Zukorlić: Pamtimo topove iznad Novog Pazara okrenute ka gradu

fxdgrztz54645 

SDACG Zrtve 1993Fatih TenkoviNoviPazar

Komentari  
+3 # Boss 2019-12-19 16:43
Zaboravio si ti muftiguze cim si otisao u politiku i usao u kolo sa sejtanima
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # NP 2019-12-19 17:02
Pa ko ovo priča ako je on zaboravio?
Odgovori | Prijavi moderatru
+15 # Nalet ih Bilo 2019-12-19 17:12
Ej Bossoguzi,tvoj ljider nikad za 28 godina nije to smeo da kaze ni sebi samom a kamoli ovako javno uz kritike i optuzbe. Svi ste vi Suljovci opsihireni da niti vidite,niti cujete,a svi glupi i bez mozga.lmati takovog liderea je mentalna uvreda
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Boss 2019-12-19 22:17
Moj lider je Allah dz.š i samo u njega verujem Suljo,Rasim i taj tvoj baljov od Muftije to su tri olosa,lopuze,izdajnici i neznam vise kako da ih nazovem sve jesu samo posteni i dobri nisu i koji samo za svoje dupe rade
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # lord 2019-12-19 17:44
Prevarant zamajava narod radi glasova .Pred izbore može da laže koliko hoće a njegov rezultat je nula.Priča ono što svi znamo jer nema rezultata, jer se ulizivao četiri godine.Belosvetski lažov valja se u političkom blatu.LJudski izrod vara svoj narod.Pamtimo i mi stotine hiljada maraka i evra što smo ti punili dzepove.
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # dijaspora 2019-12-19 17:53
Išutirali ga iz Bosne iz CG, iz NP sada šeta po rijaliti tvpo BG I okleveta.Dok mu bude trajalo love iz dijaspore pomalo će mrdat a ubrzo sa propalom politikom odlazi u zaborav.Sadaka političar.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Samir 2019-12-19 17:55
To sto on prica su opste poznate cinjenice i domacoj i stranoj javnosti.
Naravno on veoma vjesto u medijima forsira samog sebe...Ali po zadatku iz BG...jer dozu narcisoidnosti koju nosi u sebi ne bi imao da zaista iskren u namjeri da politicki ujedini boshnjake. On bi samo da bude Kapetan broda koji svijesno ide u brodolom...Ali samo da je on Kapetan. Od rijeci BG rezim nece izmjeniti svoj odnos prema Sandzaku, vec samo konkretnim akcijama u kojima ce boshnjaci imati jedinstven stav! On pre svega radi na eliminaciji politicke konkurencije...i njemu nimalo ne smeta da se ulizuje radikalima...Vucicu i Sheshelju. Taj paradox je skroz neobjasnjiv...Ovaj covijek je u politickoj kampanji none stop po nalogu iz BG.
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Istina 2019-12-19 18:14
E ovi Zukicini botovi iz ubedjenja stvarno teski slijepci.Pa Njihovom Zukici Ti isti koji su te topove okrecali ka carsiji sada najbolji,najpametniji ,najiskreniji ahbabi i politicari a Oni koji su se protiv njih borili najgori u svemu.A slijepci se odusevljaju njegovom hrabroscu kako on to sme da kaze.!!!Stvarno ljudska glupost je Sira od vasione.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # dijaspora 2019-12-19 19:09
Što si lagao i varao Bošnjake sigurno nećeš više.Nema glasova za političke prevarante i diletante.Sve mi znamo i o topovima,prebijanjima,hapšenjima, izdajama podvalama ,udbašima a ništa ne znamo kako si trošio naše donacije ,vitrove darove ,milione od dijaspore.Pričaj malo o finansijamaa,fondacijama.Samo jedna revizija stranke odmah uhvaćena pronevera love.Rasipa pare od sirotinje.
Odgovori | Prijavi moderatru
-17 # Olivera 2019-12-19 19:11
Malo sam guglala i mislim da bi i ovo bilo interesantno Sl auditorijumu.

Ugljaninovo veće slalo muslimanske mladiće na obuku u Tursku

Čorbić je kazao da je Ugljaninovo veće slalo muslimanske mladiće "na obuku u Tursku, kako bi potom sproveli diverzantsko-terorističke akcije u Raškoj". Te grupe, od tri do pet članova su, kako je rekao, otkrivene u Novom Pazaru, Sjenici i Tutinu.

"Veće je imalo zadatak da donosi odluke u ime svih muslimanskih stranaka, da koordinira ilegalno naoružavanje i formiranje paravojnih i parapolicijskih snaga, diverzantsko-terorističkih grupa, kao i slanje mladića na obuku u Tursku", rekao je svedok.

Kao krajnji cilj MNV svedok je naveo "specijalni status Sandžaka" i "otcepljenje od Srbije i pripajanje drugoj državi".

MNV Sandžaka, po Čorbićevim rečima, nije predstavljalo sve Muslimane - kao što je tvrdilo, nego samo "ekstremiste" kojih je bilo "oko 40 odsto".
Odgovori | Prijavi moderatru
-18 # Olivera 2019-12-19 19:12
U Sandžaku 1993. bilo 10.000 naoružanih Muslimana

Svedok je kazao i da je, po podacima SDB Srbije, u Sandžaku u to vreme bilo 10.000 naoružanih Muslimana i da su mnogi odlazili u BiH da ratuju na muslimanskoj strani, zbog čega je "situacija bila rovita".

U akciji "Maj '93" pod vođstvom SDB Srbije, do 1995. je zaplenjeno oko 2.500 komada oružja i jedan broj eksplozivnih sredstava, a "razoružan je i resor sigurnosti MNV", tvrdio je Čorbić, napominjući da sila nije bila upotrebljena. Krivične prijave bile su podnete samo protiv "ekstremista".

Svedok je izjavio da se stanje u Sandžaku poboljšalo posle akcije i odlaska Ugljanina u Tursku.

U unakrsnom ispitivanju, zastupnik optužbe je pitao svedoka zašto je lidera SDA BiH Aliju Izetbegovića nazvao "ekstremistom".
Odgovori | Prijavi moderatru
-16 # Olivera 2019-12-19 19:15
zetbegović se dogovarao sa Ugljaninom

Čorbić je odgovorio da se Izetbegović dogovarao sa Ugljaninom i da je "preko njega ugovorena obuka u Turskoj, a u dogovoru sa jednom osobom iz Beča i naoružavanje Muslimana u cilju izazivanja rata u Srbiji".
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # MUJO 2019-12-19 22:47
Cetnicka genocidaska propagandna masinerija je radila punom parom da opravda buduce zlocine i etnicka ciscenja u Sandzaku. Do toga bi neminovno doslo jer je scenario isti kao u BiH. Samo vas NATO-bombardovanje zeznu pa se povukoste podvijenog repa i neobavljena posla. Tad ste iole imali priliku i necete nikad vise, bando genocidaska!
Odgovori | Prijavi moderatru
-10 # Живојин 2019-12-19 23:27
Нисте имали муда да било шта урадите у српскоме Расу или црногорскоме Шјеверу јер сте у мањини! Клали сте и палили по Босни са белосветским Хисламским муџахеднским олошем само тамо где сте били у знатној већини и Јопет жртвовали и убијали и сопствени народ зарад НАТО подршке, па после цвилите о геноциду! "Ко о чему к.рва о поштењу!"
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Basa 2019-12-19 19:48
Ovih Baljova suljovi I rasimovih, jedva cekaju da kritikuju, ne valja I'm kako God covek da prica, vazno je kad covek zabrsti I kad ne razume ni sam sebe, a drugog nema nikad ni rijeci da nesto da demantuje ili kaze.ko God nevoli ovog covek a treba mu skunuti kapu bar za ovaj nastup na TV. Ima mana ali od sada sam za njega.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Boss 2019-12-19 22:25
Pamti topove a ne pamti ko je te iste topove postavljao oko Pazara pa sesad snjima ujedinio i niko bolji od Seselja,Vucica,Dacica itd sve idiot do idiota od Sulja preko Rasima pa do Muftije
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # lord 2019-12-19 20:10
Zuko tandara o prošlosti jer mu je sadašnjost političko blato u kojem se valja do guše.Bilo šta je bllo svašta jw bivalo niko ne zna šta sve sve dešavalo u onom zlu koje je zadesilo Jugoslaviju .Niko nije znao šta nosi noć šta nosi dan , ratna propaganda i laži su bili povod za hapšenja i prebijanja . Ostavimo prošlost nego Ko danas govori vi ili oni.
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Fuck 2019-12-19 20:34
Samo polako za koju godinu 20 000 muslimanskih zrtava koje su pocinili srbsko cetnicke vlasti u Sandzaku 90tih bit ce srpske zrtve kao u Jasenovcu i drugim mjestima. Laz je najveca vrlina i dusevna hrana ovog pokvarenog takozvanog naroda.
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # dijaspora 2019-12-19 20:51
Nemoj zamajavat topovima nego zašto nisi izbrisao tz Zilkoć Islamsku zajednicu. Koliko si povratio vakufske zemlje ,ni centu. Najodgovorniji si za stanje u IZ. Zukorliću prevario si nas ,nikad nisi ni bio vjerski vođa nego vajni političar.Pogubno je dzemate koristiti za političku propagandu.
Odgovori | Prijavi moderatru
-6 # NP 2019-12-19 21:23
))))
Tako mi Allaha mogu argumentima da zapušim usta svakom kritičaru Zukorlića.
Ali ne stižem da svima odgovorim - a i neću.
Neka svako živi sa svojim lažima.
Ali...
Evo ovaj crni "dujaspora"ko bojagi napada Zukorlića. I to svojim jezikom a ne napisanim koji botovi ovde deklamuju.
Pa crni sine, ima li živ džan da ti veruje?
A djećeš jado i ti da ga napadaš a ne umiješ ni da pišeš?
I ti 'ajvančiću da pitaš šta je povratio od Vakufa u centru a ni ne znaš šta je Vakuf niti dje su, a kamo li da li su vraćeni ili nisu.
Odgovori | Prijavi moderatru
-12 # Живојин 2019-12-19 23:20
Војвода санџачки прди у празно пред изборе и то тако смрди да ни ти Шојићу то не можеш одбранити!
Да није било тих "топова" било би крви до колена у Пазару, што у међумуслиманским сукобима, што у религијским, а захваљујући њима никомени длака с главе није усфалила иако су муслимански политичари наоружавали муслимане и слали их у Босну да пале и кољу по српским насељима!
А у лажима се Јопет тотално погубисте, па и слику са авионом приказујете као топове!
Баш чудно што Војска Србије држи артиљерију у Србији на стратешким правцима и критичним зонама и још лети изнад њих?????
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # NP 2019-12-20 07:39
Zaista si 'ajvančina- glup, pokvaren do srži i zatrovan mržnjom.
...
Poštovani Sandzaklije,
Ovaj gmizavac sa 100 nickova Životinjko, pokušava ovde da protne priču da su ove i ovakve slike u stvari montaže. Umesto topova kao bojagi avioni.
Ko da je to bilo prije 100 godina i mi sve zaboravili?
Do te mere glup da ja vredjam 'ajvančiće kad ih uporedjujem sa njim. Kao da su avioni (koji su leteli iznad NP i probijali zvučni zid) nešto bolji od topova.
Dragi Bošnjaci,
širite istinu o ovim i ovakvim dešavanjima jer njih istina i ubija.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Istina 2019-12-19 22:32
NP Ne grijesi se i Ne kuni se na Allaha za Zukicine lazi i lopovluke.Laz ostaje laz pa da se i sto puta zakunes.
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # NP 2019-12-20 07:26
Vidiš Istino,
Čeprkneš po "dijaspori" - ispliva Životinjko.
Nije mogao na ono 'ajvañčiću da ćuti, jer ga je pogodilo. Em glup i ne zna dje su i šta su vakufi em ga pogodilo sto je otkriven.
I 90 % komentara koji izazivaju mržnju i podele pišu razni Živojini&co.
Podmuklo ali je tako.
Nisu samo 'ajvančići nego 'ajvančine..
SL umesto da uvede registraciju što pre, on im gleda kroz prste kada vredjaju našu vjeru i šire zarazu zvanu nacionalizam.
Odgovori | Prijavi moderatru
-10 # Живојин 2019-12-20 00:49
И само дотле, до тог камена,
До тог бедема,
Ногом ћеш ступит', можда, поганом.
Дрзнеш ли даље?... Чућеш громове
Како тишину земље слободне
Са грмљавином страшном кидају;
Разумећеш их срцем страшљивим...
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Sandzo 2019-12-20 01:23
Da bi ovi sto se mrze na politickoj osnovi da se poubijaju
Ovaj zivojin sto komentarise je gospodin u odnosu na vas stranacke botove
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Dijaspora 2 2019-12-20 12:59
Muftiguz po zadatku iz BG i njihovom dozvolom radi ostanka u vlasti,poceo ponovo da palamudi.

Pa po tebi MUFTIGUZU i onih tvojih 20000 pusaka koliko si objedio Sandzaklije da su bili naoruzani,ti topovi nisu nikakva opasnost.
MUFTIGUZU ne verujte nista jer mu ova prica treba za baljove da mu daju glasove.Cim prodju izbori MUFTIGUZ ce pricati o Seselju i AV-u kao mirotvorcima.
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Istina 2019-12-20 13:25
Vidis NP iz tvojih komentar se vidi da si dobar covek,kulturan i Allahu hvala mumin Ali si brate i naivan CIM pokusavas da svaku Zukicinu glupost i laz opravdati.Ne radio to laz i glupost ostaju to koliko God da ih neko poput tebe,Intiligentnog,pokusava uviti u ruho istine.Istina je Ono sto Allah trazi od nas a Ne da greske nasih lidera ,radi Njihovog hatara,precutkujemo ili nedaj Boze lazemo radi njih.Ako neko posalje cerku i zenu na modnu pistu a pretendira da nam bude islamski vodja NASA duznost je da lazemo"NE U MOJE IME".To je za nase i njegovo dobro.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # dijaspora 3 2019-12-20 15:02
Da li pamtiš ko ti je davao lovu i da li pamtiš kuda si rasipao naše pare.Šejtan kad tad dolazi po svoje.Okaljao si obraz.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Bajrovi 2019-12-20 15:09
Zukorlić je najveći politički prevarant.Vreme pokazuje da nas je koristio za lični interes za politiku.Sramoto.
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Olivera 2019-12-20 19:31
Muamere 1993. godine si se vratio u Srbiju i Novi Pazar i zatekao si topove iznad grada. Da li si se zapitao šta se dogodilo da do toga dođe? Da li si bio upoznat da je ljider Suljko slao muslimanske mladiće na obuku u Tursku, kako bi potom sproveli diverzantsko-terorističke akcije? Da li si znao da je postojalo ilegalno naoružavanje i formiranje paravojnih i parapolicijskih snaga i diverzantsko-terorističkih grupa? Po podacima SDB Srbije, u Sandžaku je u to vreme bilo 10.000 naoružanih Muslimana i da su mnogi odlazili u BiH da ratuju na muslimanskoj strani. Krajnji cilj je bio specijalni status Sandžaka i otcepljenje od Srbije i pripajanje drugoj državi. Do 1995. je zaplenjeno oko 2.500 komada oružja i jedan broj eksplozivnih sredstava, a razoružan je i resor sigurnosti MNV, Od strane države sila nije bila upotrebljena. Krivične prijave bile su podnete samo protiv ekstremista iz MNV. Stanje u Sandžaku se poboljšalo posle akcije i odlaska Ugljanina u Tursku.
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Olivera 2019-12-20 19:31
Šta nam sve ovo govori? Govori nam da su se neke Sandžaklije spremale za rat, a kada je država osujetila njihove namere i sačuvala mir, vinovnici su ili pobegli u inostranstvo ili dobili što su tražili. I niko tada nije bio naivan. Pardon, ipak su Sandžaklije bile naivne, ali kada je u pitanju verovanje svom ljideru Suljku. Jer, očigledno je da je DB precizno znala ko je naoružan i samo je na ta vrata i zakucala. Bolje što je zakucala, nego da je neka puška zapucala pa izbio belaj u Sandžaku. One Sandžaklije koje su htele ratovati, otišle su za Bosnu, a one koje su bile za mir (a njih je bilo ipak više) su nastavile mirnodopski život. Sulko je otišao u Tursku i bolje da se iz nje nije nikad ni vratio.
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Boss 2019-12-20 22:20
Olivera ne laprdaj majke ti,devedesetih je Milosevic preko tadasnjih poglavara SDA prodavao bosnjacima oruzje i davali drzavnoj bezbednosti podatke kome su prodali i eto Zeljka kletog da trazi pusku i prebijao glupe bosnjake koji su naseli na pricu tadasnjih izdajnika bice rata kupi oruzje i on kupi plati dobro i posle nekoliko dana eto Zeljka sa ekipom da uzme oruzje i da dobro izbatina to seljaka koji je platio debelo pusku i novcem i posle batinama neki su cak i posle nekoliko meseci od prebijanja umrli toliko o tom tvom laprdanju
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Olivera 2019-12-21 08:39
Da li su Milošević i Željko slali mladiće na obuku u vojne kampove u Tursku? Ako i to potvrdiš, možda ti ovo prednje i poverujem.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Boss 2019-12-21 11:09
Devedesetih su ako su ih slali,slali su ih Suljo,Rasim i Muamer jer su svi trojica bili tad zajedno ali opet po Muamerovoj direktivi jer tad je on bio glavna karika izmedju Turske i Sandzaka ali opet ja mislim da to nije bilo i da nisu isli bosnjaci na obuku u Tursku to je samo Srpska propaganda
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Olivera 2019-12-21 14:57
Kad treba osuditi sopstvene postupke, onda je to srpska propaganda. Naravno da su išli na obuku, to nije nikakva tajna, to su i neki među vama priznali. I ne stavljaj Muamera u isti koš sa Suljkom. Dok je Suljko žario, mutio i mešetario, Zukorlić je bio na studijama. Nego, vi što mislite da je srpska propaganda i da se to nije desilo, priupitajte nekad ljidera, da kaže, ali punu istinu. Ako sme, naravno. Ako pak ne sme neka to kažu Imamović i Škrijelj. Valjda im je čika Suljko pričao nešto iz svojih ranih radova.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Boss 2019-12-20 22:27
Devedesetih su uz Suljka bili i Rasim i Zukorlic pa kad su se poceli svadjat oko podele plena pukla cutura morali su se razici na tri strane. Nijedan od njih trojice nevalja ni prbijene pare za govno da ih zamenis zajebaces se niti su valjali devedesetih a ni sad maltene od rodjenja ne valjaju pa do groba nece valjat koliko tvoji srpski politicari valjajuli jedini koji je vredeo bio je GOSPODIN ZORAN DjINDjIC ostali su ti sljam kao i ovi nasi
Odgovori | Prijavi moderatru
Napiši komentar
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari