Šešelj opleo po Ljajiću - ''Rasim je špijun''

Stigao i neočekivani odgovor

1732775 12333 ls

Lider SRS-a Vojislav Šešelj u Skupštini upozorio da je vlast neadekvatno reagovala na  špijunsku aferu

On je iskoristio celu priču o špijunskom ratu i da napadne neke ministre u Vladi Srbije

On je izneo tvrdnje da su ministri Zorana Mihajlović i Rasim Ljajić špijuni precizirajući i za koga tačno rade

Lider SRS-a Vojislav Šešelj juče je u Skupštini upozorio da je vlast neadekvatno reagovala na takozvanu špijunsku aferu i izašla s tim u javnost pre nego što je završena istraga, što bi, prema njegovom mišljenju, moglo da naruši odnose Srbije i Rusije. On je iskoristio celu priču o špijunskom ratu i da napadne neke ministre u Vladi Srbije, tvrdeći da su oni podjednako opasni kao i strani agenti...

- Brnabićeva kaže da je situacija vrlo ozbiljna. Pa pitam preti li rat ili bombardovanje i koju tajnu je naš oficir mogao da otkrije Rusima i ima li neka tajna koju ne znaju već i Rusi i Amerikanci - rekao je Šešelj i odgovarajući sam na to pitanje konstatovao da nema. On je istovremeno izneo tvrdnje da su ministri Zorana Mihajlović i Rasim Ljajić špijuni precizirajući i za koga tačno rade...

- Zorana Mihajlović radi za Amerikance, a Rasim Ljajić za Engleze, to znaju svi u državnom vrhu i o nekim temama koje su zaista važne razgovori se vode isključivo kada njih dvoje nisu tu.

Šef radikala juče je kazao i da je za Srbiju najbitnije da zadrži dobre odnose s Rusijom...

 Za mene je Srbija otadžbina, a Rusija majka. Za Srbiju sam spreman sutra da poginem, ali isto tako bih poginuo i za Rusiju - naveo je Šešelj.

Na Šešeljeve optužbe da radi za strance ministarka Zorana Mihajlović žestoko je uzvratila...

- Kada vas čovek koji je nosio majice s likom Donalda Trampa, predsednika SAD, optuži da radite „za Amerikance“, onda jedno možete da se zapitate kakav je to haos u glavi tog čoveka! Jedini moj poslodavac su Srbija i njeni građani, a gospodinu Šešelju želim mir u glavi - kazala je ministarka za „Alo!“.

Rasim Ljajić se nije oglašavao ovim povodom.

Rus hteo da mu krave ne krepaju

Govoreći o špijunskoj aferi, Šešelj je juče rekao i da je možda „Rus želeo da kupi vagon za krave ili licencu za burek“.

- Možda je Rus hteo da kupi neki vagon da mu krave ne krepaju jer se očekuje sibirska zima u Rusiji. To je neka sitna lova, izgleda po sto evra da su novčanice, pa mu dođe oko 1.000 evra, šta je to toliko vredno? Možda je licencu za proizvodnju bureka prodao nekom neko - još se ne zna koji je to Srbin, ako je uopšte Srbin. Dajte da to naše službe ispitaju, osumnjičenog privedu i podnesu izveštaj, a onda u javnost da izađu s informacijom koja ne mora biti sveobuhvatna. (Alo)

Komentari  
+18 # Nur-Bec 2019-11-22 11:18
A za koga radi ovaj ratni zlocinac? Vise je nego ocigledno......
Prijavi moderatru
+13 # Karabaš 2019-11-22 11:28
Ima jedna izreka : " ONO ŠTO TI BUDALA KAŽE,TO TI SELO MISLI..."
Prijavi moderatru
+5 # Samir 2019-11-22 17:17
Rusi veoma dobro znaju da je Srbija trenutno figura na kojoj se ispituju dugotrajne strategijne vecih svijetskih sila i nikada Srbiju nisu smatrali stabilnim Balkanskim igracem vec artificijalnim projektom koji je nasta raspadom dve imperije Austrougarske i Otomanske. Afera je samo merenje pritiska sadasnjoj vladi i nista ozbiljno. Srbija je vec 20 god poligon na kome se preplicu interesi istoka i zapada i tursko arapskih ambicija da ozbiljnim kapitalom Srbiju stave u neku sveru njihovog uticaja. To su pozitivni procesi koji ce na duze staze da stvore ambijent za veci privredni uspijeh Srbije.
Prijavi moderatru
-3 # Olivera 2019-11-22 17:24
I Sandžaka u Srbiji, hoćete reći. Srbija je lider regiona, koji grabi napred, te kao takva atraktivna za svakog. I za špijune i za investitore.
Prijavi moderatru
+4 # Samir 2019-11-22 17:56
Samo zene mogu da vas spase u svakom smislu. Za Srbiju je najbolje da srpske zene preuzmu politicku stafetu svoje drzave. Ova muska garnitura je urnisala buducnost Srbije od 1912.... Srbijom treba da vladaju zene.
Prijavi moderatru
-4 # Olivera 2019-11-23 08:54
I ne samo Srbijom, već i celim regionom. A muškarici neka odmore mozak.
Prijavi moderatru
0 # dijaspora 2019-11-22 17:37
Najbogatiji ratni profiter.Zuko ga dopinguje lovom .Zuko je najveći politički promašaj Sandzaka ikada.Bošnjacima nije opasnost od BG nego od ćelavie bradate nakaze što zavadi svoj narod.Šešelj će Zukorla iscijediti i šutnuti sa zahrđalom kašikom .Rasime care, psi laju dok vukovi prolaze.
Prijavi moderatru
-3 # Pera kad ti ga zater 2019-11-22 17:46
Rasim je Car ili sultan Sulejman. A vi dusmani mozete da ga FAFATE zajedno sa Zukorlovićem
Prijavi moderatru
+2 # Frankfurt 2019-11-22 17:49
Zukoli se spajdašio preko mufti fondacije sa ratnom rugobom .Neka Šešelj povede Zukorlića na Ravnu goru po orden.Puko si nosata svinjo,sve što lapandaš radiš za pare.Šeško đe si smestio milione i milione evra da li u banke švicarske ili Rusije?Tvoje smrdljive klevete dobro su naplaćene i to našim parama sa bauštele.Zukorli sram te bilo ovo su tvoje prljave reči preko balavih čeljusti.
Prijavi moderatru
+2 # Fujo 2019-11-22 18:31
Kad udruže milione ratni muljator i hodza bez ahmedije mogu samo da mu popuše.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click