Fehratović odgovorio Imamoviću: ''Opsjednut si Muamerom Zukorlićem''

Imamoviću, otkad tebe zanima Islamska zajednica Bošnjaka, kad istu ne priznaješ, kad je tvoj izbor paravjerska tvorevina i pljuvanje po islamskim svetinjama, poput vakufa.

28168785 10213312139491458 8911849218074249517 n 

 

Nije zaboravljen tvoj odnos prema Fakultetu za islamske studije, i sve ono što si tom prilikom izrekao, niti delirijumski performans svetogrđa u prethodnoj kampanji za BNV.Veličina koja je jučer demonstrirana od strane obojice kandidata jeste snaga, iskrenost i bratski odnos koji ti i tebi slični nikada nećete dostići niti pojmiti.

U mojoj zajednici se na ovakav način vrše izbori, a u tvojoj se prebijaju u mračnim sokacima, spaljuju se automobili u sabahskom vaktu, i kako ko izgubi izbore - pravi nove fitne, podjele i paralelne sisteme. Daleko si ti, i tvoji od onog što su Bošnjaci jučer demonstrirali. Zato svakom svoje. 

 

Da bi mogao bilo šta da komentiraš, moraš biti na razini istog i dio toga, doduše možeš i na ovaj način, ali tu onda nema razlike između tebe i onih ostrašćenih orijentalista koji se usude da tumače stanje u muslimanskome ummetu iz kršćanskih metropola.

Drugo, izgleda da si opsjednut akademikom muftijom Zukorlićem,i da su ti njegovi uspjesi noćna mora. Navikli smo na jeftini populizam, koji je izgleda i tvoj najveći domet. Čini se da se uzalud trudiš jer ti nekako izmiče pozicija nasljednika, razbaštinili su te, moraš malo jače, niže, prljavije, kvarnije!Posveti se malo albanizaciji, a nas Bošnjake ostavi da ispravljamo ono što ste vi decenijama uništavali!

Komentari  
-7 # Olivera 2019-10-13 20:56
Imamović ne može biti Suljkov naslednik iz prostog razloga što nije šćiptarskog porekla. Škrijelj ima više šanse, mada je inferioran i čak i smešan u odnosu na Enisa. Zato SDA Sandžaka u kadrovskom smislu i nema neku svetlu budućnost, to zna i Suljko i zato ne pušta kormilo.
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Oliver 2019-10-13 23:25
Ne ri'se i ne kopaj trice i etnogenezu ljudi drugo nista i ne znas osim dirati u etnogenezu ljudi. A ti to vjesto radis bas onako zlobno razbijajuci jedinstvo Bosnjackog naroda . Ali hvala dragom Bogu mnogo gori od piskarala na netu to nisu uspjeli pa neces ni ti.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Drolivera 2019-10-14 08:20
Odes na Muftin portal sandakpress kaže sta Bosnjavi kazu o Muftiji. I slušam kako ga hvale filipović ona sto mu je napisao knjige drevma bosma i akademija , i ostali medju njima Kavazovic. Sad kad pogledaš on gavtako hvali hvalio ga je i Suljo i Rasim i Kavazovic al on him je udario noz u leđa . Eto toloko o njegovoj ljudskosti.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # TITO 2019-10-14 08:21
Sad ce olja da ga brani i da psuje Sulja i šciptare. Oni su joj noćna mora...
Odgovori | Prijavi moderatru
+9 # Kavazovic 2019-10-14 10:58
Zukija sam potuko do nogu,
pusite ga hajteri jer ja tako mogu,
ni BG ni Seslej nista mi nemogu,
pobego po hipodrumu da valja drogu,
Delegacija iz Sandzaka se pravi fina
A po BG degustira vina
To je grehota to je nemoral
Ka Tandirov sertifikat halal
A kukolj hodža doso da mi čestita
A futan ko da se nesto on tu pita
A poraz se tuzno i lažno brani
Rečenicom da smo na istoj strai
Kad je tako sto se nije povuko
Nego se samo dzabe obruko
Sa 291 na 82 sam ga ljidski potuko
Bezi nazad u Sandzak bruko.
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # REALNOST 2019-10-14 13:51
,,olivera,, ne seri! Znamo ko si ti ...
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # zz 2019-10-13 23:40
OLJIVERA; Kako tebe vole Hajdemi Popusi i Hajdenam Popusi.A volis ti Albance samo se salis.Hajdemi Popusi te mnogo haje,a vala haje te i Hajdenam Popusi.
Odgovori | Prijavi moderatru
+12 # Ŝvercer 2019-10-14 00:34
.ajke vam ga obojici lopovskoj,lažovskoj !!! Pa valjda ima nešto drugo važnije da se objavi,od izjava ovih društvenih parazita I spin doktora?
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # TITO 2019-10-14 07:25
Plivera ja mislim da si ri nekoniz SPC nei Kacavenda al onaj sto bi da ga trpaju pa se predstavljalas ženskog roda. Hajde priznaj nije to ništa.
Imadi muda pa reci ka Ana Prdnabic..
Otvorim portal piše Fehrtaovic kvisko odgovorio Imamovicu opsedniut si Muftijom. Ja mislim da je Fehrtovic ne samo opsednut nego i zarobljen Muftijom.. Kao Vucko Djilasom...
Oki stvarno sta ces ti na ovaj portal niko te nije zvao nikoga ne zanimas a ti kao Muftija svugde se upetljavas i svigde ispušiš....
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # TITO 2019-10-14 08:06
Opsednut Muftijom ka Olja Suljom i sciptarima :)
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # NP 2019-10-13 21:31
Ostrašćeni text Enisa Imamovića možete naći na njegovoj fb szranici. Toliko perfidnosti, mržnje, laži ...itd - to se retko vidja.
On pored ostalog blaćenja zamera (tako i piše) Zukorliću što ništa nije uspeo da uradi za njegovog (nepunog) mandata!
Ja ne mogu da vjerujem da podmeće kukavičje jaje kao da je Zukorlić u izvršnoj vlasti.
Čoveče,
pa 30 godina (a ne jedan nepun mandat) ste na vlasti pa dje su vaši rezultati?
Zero! Nula! Jedno veliko NIŠTA za 30 godina i nije vas sramota da nekog kritikujete!?
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # Sesko Voja 2019-10-13 23:10
I mi Rladikali postajemo nezadovoljni nasim Vojvodom,'ODZOM Zlukorlom pa je potpuno u pravu ovaj Imamovic.ODZA samo mlati praznu slamu i zamlacuje svoje glupandere a ovamo sta god da pokusa tu ga odmah popusi.Popusio kod Mila,pusi redovno kod Sulja,a sada popusio i kod Bakira.Zadatke nas Rladikala 'ODZA Zlukorle nije ni u cemu korektno zavrsio osim u placanju.Tu je siroke ruke,tako da smo mu vec uzeli sve od ovogodisnjeg Zekata i Vitrova.
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Semir 2019-10-13 22:43
Doktor nauka jahja(albin)ferhatovic,pišman covjjek koji je ime promijenio,oldedi im se muamer proba,usra se i brze bolje nazad da raspaljujem paljbu po ugljaninu.Neznam kako ovaj ima obraza da ikome išta prica?pa on sa rodjenim amidzom ne govori
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # sojic 2019-10-13 23:04
Panjkovicu,pa je li ti ovo cujes Panjkovicu sta prica ovaj Imamovic za mene ,predsednika Stranke "zdravog" RAZUMA.Ja sam iznenadjen i uvredjen Panjkovicu.Odmah Panjkovicu izadji pred ti mediji sa javno saopstenje da im zacepis sva obadva useta.Cuti Kirko,pa ja sam rekao tako sa obadva uveta.Sve im to objasni Panjkovicu i to na taj Bosanski jezik ali po tvom dijalektu Panjkovicu jer te ionako niko nista ne shvaca.PANKOVIC-KVISKO( profesor Bosanskog jezika).
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Brada 2019-10-13 23:20
Hahahahahahahahaha!!!! Evo ga KVISKO-Prof.Bosanskog jezika.Hahahahahahahaha.

Pa dobro profesore sa govornom manom gutanja slova i zamuckivanja u citanju,hajde ti nama onako akademski objasni ovaj fenomen zvani SVETI ZUKIMIJE GUBITAS. Objasni nam profesore, kako se to moze desavati da sveti Zukimije VECITI GUBITAS(nova titula),pored svih svojih sebi pribavljenih i dodeljenih titula i zvanja,pored toliko vas Dr,Mr, i SeRe, pored toliko moralne grandioznosti svugde dozivljava katastrofalne poraze,a posebno ovaj poslednji koji je po njega a i vas ,njegovu okolinu,najveca katastrofa. I nekako mi koji sve to pratimo,sticemo zakljucak,da je sv.Zukimije uspeo da dodje na celo IZ-ce zahvaljujuci Sulju koji ga je postavio a nije bilo izbora,jer da su bili izbori,Zlukimije bi bio samo hodza u Orlju ili Paljevu.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Brada 2019-10-13 23:29
2) Doziveli ste poraz profesore felericne dikcije i to je sva realnost,a na tu realnost ima pravo svako da se osvrne i da da svoje misljenje pa i ovaj Imamovic. Vec sam jednom pisao o tome,a evo i ponovicu: Da nije Sulja i stranke SDA vi iz ove PRDEZ STRANKE SPP nebi ste imali sta reci niti se na nesto kriticki osvrnuti.Od kako ste na politickoj sceni,a i pre toga,vama je sva prica za napredak Bosnjaka,Nacije i VERE sazeta u kritici Sulja.Ali hajde to sto ne smete Seselju nista reci niti kritikovati one za koje radite a to su AV,SESKO i ostala beogradska bulumenta,ali sta vam je SULJO,Imamovic ili bilo ko drugi kriv za vas katastrofalan poraz u Sarajevu.Ako ista imate u glavi takozvani akademici svetog Zukimija,onda bi ste trebali da se zapitate koja ste vi vise uopste vrednost,odnosno da shvatite da ste kod Bosnjaka,izuzev vas poltrona i supljoglavaca,jedna obicna NULA-NISTAVILO.
Odgovori | Prijavi moderatru
+9 # Oliver 2019-10-13 23:34
Ovaj se Jahja sluzi zamjenom teza upravo je on opsjednut SDA strankom jer ima problem priznati poraz,upravo je SDA-ov covjek pobijedio za reisa i sad se on pravi kao nevjest da Enis nema nista sa njim i pokusava ga izolirati a upravo je SDA izolirala Zukorlica od IZ Bih i njihove politike.
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Olivera 2019-10-14 11:33
Kavazović jeste čovek SDA, ali SDA BiH. A SDA Sandžaka je odavno prošćiptarska stranka među Bošnjacima Srbije. I to onog dela koji kolo vodi u stranci, gde Enis nije. Suljko, ljider do groba, je najmanje pozvan da svojata rijaset BiH, obzirom da je on utro put rijasetu Srbije. Da hoće Muamer da se sledeći put kandiduje za reisa u Srbiji, pa da mnogima ne bude dobro. Ubeđena sam da bi i bio, pod uslovom da bude poštenog glasanja, što sa pripadnicima SDA nije moguće izvesti.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Brada 2019-10-13 23:37
3)
I na kraju(iako ovo pisem u skracenoj formi),ja brada i moji drvosece predlazemo vama intelektualno nedovrsenim akademcima sa privatnog biznisa svetog Zukimija GUBITASA,da malo u toj zivotnoj dobi pocnete ukljucivati i svoju glavu za razmisljanje,a ne da je zavlacite svetom Zukimiju GUBITASU sa zadnje strane radi neke crkavice kojom vas prehranjuje.Za tebe profesore KVISKO bar ima posla kod nas drvoseca i neces ostati gladan.I svetog Zukimija cemo primiti,jer moze kod nas i sa titulom samozvanog AKODEMEKA.Jedino vam nebi mogli primiti onog jednomesecnog doktora,jer on ima figuru i sve predispozicije za dobrog prodavaca-svercera sira u kacama.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # zz 2019-10-13 23:45
Smijesnog li naslova? "Fehratovic odgovorio Imamovicu; Trebalo je samo pustiti KVISKA DA OVO PROCITA STO SU MU NAPISALI .On da odgovori? Pa KVISKO ne zna da cita,a ne da sastavi odgovor.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # DP 2019-10-13 23:48
KVISKO,vise ni KOBILE NA HIPODROMU nisu opsjednute tvojim sefom ZLUKANOM.I one znaju da je ZLUKAN PROPAO,samo jos ti i par supljoglavaca ne vidite radi interesa da je vas sef manipulator Zlukorle u Sarajevu dotakao dno i potonuo.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Nur-Bec 2019-10-14 00:37
Tako je kvisko! Otkako sjedis u magarecoj klupi u skupstini Srbije poprimio si srpski mentalitet i marifetluke.Bavis se zamjenom teza i pretvaras poraze u pobjede.Sreca je samo sto vas Kavazovic poznaje,a pogotovu tvog sefa.
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # pazar Beneluks 2019-10-14 01:45
Da me ALLAH sacuva od ovih koi brane S D A i mutavog sulja ili sasavog mulja . Pa dali ste vi svjesni sta ovde lazete pa vi sa tim blesavim i laznim vulganim pisajnjem izgubiste i zadnjeg glasaca Suljo i Prasko toliko ste zaostali da vas ni moje pasce ne bi glasalo a vi koi ovo po nalogu pisete zapamtite da cete kad tad za ovo odgovarati i otici u zatvor Selam i Pozdrav djubradi. :P
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # TITO 2019-10-14 07:38
Ja sad reko nabavijo Muftija bar jednog normalnog koji ne vredja i čitam dalje kad na kraj :) odma shvatim :) ne ne ne Muftijini imaju svoj potpis i svoj stil pisanja i vređanja . To je vas zaštitni znak. Uvreda.
Odgovori | Prijavi moderatru
+13 # Ceca 2019-10-14 11:38
HVALA BOGU DA UDBAS NIJE DOBIO OVE IZBORE U BOSNI ZA ISLAMSKU NAJ SVETIJU INSTITUCIJU.JER UDBA I SAD POKUSAVA DA GA UBACI TAMO DA SJEBE SVE KAO STOJE SJEBAO U PAZAR SA OVIM NJEGOVIM GOVEDSKIM GLASACIMA.
Odgovori | Prijavi moderatru
+9 # Samir 2019-10-14 12:29
Kadrovi Sharlatanskog Ex Muftije i tzv Akademika su zivi primjer Putujuceg cirkusa Monty Payton 2...obzirom da je Monty Payton 1 SNS i njihova garnitura. Sve u svemu sve sami zabavlaci Srbije uglavnom polupismeni i nepismeni. Ferhatovic je boshnjacki gedza nad gedzama bez smisla da povijeze jednu slozenu recenicu u neki smisao. Rovare po boshnjackom nacionalnom korpusu kao ” Korisni Idioti” Cetnicke Srbije. IZ Bi H i IZ svih ostalih republika ex SFRJ treba da sazovu kongres i konacno stave tacku na sektu Zukorlica koja ne da ismejava Islam kao vijeru vec i Boshnjake kao naciom stavlja u kategoriju nevaznog. Ocekujem da se ova bolesna tkiva IZ ubrzo odstrane iz ovih okvira i Vakufi i Dzamije konacno stave pod okrilje legalnih institucija Boshnjackog naroda u Sandzaku. Nazalost ima losih kadrova i na drugoj strani...tako da ce proces filtriranja morati da ide paralelno na svim nivoima. Polupismenost nije agenda IZ i njene buducnosti na Balkanu.
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Olivera 2019-10-14 14:25
Ko je na vrhu, izložen je burama. Tako i Muamer Zukorlić. Jeste i biće. I to, nažalost, od strane svojih Sandžaklija pre svega, koji možda sve mogu oprostiti, osim uspeha.
Odgovori | Prijavi moderatru
+11 # Ŝvercer 2019-10-14 14:44
Ada kojeg "uspeha",sve je pokro I prebacio imovinu na porodicu ! Više ni ne zna šta ima,kuće,stanove,vikendice,vile,fondacije ! A doșao je ko seljaće u jednom odelu ! Vozi se ko mafijaški bos u džipovima,sa krimalcima u obezbedjenju ! Ali ima I spin doktora,kao ri,koji to proglašavaju uspehom !
Odgovori | Prijavi moderatru
+20 # Fuck 2019-10-14 18:47
Ovaj Tip je stvarno rodjeni Klovn....
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # mehmed 2020-04-24 22:43
Aferim Postovani Ferhatovicu , Vi ste dali ISTINIT POPRECNI PRESJEK :

otudjene SDA , BNV ...

Pararelgijskog stanja u otetim dzamijama

Absolutnom nejedinstvu i srozavanju ugleda Bosnjaka - Muslimana...

a taj Imamovic je samo dio te idiotske HALABUKE

Ovi gore navedeni , nezaju sta rade ili ono sto rade , rade sa zlom namjerom .
Odgovori | Prijavi moderatru
Napiši komentar
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari