicu.

Kirkooooo,(kvisko) daj meni viskic sa hledom,moze i jedan kafucino a Panjkovicu nista.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Sandžak__ 2020-03-20 17:45
Vidi se ko je pravi istinski borac za Bošnjake. Allah da te poživi Muftija.
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # mehmed 2020-03-20 21:12
AFERIM GENIJU ZVANI ZUKORLIC .

TI JEDINI NA OVOM BALKANU NADJES :

PRAVU RIJEC ,
LJUDSKI SVJET ,
ORIGINALNU UPUTU ,
VIZIONARSKU OCJENU STANJA U DRUSTVU...


A VUCICU NIJE PRVI PUT DA PRIJETI ONIMA KOJI NE PRIPADAJU NJEGOVOM NARODU...

SJETITE SE : ( ONIH 90 - TIH GODINA U BIH ....)

DRUGO : MOZDA JE VUCIC HTJEO PODSJETITI NA ONO STO PISE U USTAVU SRBIJE : ....SRBIJA JE DRZAVA SRBSKOG NARODA ...
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Fuck 2020-03-21 00:48
To nece valjati za vas narod...jeli to za onaj narod sto si govorio 100 njih za jednoga naseg..nema ovoj kasabi boljitka dok ovakvi okoreli nacionalisti imaju bilo kakvu rijec u politickom zivotu ovog prokletog prosora..zato je tu korona koja uzima zivote a moglo bi biti 100 vas a jedan za nas..
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Olivera 2020-03-21 08:19
O čemu ti bulazniš? Crtaš vraga i priželjkuješ žrtve. Kretenu, pre nego što nešto napišeš, razmisli.
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Mistik 2020-03-21 07:24
Neka vojska radi svoje nove zadatke, sad nije vreme za prepucavanje
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # Pešter 2020-03-21 09:27
Zukoman podmukli manipulator samo da se slika zabada nos đe mu mesto nije.Šta on zna o virusima.Ništa.Pa ništarija sve što priča je veliko ništa.
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # TUTINAC 2020-03-21 12:58
dobri konju__/dokaz su drzavne kobilje oko tebe/_ti ne volis da si niko i nista _kaljiste i ugrusak krvi i sperme koje jedna jedva vidljiva buljina unisti_kad si neko i nesto_sto se bojisrgularnih jedinica i sam si im pripadao i znas kako idu tamo stvari regularno_bez panike i strasti_opste poznate stvari
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # DC 2020-03-21 13:51
Državni vrh nas o svemu obaveštava i to tim stručnjka za viruse koje svi pratimo a šta bradato strašilo lapanda ,sa lažnim titulama ,nakačičio sam sebi dr akademi.Zgadadio se narodu samo oni koji moraju i to za sitno da mu se uvlače.
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # TUTINAC 2020-03-21 20:22
pimjetio sam jedan cudan obicaj u sandzak__pojedini niti pojebu niti pojebu nesto za zivota_kada umru nesto im se napravi _i popsle im se dodje na posedak dva put na heftu i na cetres dana__tolko se vole_i paze___ko pas psa_jos gore_
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Malo Morgen 2020-03-21 20:24
Nije to lapsus celavi hodzko nego vucicev pravi stav.

To je onaj vucic 100 za jednog, to je onaj fasista - seseljev potrcko koji je sad opijen vlascu koje se docepao povodom vanrednog stanja. On je ovo ceka 50 godina, da bude bara koji presudjuje o svemu pa i zivotu i smrti pojedinaca.

Korona je mala maca u poredjenju sa stetkom koju vucic moze prouzrokovati tokom vanrednog stanja...
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Живојин 2020-03-21 22:14
...кад убије 100 коронаца за једног бушњака!?
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Mehmed 2020-03-22 12:00
SULJO , U POSLJDNJE VRIJEME SVOJIM BOLESMIM IZJAVAMA IDE NA RUKU VELIKOSRBIMA...

VUCICU JE PREKIPJELO - TE ON RECE : " TO NECE VALJATI ZA VAS NAROD ...." ..

OVA IZJAVA NIJE DRZAVNICKI MUDRA...

JER SE BOSNJACI I DANAS SJECAJU :

STA JE VUCIC IZGOVORIO PROTIV BOSNJAKA - MUSLIMANA - U BIH ONIH 90- tih godina.

POSLIJE OVE IZJAVE VUCIC PONOVO TRAPAVO POSTUPA ...A MOZDA I PRIJETI...

SALJE SVOG LABILNOG A MOZDA I BOLESNOG VULINA I VOJSKU U PUNOJ RATNOJ SPREMI ...

DA SE SA " ORUZJEM " U JEDNOJ MJESOVITOJ NACIONALNOJ SREDINI
BORE PROTIV VIRUSA I IZBJEGLICA....
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Denis 2020-03-22 12:42
Bila ijekavica, ikavica, ekavica, jekavica sasvim je nebitno svi se razumemo. Bitno je steci znanje a kako ce se izgovarati to je do nas. Svako ko promeni sredinu stanovanja vremenom pokupi naglasak i koju rec okoline. Organi reda su svuda postavljeni radi ocuvanja mira sigurnosti i sprecavanja nesmotrenih gradjana u sirenju zaraze. Svest i vera nemaju uticaja ako se promovise razlicitost.
Cak i kada bi ceo svet bio jedna kolektiva istovernika, istonacionalnosti istomisljenosti, nasla bi se po koja crna ovca kojoj se ne svidjaju osobe sa velikim usima ili malim nosem.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Marijan 2020-03-22 20:54
Cim vas udari prva zrtva korone videcu koliko cete postovati ovo sto pricate!
Odgovori | Prijavi moderatru
Napiši komentar
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari