Ljajić: ''Građani treba da glasaju za one koji ostvaruju rezultate''

Gostujući na RTV Novi Pazara osnivač SDP-a Rasim Ljajić kazao je da su samo prošle nedelje obezbeđena sredstva za realizaciju nekoliko važnih infratsrukturnih projekata čija vrednost premašuje iznos od 150 miliona dinara.

intervju Rasim Ljajic FINAL.00 07 00 02.Still003 

”Dakle. 65 miliona iz mog ministarstva izdvojeno je za rekonstrukciju kulturno istorijskih spomenika, ovde u Novom Pazaru, u skladu sa Nacionalnim investicionim planom kojim smo predvideli da Novi Pazar učinimo ozbiljnom turističkom destinacijom, kada govorimo o kulturnom nasleđu i islamskom i hrišćanskom.

18 miliona dinara takođe je iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija opredeljeno za nastavak izgradnje plaže u Ribariću.

Iz Ministarstva privrede opredeljno je 53 miliona dinara za rekonstrukciju Ulice Generala Živkovića, dakle od bolnice do benzinske pumpe, zatim 22 miliona od Ministarstva koje vodi Slavica Đukić Dejanović za različite projekte koji imaju za cilj poboljšanje kvaliteta života dece i starih.

10 miliona dinara obezbedili smo za izgradnju novog parka na rekreacionom centru. Reč je o jednom novom projektu koji će taj rekreacioni centar učiniti još lepšim nego što je sada, to je Ministarstvo za državnu upravu i loklanu samoupravu, a da ne govorim o drugim projektima kakav je onaj koji je potrpisao gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac  sa Ministarstvom energetike, a vezan za izgradnju toplane na biomasu.

Mi i sada imamo zavšren tender za rekonstrukciju 50 ulica u Novom Pazaru, a plus će biti i nove ulice koje će se graditi.

Takođe, brojna su ulaganja u sport, zdravstvo, takoreći nema segmenta u koji ne ulažemo,  gde nismo uradili puno i u kojem  je stanje bolje nego što je bilo” objašnjava osnivač SDP-a Rasim Ljajić. 

Ljajić je kazao da su to pitanja koja treba da interesuju svakog birača, te da građani treba da glasaju na osnovu vidljivih rezultata i rada.

”Birači ne treba da razmišljaju da li im je neko simpatičan već koliko je neko spreman da uradi. Naravno važno je i to da li je neko pošten ili nije. Ljudi treba konačno da ocenjuju nečiji rad i nečije delo. Ukoliko rezultati postoje treba ih nagraditi i suprotno” poručio je Ljajić.

Intervju sa osnivačem SDP-a Rasimom Ljajićem na programu RTV Novi Pazar je večeras u 20h. Sa njim je razgovarala Senada Kalić. (rtv)

Komentari  
+10 # Mehmed Husejinovic 2020-03-13 19:36
MOGU ISKRENO RECI : OVAJ DUSMANIN JE 100 PUTA VISE UNISTIO NEGO IZGRADIO...

- NAJ DUSMANSKIJE JE TO STO JE UNISTIO JEDINSTVO BOSNJAKA I IZ - e.

MOLIM POZNAVAOCE PRILIKA U N . PAZARU I OKOLINI DA KOMENTARISU LjAICEVU IZJAVU...- JA NISAM UPUCEN U TE DETALJE.... HVALA.
Odgovori | Prijavi moderatru
-10 # Sacir 2020-03-13 23:54
Rasim je gospodin covek, u Pazaru ste bili bez struje,vode,puteva,trotoara,bolnice,stadiona,pesac kih staza itd. Ne serite nego glasajte za jedino dobro za Pazar a to je Rasim. Muftija je najvece zlo sa ceo Sandzak
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # ???? 2020-03-14 00:07
Ne serite nego se poserite kad glasate za Rasima
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Vozac Autobusa 2020-03-14 09:35
Znaci Saciraga Rasim sagradio pazar a nije Gazi Isah Beg.znaci dok nije Randa doso na vlast nije bilo ulica ni zgrada ni asvalta
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # Slava 2020-03-14 01:13
E pa nek je i tebi večna slava ljajiiću Rasime.
Spomenulo se, ne ponovilo se.!!!
Po srbiji praviš fabrike i zaposljavas narod, a po sandžaku uredjujes parkove i ulice da ima gdje omladina koju si otjerao u dijasporu ima kuda da se šeta po gradu i sunca po Ribaricu.
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Opaa 2020-03-14 07:08
Bas tako ljajicu samo za Muftiju on ima rezultate
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # mikla 2020-03-14 09:15
SVI MI IH DEBELO PLACAMO.ONI SAMO LAZU!OVDEE NEJMA,OSIM PAR NIH, NOVINARA.HAJMO POGLEDATI NA REKREACIONOM CENTRU STA SE URADILO.ONI ZUTI IVICNJACI SE RASPADAJU TOLIKO SU KVALITETNI.ZASADI PAR DRVECA ,TURIO MALO ASVALTA I TO JE TO.SAD POKUSAVA DA KUPI CJELU JOSANICU TURAJUCI IVICNJAKE I 2 SAMTIMA ASVALTA.CJEVI OD VODEE I KANALIZACIJE NIKO DA PROMENI A SVE JE ZASTARALO.NI DA BEKNE DA MU JE BRAT GLAVNI KADROVIK NA NIVOU PAZARA.STA BI SA ONIH 50 HEKTARA U BANJI.HOCELI IH RASKE UZETI ILI TAJKUN HALIL?IMA OVDE DA SEE PISEE I PISE ALI MI MUCNO.SAMO JOSS OVO DAKAZEM.TREBALA JE SENADA DA POZOVE JOS RAHICA U STUDIO I DA UGODJAJ BUDE POTPUN.SAMO BOJKOT IH MOZE DRRMNUTI U PERCIN I AKO SAM SVESTAN DA VECINA SMO UBLEHE.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Mgrt 2020-03-15 18:00
Tačno tako treba dati poverenje onima koji imaju rezultate.Kad bi se gledalo ko ima najviše para dat mu poverenje to je onda muftija sa njegovim raznim kvazi doktorima čak mu je i žena doktor za ,Šanel, Dior, modu.A za 30god.neprikosovenog i nedodirljivog za njega samo za njega u islamskoj zajednici posebna titula doktora i akademika i tačka više neće nikad biti hodža sa tim ko bajagi titulama.
Odgovori | Prijavi moderatru
+13 # Dijaspora 2020-03-13 19:38
Hajde rasime pokazi sta si uradio za sandzak 30god osim sto si koristio glasove bosnjaka 30god da bi bio u beograd. Ane samo ti ni suljo nista nije uradio dobro bi bilonda nam pokazete sta ste to uradili
Odgovori | Prijavi moderatru
-14 # Dijaspora dijaspori 2020-03-13 20:12
Šta god da je uradio ili nije uradio dovoljno je sto je protiv teža Zukorlicu koji bi da dodje na vlast pola grada prepisao na sebe i rodbinu. To bi bageri svaki dan rušili i rušili....A sta bi tek bilo sa onim koji bi mu se suprostaviti znate već.. Dakle hvala ti Rasime što postojiš jedan mafijaš protiv drugoga čisto radi ravnoteže.
Odgovori | Prijavi moderatru
+12 # Trinidad 2020-03-13 20:17
Može li mi neko konkretno i argumentovano reći šta je to Zukorlić prepisao na sebe i svoju porodicu? Molim vas bez uvreda, ako nemate argumente i dokaze, zaobiđite komentar.
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # NP 2020-03-13 20:48
Neće ti ni reć.
Ni tebi ni meni niti ikom.
Iz jednog prostog razloga - to jednostavno ne postoji.
Svi mi znamo šta je gde su i koji su Vakufi
Nek donese neko posedovani list i javno pokaže na tv, okači na društvenim mreže itd. da je taj i taj Vakuf Zukorlić otudjio, preveo na sebe, brata, svata ...itd.
Tako bi politički zakopali Zukorlića za sva vremena.
Toga nema niti će ikada biti.
Ali zato ovakve laže gode političkim protivnicima Zukorlića.
Oni ovim lažama prikrivaju to što za 30 godina vlasti NI JEDNU fabriku nisu napravili pa nam se omladina iselila... itd
Oni nisu u stanju da zakrpe rupe po puteva koji su katastrofalni ali su u stanju da ljagaju.
Na nama je da mirno i staloženo odgovorimo. Da objasnimo ljudima da 30 godina vlasti Kurte i Murte je mnogo i vreme je za smene
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # banda 2020-03-13 21:17
NP, kakva je to Mufti fondacija čiji su osnivači najuža porodica Muamera Zukorlića. Zašti ti nisi osnivač te fondacije. E ta fondacija je vlasnik IUNP i u katastru i bukvalno. Ako nije, ti demantuj, i ne samo ti. To je lako proveriti preko interneta gospodine NP. Samo ne znam sa čijim parama je ta Mufti fondacija kupila i opremila sve ono u IUNP. Od plate Muftije nije sigurno ni IUNP a ni ona velepna kuća ispod Hamama, Toliko o poštenju
ps: nisu pošteniji ni ova druga dvojica isti k..., drugo pakovanje. Ali mi ih debelo zaslužujemo. I neka ih neka nas i dalje prcaju u zdrav mozak
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # NP 2020-03-13 21:38
Ja u klin ti u ploču.
Ja pričam o VAKUFIMA i o tome da ih niko nije otudjio i da se tako ljaga Zukorlić.
A ti podmećeš priču o Mufti fondaciji.
Pošto se može proveriti na internetu - neka svako proveri.
Na sajtu IUNP lepo piše - zadužbina/ vakuf.
Oko kuće - nije ti neki argument. Prvo ta kuća i nije neka "velelepna" jer bar tri u toj uličici su veće od nje. Ta kuća se vodi na Elmu. Ona je iz bogate porodice, ćerka prvog krojača iz NP koji je počeo biznis sa farmerkama itd a ona je i bez toga imala svoju agenciju i pre udaje.
PS
Mufti fondacija nije otudjila nikakav Vakuf. To je potvora.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # banda 2020-03-13 21:56
Na internetu ima sajt Katastra i u njemu lepo piše koje vlasnik nepokretne imovine IUNP,, a to Je MUFTI fondacija. Osnivači te famozne fondacije su Muamer, Muhamed Usama Zukorlić i Elma Elfić, je li tako NP. A to što piše na sajtu IUNP je veliki dokaz, za malju decu. Katastar je dokaz a ne sajt. E kada pišeš tako, reci mi zašto ti ili neko drug van familije Zukorlić nije u osnivačkom fondu te fondacije. Osnivači raspolažu sa tim fondom tj oni su vlasnici. Plaća li kiriju IUNP IZuS i gde je taj ugovor o zakupu ako je to Vakuf. Ko je vlasnik PROFITA sa IUNP, IZ ili porodica Zukorlić???!!! Sve je kod njih transparentno i pošteno, kao i ugovori o zakupu Gazije i Mejdana i sala za razna veslja i ....
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # Sacir 2020-03-14 00:04
Udji na google u registar nekretnina Srbije odaberi Novi Pazar ukucaj broj parcele koja te zanima i izaci ce ti ko je vlasnik
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # banda 2020-03-14 10:12
Evo upustva za NP i ostale koji veruju u postenje MZ
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Mehmed Husejinovic 2020-03-13 19:48
JOS NISAM POGLEDAO INTERVIJU...

ALI NA OSNOVU ONOGA STA PROCITAH ZAKLJUCIH DA OVAJ " MELEK " - PRAVI MANIPULATOR...GOVORI O SILNIM MILONIMA KOJIH NEMA , A TO ZNACI DA NIKAD NECE BITI NI NVESTIRANI...

OVAJ ZLOCO BI TREBAO RECI STA JE TO ON U SANDZAKU - RASKOJ NAPRAVIO ...OSIM

ORGANIZOVANOG LANCA NARKOTIKA SA NJIM NA CELU I KOCKARNICA PORED OBDANISTA I SKOLA..
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # TITO 2020-03-13 20:24
Sve su to mafijaši misliš Muftija je bolji. Suljo takodje. Ma ne sve ista sorta, raste ako ga zalivas vodom punom eura.. ja lično mislim da oni sva trojica prave od nas budale, svi imaju različite priče, kao da su se dogovorili. Suljo je zamenio i prešao na Zukorlicevu priču malo više nacionalistički a Zukorlic je to ostavio i fura drugi fazon, Rasim igra na kartu šta je uradjeno i tako u krug. Narod ima različite ukuse na različite stvari se pali pa kako bude.
Sve ovo što Suljo priča pričao je Zukorlic, sad da Zukorlica proteraju uz BG on bi se vratio istoj retorici. Sulja da pozivu daju mu fotelju on bi sve ovo zaboravio u tako u krug. Mi gospodo nemamo političare imamo vodje kao što navijači klubova imaju vodje( a to su uglavnom mafijaši) vodja je jedno a političar je drugo a državnik je nešto treće. Jedini državnik koji smo imali na Balkanu je Alija Izetbegović pa i on je pravio greške ali se borijo za narod, svi ostali se bore za fotelje i sebe.
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Mehmed Husejinovic 2020-03-13 19:59
PREDPOSTAVLJAM DA JE OVAJ INTERVIJU NARUCEN...

STO OVAJ KRAVATIRANI NEPOZVA ZUKURLICA U TAJ INTERVIJU..

STO NIJE POMOGAO FORMIRANJE ZAJEDNICKE BIRACKE LISTE BOSNJAKA....

DALI CE U INTEVIJU GOVORITI KOLIKO JE POMOGAO ONOM BOGLJU KOJI JE STRADAO U OBRACUNU IZMEDJU BRACA : LJAIC - SULJO. ???
Odgovori | Prijavi moderatru
-8 # Mehmed Husejinovic 2020-03-13 20:02
Aferim Redakciji Sandzaklive.

Uvijek ste u korak sa vremenom..Samo tako.
Odgovori | Prijavi moderatru
-21 # Sacir 2020-03-13 20:03
Mnogo je vise Rasim dobrog uradio nego Suljo i Zlukoman zajedno, a njih dvojica su vise zla u Sandzak uradili nego svi ostali!
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # NP 2020-03-13 20:51
Jes.
Fabrike na svakom ćošku.
Kockarnice iza ćoška.
Putevi očajni.
Pejić se ubi od posla.
...
Ako ti 30 godina vlasti ne govori ništa... onda ništa
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Olivera 2020-03-15 15:33
Šaćirov komentar i tvoja replika nam govore da na ovom sajtu najviše ima pristalica SDA, i tek mali broj pristalica SPP. Toliko minusa za za jedan kometar koji se može analizirati i iz te analize i opravdati donekle. Pogotovo vezano za Suljka.
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # NP 2020-03-13 21:12
Ako mi treba da glasamo samo za kampanju i ovo što nam vladajuće partije obećavaju med i mleko mesec dva pred izbore - onda mi nismo za bolje, neka je i dalje kijamet kolicija na vlasti.
Ljudi moji,
pa oni nisu u stanju da naprave ni F od fabrike za 30 godina vlasti - zar to nije dovoljno da ih ne glasamo!?
Kakvi su nam putevi?
Dje su zaobilaznice?
... i da ne nabrajam.
Najveća opasnost nam prijeti od toga što nam omladina ode. A ako se i dalje bude šminkao centar pa i ovo malo omladine će se iselit.
Ako se to desi - kome treba BILO KAKVA VLAST PA I OVA?
Da li ste čuli jednu riječ od njih kako misle da zaustave iseljavanje?
Ja nisam !!!
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # mehmed 2020-03-13 21:24
Pogledah interviju .

Interviju je kao sto sam predpostavio NARUCEN U VALJDA PRIVATNOJ RTV -

RASIM I UHLJEBLJENICI OD TE RTV UZIMAJU DRZAVNI NOVAC I TRPAJU GA U SVOJE DZEPOVE .. MOJ UTISAK O INTERVIJU :

PROVIDAN I ZELEN UVODNICAR ,

ZENA VODITELJKA SAMO POSTAVI DVA BEZBOJANA PITANJA - OD STIDA SE SAGELA DO ZEMLJE ,

A ON- KRAVATIRENI " NESVRSENI DOKTOR "- SAMO STO NIJE POCEO MUCATI OD SILNIH LAZI...

PRICAO JE NA IDIOTSKOM NIVOU - O TOME STA JE
BILO PROSLE GODINE "PLANIRANO "... I

STA JE "PLANIRANO U NAREDNOM PERIODU " ..

I TO BI NAJIDIOTSKIJI INTERVIJU NA OVOM DUNJALUKU.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # mehmed 2020-03-13 21:30
DALI BI BILO TACNO KAD BI NEKO REKAO :

SVI ONI KOJI GLASAJU ZA VANSERIJSKOG DUSMANA SU I SAMI DUSMANI SVOJE DJECE I UNUCADI .
Odgovori | Prijavi moderatru
+9 # banda 2020-03-13 21:38
Pričaj nam Ralja i onu drugu priču koju jako dobro znaš, o nepotizmu, o tarifama, o korupciji, o nameštenim tenderima, o ugrađivanju u dobijanju raznih dozvola, o poštenom zapošljavanju, o odlasku mladih prema zapadu, o ..... pričaj Ralja i o tim stvarima kojie obični ljudi ne mogu da vide ali im ti možeš oči otvoriti. Došlo je valjda i vreme da budeš prema ovom narodu Pazarskom iskren i pošten . Ipak si ti naš, čaršijski, bate. Jel tako
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Ćeremida 2020-03-13 23:05
A ko da te ne glasa Rasko brate kada si :
-Napravio zaobilaznicu oko NP
-Napravio puteve do i od NP
-Doveo tolike investitore gde su nam plate 1000€
-Gde na zavodu za zaposljavanje nemamo ni 60% radno sposobnih vec 52,8%
- tolike Tif garaze napravio
- ulice po potoku, bukresu, jermisu, hadzetu, jaklji,svojboru izgledaju kao posle bombardovanja
Magistrala kao da ulazis u Zubin potok jos krmace da trce niz ulicu
JEDNOM RECJU SRAM TE BILO
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Huso 2020-03-14 00:58
On ko da je ulozio svoje pare.Ako je po rezultatima on bi trebao prvi da ode. Prodji se parkica i plaze nego pogledaj procenat nezaposljenosti i uslove rada kod ovih privatnika. Mladi i stari masovno odlaze zbog Rasimovih rezultata a ni ona dvojica nisu nista bolji.Naravno svi su uspesni pred izbore a ko se hvali taj se kvari.
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Resko 2020-03-14 08:24
Najmanje 1000 glaova iz Paralova ide za vas i vasu partiju samo si trebo makar do groblja da nam asvaltiras put kao sto si obecao ali nema veze najvise si uradio za ovaj kraj .
Svi za Rasima
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Soko 2020-03-14 16:55
Bošnjaci glasajmo glavom a ne dupetom ,svakog glasaj samo ne bradatog ćelavog udbaša koji baci ahmediju i ode u zagrljaj šešku.Svaki političar ima mahane i zaslužuju kritiku a Zukoman je sve zacrnio od lažnih titula i propalih izbora,munafičenja i klevetanja ,cinkarenja Bošnjaka .Zuko je bruka i sramota a ostale ćemo kritikovati.
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Mehmed 2020-03-15 15:33
BILO BI NAPOKON POSTENO DA OVAJ rasim IZJAVI :

" POSTOVANI BOSNJACI - MUSLIMANI :

" ABDESTITE SE PRIJE NEGO NA GLASANJE KRENETE I PONASAJTE SE TAKO KAO DA NA DZENAZU IDETE :

1) MOJOJIM I SUJINIM STRANKANA
2 ) NARKO DILERIMA , KOCKARNICAMA ..
3) KRIMINALNOJ SPREZI POLICIJE I SUDSTVA
I TAD .... "

I OVO BI rasim TRBAO IZAVITI :

" POSTOVANI PRVOSLAVCI VI TO URADITE U SKLADU VASE PRAVOSLAVNE VJERE.. "

A JA KAZEM:

1 )GRADJANI SANDZAKA MISLITE O VASOJ DJECI
2) A VI UHLJEBLJENICI " BEZ PANIKE NA BRODU TITANIK "
SPP I ZUKORLIC VAS NECE OSTVITE BEZ HLJEBA I VODE.
Odgovori | Prijavi moderatru
Napiši komentar
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click