SDA protestvuje zbog ignorantskog odnosa EU prema Bošnjacima u Sandžaku

Stranka demokratske akcije Sandžaka izražava protest zbog ignorantskog odnosa predstavnika EU prema velikom broju problema i neriješenih pitanja koji opterećuju bošnjački narod u Sandžaku.

fdhsrethzrwzwer 

SDA Sandžaka i PDD su kao parlamentarne stranke Bošnjaka Sandžaka i Albanaca Preševske doline su u pismu upućenom na adresu Evropskog parlamenta i delegacije EU u Beogradu zatražile sastanak sa predsjednikom Odbora za vanjske poslove EU Dejvidom Mekalisterom, prilikom njegove posjete Beogradu.

Poruka koja je poslata ignorisanjem zahtjeva za razgovor sa legitimnim predstavnima Bošnjaka i Albanaca izaziva dodatnu zabrinutost zbog činjenice da postojeći Akcioni plan za manjine u okvirima poglavlja 23 i 24 ignoriše sve probleme sa kojima se suočavaju bošnjački i albanski narod u Srbiji, naročito što je kao takav prihvaćen od strane Evropske Komisije.

Smatrajući neophodnim otvaranje ovih pitanja prilikom posjete predstavnika EU, manjinske stranke su zatražile sastanak sa narodnim poslanicima kojim bi se vratila nada da višedecenijski napori u rješavanju nagomilanih problema mirnim putem i u okvirima institucija sistema imaju smisla.

Veoma nas zabrinjava činjenica da ovaj zahtjev, kao i svi prethodni, nije uvažen od strane EU i sigurni smo da takvo ponašanje predstavlja ohrabrenje svima onima koji pokušavaju da Bošnjake i Albance izbace izvan sistema.

Stranka demokratske akcije Sandžaka insistira i zahtjeva od zemalja članica da utiču na svoje predstavnike u institucijama EU da nađu načina da saslušaju i uvaže legitimne zahtjeve predstavnika Bošnjaka i Albanaca, koji su izloženi diskriminaciji i teroru od strane aktuelnog nedemokratskog srpskog režima. 

Komentari  
+25 # Hix 2019-08-27 11:45
Niko te vise ne ferma manipulatoru. Maglu mozes da prodajes samo po Tutinu.
Odgovori | Prijavi moderatru
+16 # semir 2019-08-27 13:47
sta radi srpski ministar kao sto on ovih 30 godina se mijenjao ni kameleon mu nije ravan
Odgovori | Prijavi moderatru
+16 # Mire 2019-08-27 11:46
EU ne resava licne probleme dojucerasnjeg ministra, koji je za svog mandata cutao o svim problemima, sta vise, govorio da je Srbija majka, a ne"maceha", ona resava stvarne probleme naroda u meri koja zadovoljava obe strane... EU nije institucija koja pomaze da licne zelje i zamisli ostvaruje politicaru pojedincu...
Tvoje vreme jeste proslo, pusti pametnije, a svi su ti u stranci pametniji, jer te vreme pregazilo, politika u kojoj ti ne umes vise da se snadjes, pa retrogradno delujes unazadjujuci najblizu okolinu i pametne oko sebe...skloni se sa cela stranke, budi pocasni predsednik, i spasi SDA od propadanja, retoriku i rad su ti pregazila vremena.
Odgovori | Prijavi moderatru
+12 # Mire 2019-08-27 11:56
EU ne resava licne probleme dojucerasnjeg ministra, koji je za svog mandata cutao o svim problemima, sta vise, govorio da je Srbija majka, a ne "maceha", EU resava stvarne probleme naroda u meri koja zadovoljava obe strane. EU nije institucija koja pomaze da licne zelje i zamisli ostvaruje politicaru pojedincu.
Tvoje vreme jeste proslo, pusti pametnije, a svi su ti u stranci pametniji, jer te vreme pregazilo, kao i politiku u kojoj ti ne umes vise da se snadjes, pa retrogradno delujes unazadjujuci najblizu okolinu i pametne oko sebe, skloni se sa cela stranke, budi pocasni predsednik i spasi SDA od propadanja.
Odgovori | Prijavi moderatru
-9 # Samir 2019-08-27 12:18
EU je modifikovana verzija 4 Rajha sa kojom svi narodi Balkana moraju da se sinhronizuju. Naravno da se radi o mirnodopskoj verziji fasizma koji je znacajno humaniziran i nereseni problemi na Balkanu nisu EU prioritet jer bi u protivnom za proteklih 20 god od Nato intervencije vec preduzeli mnogo ozbiljnije korake za stabilizaciju Balkana.
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # Samir 2019-08-27 12:23
Ugljanin mora da shvati da Sandzak moze da dobije Kantonalni status jedino u sinhronizaciji politickog djelovanja Sarajeva i Prishtine sa Berlinom, Ankarom i Washingtonom. London na Balkanu ima samo makro politicki interes i nije adresa koja moze trajno da rijesi probleme Balkana. Ne zaboravite da je BiH bila pod sankcijama tokom 90 ih...da je ta Evropa Srbiji dala zeleno svetlo za pokoravanje boshnjaka!
Odgovori | Prijavi moderatru
+13 # Sandzaklija do Koske 2019-08-27 12:49
Njegova prica jos samo prolazi kod Pesterske i Tutinske junadi
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Saša 2019-08-27 14:41
Sandzaklija do koske- Po tebi, niko od Bošnjaka ne treba od ove države ništa da traži, jer nam ništa i ne treba, živećemo sa torbom na ramenu kao Romi ( i to uskoro), ili na zapadu mešati malter kao nekada Albanci po Srbiji, mi smo na tako niskom nivou ljudskog razvitka (čitajući tvoje kom. i tebi sličnih likova) da sam ja mnogo zabrinut za naš opstanak, i ako opstanemo bićemo srpske sluge, cinkatori, ulizice, isl. da bi smo nešto za uzvrat dobili, radno mesto, itd. Zar je moguće da se iz tako velikog entuzijazma i poleta 90-ih, pretvorismo u ovakve ljigavce, koji sve što je sandžačko i bošnjačko, na svaki način degradiramo, a veličamo nešto što je antibošnjačko i antisandžačko ( SPP I SDP) i njihove "lidere" kojima je najbitnije da su u Beogradu pa makar i kao neki potrčko (Zukorlić), a za svoj narod nikada ništa ne kažu, jedino kad im trebaju glasovi. Loše nam se piše.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Sandzacki Srbin 2019-08-27 20:03
A zasto je Zukorlic potrcko. Pa on sa 2 poslanika dobio cetiri funkcije! Predsednik skupstinskog odbora, dva drzavna sekretara u ministarstvima i jedan zamenik direktora drzavne agencije. Pokazi mi ko je sa manje poslanika uspeo vise.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Saša 2019-08-27 20:59
Sandzacki Srbin-Zato i kažem potrčko, sve to je dobio a ni za šta ga niko ne šljivi, ni njega ni njegove poslušnike.
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Sandzacki Srbin 2019-08-28 00:05
Pa i ne moze biti veliki faktor, kad naprednjaci imaju zajedno sa socijalistima, Palmom i Madjarima 65% poslanika. I onda dodje Zukorlic sa svojih 0,8%, naravno da ne moze biti glavna faca.
Da kojim slucajem padnu na 50%, e onda bi molili Zukorlica za njegovih 0,8% i jos mu dali sve minisatske pozicije, sve je to cista matematika.
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Sandzacki Srbin 2019-08-28 00:06
dve ministarske pozicije
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Draga 2019-08-28 10:28
Sandjaklija do koske bas si duhovit. Suljova politika prolazi kod tutinske i pesterske stoke al vidim da kod pazarskih narkomana i zupljanskih magaraca ne prolazi
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Cardak 2019-08-27 14:23
Izvinite i oprostite ali cudi me sta on trazi sad kad je davnih godina on u ime Bosnjaka nezakonito bez pitajnja Bosnjaka podpisivao sve sto mu je trebalo da bi bio ministar, e sad se nasao to da trazi nazad bruka glupa pa svako dijte zna ako srbija uidje u E U da to mora srbija da prizna svakom svoju autonomiju inace nema E U a bez E U ce srbija propast 100% e sad puno Selama i pozdrava od neskolovanog dijasporca ili kako neki nazivaju baustelca penzionera na zapadu koi je makar tu osnovnu skolu zavrsio a koi zivi 40 godina na zapadu pustite sve svoim tokom zato mi ovde Zukorlica podrzavamo zna covjek sta radi a ovaj nas mutavi muljo osjeca da ce srbija da uidje u E U pa bi hteo da ostane u sjecajnju kao onaj koi je dobio ili povratio autonomiju koju je on uskratio sam.
Odgovori | Prijavi moderatru
-6 # Saša 2019-08-27 14:52
Cardak- Zato što podržavate Zukorlića, nikada autonomiju nećemo imati, njega Vučić nije odveo u Beograd zato što je pametan, i što mu baš on treba, nego da oslabi bošnjačku većinu koja se bori za autonomiju, i upravo je Zukica potpisao da nikada neće biti za autonomiju već protiv, a to je Ljajić potpisao još pre 2000- te sa Slobom, pa pokušao da preuzme SDA, itd, tako da svi mi znamo koliko je 2 i 2, što bi narod rek'o, a ti uživaj u bauštelskoj penziji, ti si svoje dupe sklonio, to što ti potomci neće znati, ni ko su ni šta su, to tebe ne zanima, a biće katolici ako ne prva, druga ili treća generacija, četvrta sigurno, i drži se ti Zukice, dajte mu vi eurića, njega drugo ne zanima.
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Samo da pitam 2019-08-27 14:59
Jel' Zukorlić ili Ugljanin glasao dva dana za Koštuničin Ustav u kome smo postali manjina?
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # NP 2019-08-27 15:15
Ne samo to, nego nam je narućivao lepo vreme, pojeo tone i tone ćevapa, ostavio 20 mln eura duga u opštini, rascepao IZ, zavadio braću, prijetio političkim protivnicima sa će ih saterat u mišju rupu.... obećavao kule i gradove, fabrike, pruge, aerodrome, hipodrome. Leskova City ...itd itd.
E sad..
Za 30 godina njegove "bajne sjajne" vlasti - kako žele suljofili da to predstave - on ni jednu trafiku nije napravio a kamo li fabriku.
Zato je brat Cardak morao otići u EU trbuhom za kruhom jer ovde ni ekser ne može da zabode ako ne plati reket.
Uživaj ti brate Cardak u tvojoj teško zaradjenoj ali dobroj penziji i neka ti Bog dragi podari dug život.
Odgovori | Prijavi moderatru
-6 # Draga 2019-08-27 20:34
A reci te mi pametnjakovici ko nam to izvojeva da Novi Pazar dobije status grada, bosnjacku zastavu i grb priznat od srbije . A sta nam ponudise mufto i Rasim . ama bas nista.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # NP 2019-08-27 21:51
Vidi,
Da je bio Nuro predsednik opstine u to vreme kad i Suljo, mi bi dobili i grb i zastavu - isto kao i svi idrugi koji žive u Srbiji.
To nije zasluga Sulja već države koja je htela da uradi nešto po pitanju manjina da bi se tako približila Evropi.
Ali eto, to je lukavi Suljo pripisao sebi a vi mu poverovali pa sad trubite na sva zvona dok vam se znalci podsmevaju kako ste lakoverni.
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Derim 2019-08-27 22:25
draga najedes se govnadi ko ti babo kacamaka. E kakav suljo mutavi pa pobezel on za tursku. A bio sam u Sjenicu na miting kad je reko on i aljko mahmutovic ako dodju vojska i rezervisti vratice ih u sanduke mrtvacke. Pa srbi okupirase Sandzak za 15 dana a suljko mutavi bezanija za Tursku
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # Cardak 2019-08-27 16:02
Sasa da prostis nijsam ja izmako moju ne nego sam ja radio u njemackoj i drugim zemljama na zapadu prije nego sto je on znao sta su partije a ja sam bio tu u Sarajevu jer sam zivjeo i tamo zato sto sam posjedovao kucu u Sarajevu a i Pazaru kad je njega S D A stranka predlozila jer nije imao niko drugi da predstavlja Sandzak trebalo je da ima visoku skolsku diplomu ili ili tako da ti kazem izgleda da si mlad pa i neznas da racunas 1987 godine sam ja krocio van teritorije moje drage S F R J e tad nije bilo ovako Selam Sasa
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Cardak 2019-08-27 16:17
Izvinite ali sam pobrkao ili pogrijsio datum ja sam otisao u inostranstvo 1978 godine Selam.
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Saša 2019-08-27 17:40
Cardak- Alejkumu selam, nije baš da nije imao ko da vodi SDA, nego niko nije smeo u to vreme da se prihvati tog posla, nuđeni su mnogi, između ostalih Hazbo Medović, Rasim Ljajić, takođe sa fakultetskim diplomama, a danas mnogi glume nekakve vođe, kad je prošla opasnost od batinanja, prebijanja i hapšenja, nisam ja toliko mlad, svega se sećam i nikad nisam bio član SDA, ali kad sad pogledam šta je ko radio sve te godine, jedino kod Ugljanina može čovek da uoči bar malo brige za Bošnjake i za Sandžak, a ostali, daleko im lijepa kuća, samo su brinuli za svoj položaj, privilegije, i novac, cinkareći i ljagajući jedinu stranku koja je ponikla iz naroda, i koja je pokrenula sa mrtve tačke rešavanje statusa Bošnjaka i Sandžaka, bespoštednom propagandom, izmišljotinama i lažima su uspeli da razbiju i stranku i Bošnjake, i danas vidimo da faktički mi i nemamo nekoga koji bi nas predstavljao u eventualnom procesu za rešavanje bošnjačkog pitanja.
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # Olivera 2019-08-27 18:18
Kako nemate? Pa dali ste 3/4 podršku predsedniku Aleksandru Vučiću. I vi suljovci koji ste u opoziciji, kao i koalicioni partneri SDP i SPP, što je normalno.
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # Cake 2019-08-27 22:26
Sasa tad je Rasim LJaic studirao i bio je u Sarajevu za te stvari nepozeljan a i mlad los student koi je napustio studirajnje u Sarajevu nakon 2 godine imalo je tu mnogih studenata u trecoj godini studija koje sam ja licno poznavao i dolazili su kod mene kod kuce jedino sto su se Sjenicaci i pesterci malo odvajali jer su imali mnogo rodjaka doseljenika u Sarajevu e sad tad je Suljo bio pri zavrsetku studija i ukljucio se malo u politiku jer je bio srcan momak koi je i boks trenirao medjuttim se kasnije okrenuo za 180 stepeni izvinite ako pogrijsim u datumima ali je to istina Selam i Pozdrav
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Mire 2019-08-27 23:40
Sasa, Samo da znas, Rasim je postavio Sulja na celo SDA, jer je on bio u politici i poznat u drustvu sarajevsih politicara, a ne Ugljanin, Rasim je tada bio sekretar... Sulja niko nije znao, Rasim ga je uveo u te vode...a onda se Suljko primio na par recenica, koje vrti sve vreme, eto 30 godina, ...prevazidjen odavno...
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # miki 2019-08-28 19:10
Je si li ti Mire to sajnjao rasim je zvrceo po pazaru kao skitnica kad je napustio skolu u Sarajevu i dan danas se pitam kako dobi one dvije godine kad on uopste nije vise studirao jer sam ga ja vidjao po carsiji kao obicnog klosara e tad je vec postojala SDA u koju sam ja bio clan ali posto je on donekle studirao izabrali smo ga za glavnog za omladinsku organizaciju S D A kao demek e odatle je on postao selam od covjeka koi ima 63 godine i koi je to sve dozivjeo i molim te ne lazi nesto sto neznas
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # kemo 2019-08-28 18:34
Sasa to je tacno sto si ispricao jer i ja sam bio svedok ali ali sta uradi sa nama koi smo mu vjerovali prodade nas glupi hajvan cetnicima na klajnje pa mi ti sad odgovori zasto to. Ja licno trazim od njega da istinu kaze bez laze ali on to ne moze jer Musliman ne smije lagat pred narodom i Allahom neka kaze istinu dok je ziv jer ce njegova djeca koja nijsu kriva imat cijo zivot problem na svoja ljedja koi him je babo ostavijo Amin Suljo
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # cardak 2019-08-28 01:54
Sasa moja djeca studiraju u ovoj zemlji gde ja zivim po zavrsetku studija a to je ove godine dolaze moja djeca da nastave na internaconalnom univerzitetu u n. pazaru jer him je tamo djedovina i tamo imaju dvije kuce na raspolagajnju na tvoju zalost Selam
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # zz 2019-08-27 14:48
Kako nas veliki HODZA ORLJANIN ne trazi nista osim para i Seseljeve pomoci za izbore,pa se zato ne ljuti ni na koga osim na Turke.Turci mu ne daju pristup TIKI jer bi se tu moglo dosta ogrebati za lovu jer bi sve namestio da ide preko Muhtifrndacije.
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # NP 2019-08-27 15:24
Vidi budale.
Zukorlić ti je kriv što tvoj izlapeli ljider sad počeo i EU da krivi a ne samo Srbiju, što se nije sastao sa EU zvaničnicima jer su ga pročitali i znaju da ne vredi ništa.
Ko će normalan njemu da veruje?
Kad je na vlasti Srbija mu je dobra i glasa za ustav u kome smo manjina i hvali Srbiju ko niko.
Kad nema vlast sa svima se posvadjao uključujući i Turke, traži NATO intervenciju i evo sad napada i EU a njegovi botovi već pišu da je EU četvrto rajh, itd.
Odgovori | Prijavi moderatru
-6 # zz 2019-08-27 20:36
NP: Nasa MUDROSTI SA INTERN.UNIVERSITETA ili iz Zlukorlove medrese evo da ti objasnim posto vidim da ti nista nije jasno,jer da ti je jasno ti nebi sledio Seselja sa tvojim HODZOM.
Koliko vidis da sam rekao samo da se tvoj HODZKO ne ljuti na Seselja jer zna hodza da ceni uslugu-dva kamiona sodera.A sto se tice para i sam znas ko u Sandzaku najvise voli evrice?
A isto tako sam rekao istinu da se stalno nesto inati sa Turcima jer ga ne sljive ni za suvu sljivu.TIKA bi mu bila dobar izvor evrica za oporavak Frndacija na Mufte.No Turci ga odjhebali.
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # kaso 2019-08-27 23:04
Druze Tito Suljo pomahnito aman zovnite mu Hadzi efendiju i bivsega Muftiju Muamera dako mu sa dovama on pomogne jer je covjek sasnuo Selam.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Pesterka 2019-08-28 07:02
Ma Zukorlic je kriv i što pada kiša
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # DP 2019-08-27 20:29
NP: A vala bate kada narod ne veruje vise nista onom tvom idolu,HODZI ZLUKORLU onda nije cudo da i Evropa ne veruje Sulju.Haj sto je Suljo izlapeo,ali sto nam izlape AHMEDIJA e to je najveca bruka i sramota.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # mašo 2019-08-27 14:55
Bošnjaci kako u Bosni tako u Sandžaku su postali kao neka masa koja niti smrdi niti miriše.Postali smo robovi novca i sve nas je manje u Sandžaku.Ljigava skupina kojoj je dobro što Bošnjaci nestaju sa ovih prostora koji su obespravljeni sa svih strana živimo još malo na infuziji dok jednog dana ne nestanemo,budemo isti oni ponašamo se isto ko oni , jedemo ko oni i na kraju ćemo pokopati kao oni.Razmislite narode da ljigavu masu odbacimo da živimo na svome , da imamo svoje ime da budemo sami svoji kreatori budućnosti našeg pokoljenja.
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # Saša 2019-08-27 15:26
mašo- Daj bože, ali od ljigavaca ne možeš očekivati ništo pametno, na žalost ljigavci su se razmnožili, postali cinkatori, ulizice, podguzne muhe, itd tako da nam se loše piše. Dok se 90-ih godina Ugljanin "klao" sa Miloševićevim režimom, mnogi od današnjih lidera nisu izlazili iz mišjih rupa, a kad bi izašli, vodili bi razne Slobine Marjanoviće, itd po čaršiji, uvodili ih obuvene i prljave u džamije, i koristili sve zaslužene "blagodati" srpskog režima, cinkajući svoju braću muslimane (Ugljanina) što i dan danas rade.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Sandzaklija 2019-08-27 15:52
Heljac je bio, brckajuci noge na BOSFORU. Sedi savij se , kec!!!. 1. Tuljo falcifikovo Ustav=BISNJACI spali na nivo CIGANA. 2.TULJO glaso da nije bio GENOCID u SREBRENICU. 3.Tuljo glasao za rehabilitaciju CETNIKA i njihova zverstva. 4. Tuljo pokusao da proda ISZuS DBu, SANU, SPC i onoj GABELJIJI Jusufspaicima. 5.Tuljo u kojoj god je opstini vrsio vlast danas vaze za najnazadenije Opstine u Srbiji. 6.Tuljo glasao za regionalizaciju Srbije, gde se Sandzak ni nepominje. E moj ljero za sve ovo ti je sad Zukorlic kriv. Ukljuci mozak, makar ga napregni barem 2celije neka prorade i skontat ces ko je podguzna muha i koje stvarno zlo za Sandzak i Bosnjake.
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # Cardak 2019-08-27 17:18
A jok Maso nije to tako ovo su sve Rastkovi i mutavog Sulja botovi koi pokusavaju da lazu jer su za to placeni i bogami him se vrti oko polozaja ali iako sam godinama po inostranstvu znam sigurno da ce se morat to stajnje procistit i to ce biti sigurno brzo jer su Sandzaklije mnogo pametniji od ovih takozvanih botova mi citamo ali smo tvrdoglavi tako sto vise pisu imace vise problema zato sto su ovdje botovi ljudi ukljuceni koi u opste neznaju kulturu vjeroispovijest i sadasnje stajnje Sandzaka ima tu botova iz rastoderove centrale iz cijle Srbije koji covjek odmah prepozna ta fora moze da prodje kod 90% sba ali kod nas ne jer mi imamo nasu paralelnu drzavu ljudi koi misle i rade drugacije nije isto biti srbin ili bosnjak Selam. Ali je sad glavna fora bot protiv bota istog misljejnja a demek su razlicitog misljejna teorija zavadi pa vladaj a i tu su provaljeni.
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Bajram 2019-08-27 16:06
Istorija će pokazati da je za Sandzak najveće zlo Zukorlić kome je preča prazna i pljava pilitika od islama i svugde zabada nos .Hodze po mevludima,dzamijama svugde skupljaju glasove,šire propagandu više pričaju o politici nego o vjeri.SPP deli kurban meso za glasove, ucenjuju sirotinju ,nema veće grehote .Šire laži i mržnju.Setimo se u Bosni Fikret Abdić je Bošnjacima vše zla nanio nego četnici.Lova i bogaćenje im je cilj.
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Saša 2019-08-27 17:43
Bajram- Sve si rekao, svaka čast, ko išta razume i zna, to je shvatio do sad.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # NP 2019-08-27 21:35
Re Bajram.
Ti si klasičan primer bota.
Lupiš i ostaneš živ.
Vredjaš inteligenciju svakom normalnom Sandzakliji.
Kako možeš tako da slažeš da je Zukorliću sve preče od islama kad je on uzdigao Islam u Sandzaku - a to nije tajna nego naptotiv - jasno da jasnije ne moze biti?
Šta je bilo prije Zukorlića?
-Trošne zgrade IZ koje prokišnjavaju, prazne dzamije pred zatvaranjem jer se nije imalo novca za odrzavanje...itd
- Sta se ostvarilo za 20 i neku godinu pod rukovodstvom Zukorlica?
Da ti nabrojim?
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Olivera 2019-08-27 16:10
Da li je iko normalan i pomislio da će Dejvid Mekalister sa aerodroma "Nikola Tesla"pohrliti iz Beograda ka jugu Srbije da sluša gluposti koje bi mu pričali Šaip Kamberi i Sulejman Ugljanin? To što Kamberi talasa je možda i razumljivo jer time pomaže braći šćiptarima na Kosovu, ali to što se i Ugljanin pridružio tom talasanju nije razumno jer on bar zvanično još predstavlja Bošnjake, a ne šćiptare. Ili ipak i Suljko radi za šćiptarsku stvar zaklanjajući se iza Bošnjaka?
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # polat 2019-08-27 19:12
takvom retorikom ste izidali albancima drzavu Kosovo,a ako Bog da i Sandzak ce istim putem,i to bez ispaljenog metka dobit nezavisnu teritoriju,na tome radi najvise sultan Erdogan,kupujuci firmu po firmu po propalom smrdistanu,Olja vi ste s ratovima zavrsili ,klali ste sto ste klali ,sad mozete samo da posmatrate kako se smrdistan topi i smanjuje i to na mirnodopski nacin
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # Olivera 2019-08-27 19:51
Polate, šćiptari na Kosovu nemaju državu. To što vi nazivate državom i želite da to bude tako je samo privid. Njima su zapadnjaci dali Kosovo, međutim, doći će dan kada će ga i vratiti Srbiji.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # miki 2019-08-28 20:05
Olice pa mi Bosnjaci smo u najgoroj poziciji mi sami gubimo mnogo BOSNJAKA VAN NASE MATICNE ZEMLJE E SAD ZAMISLI OD MITROVICE PRISTINE PRIZRENA PECI I TD TO SU PAR STOTINA HILJADA bOSNJAKA SELAM I POZDRAV
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Olivera 2019-08-28 22:39
Ali Suljko kad ide na Kosovo, on ne posećuje te Bošnjake, već šćiptare, Kurtija i drugu Kurtu i Murtu.
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # TURCIN 2019-08-27 18:35
poslije 30-setakgodina_najbolje bi bilo da SDA_predju u protestante__imajuci u vidu da osim sto proptestuju nista drugo i ne cine_
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Olivera 2019-08-27 19:48
Znači Suljko bi mogao da se identifikuje sa Martinom Luterom. Verovatno za identifikacijom sa Martin Luter Kingom nema muda.
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # kaso 2019-08-27 23:29
e Olja Martin Luter je bio reformista evangelista jedne vjere e sad uporedit ovog jadnog bezvjernika sa Martinom Luterom je najveci prikaz tvoje intelegencije ako je uopste imas BUDALO BLESAVA ostavi vjere na miru BAGRO USRANA to je isto kao da uporedis nebo i zemlju stim sto je ovaj nas Smrdo Suljo crna zemlja u koju se zavukao i sve vise propada kroz zivo blato koje je on stvorio
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Sandzacki Srbin 2019-08-27 19:13
Ajd Suljo nemoj biti naivan. Kad Amerika nigde ne spominje Sandzak, onda valjda mozes da izracunas svoje sanse koliko ce Zapad da se ukljuci.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # KG 2019-08-27 20:18
Amerika radi etapu po etapu.Sada je pritisla Srbiju ,posebno kako je sveznajuci AV bio u Americi,da sto hitnije prizna Kosovo i da prestane sa pretenzijama van svojih granica,a sledeca ettapa je dalje rasparcavanje Srbije-Vojvodina i Sandzak,tako da ono sto ostane od Srbije,nece biti vise interesantno Rusima,a to znaci,da ce Amerika i Zapad na taj nacin za sva vremena da potisnu bilo kakav uticaj Rusije na Balkanu.

A sto se tice ovih Suljovih izjava one ne moraju znaciti da je utakmica izgubljena posle prvog faula.Najvaznije je to,sto se uveliko pocelo pricati i traziti za Sandzak,a doci ce to do usiju onih kojima bude potrebno da dodje.Problem je smo u tome da se ostane dosledan u tome i da se politicki porazi zastitnik velikosrpskih interesa za rad akreditacije sveti Zukimije.
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # NP 2019-08-27 22:03
I ti si mi neki analitičar u pm.
Ono ... i ćorava koka kljune po neko zrno pa si u početku i ti po nešto potrefio.
Ali kako ispade da je Zukorlić zaštitnik "velikosrpskih interesa" kada je vratio naš narod islamu otvarajući - od vrtića preko medresa do Islamskog fakulteta, izučavanje islama?
Opismenio ga kroz Skole Kur'ana na taj način (ako nisi znao) da kombii svakodnevno idu po prasnjavim Pešterskim seoskim ulicama i skupljaju decu pa ih vode u obliznje Skole Kur'ana da izučavaju Allahovu Knjigu.
Ako je to "velikosrpski interes" šta je onda Bošnjački interes?
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Sandzacki Srbin 2019-08-27 19:16
Najveca sila Amerika ima cilj da se prizna Kosovo i da Srbiju izvuce iz ruskog zagrljaja, to je glavni cilj, sve ostalo za njih ne igra ulogu uopste, odnosmo za njih je nebitno.
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # tigar 2019-08-27 19:39
Opet Sulju treba love,potrošilo se od ministrovanja,pa je spreman i sa Šejtanom u dil,samo da bude malo crkavice!
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Olivera 2019-08-27 19:44
Već je sa šejtanima u dilu. Ne izbija od šćiptara.
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # zz 2019-08-27 20:10
OLJIVERA: Mnogo ti volis sciptare samo te stid da to kazes.Sellam ti je Hajdemi Popusi na Kosovu a njegov brat Hajdenam Popusi od Kosova.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Pešter 2019-08-27 20:42
Neviđeno kako namamiše Zukorlića u Beograd izmamiše mu debelu lovu on na beogradskim izborima izgubi samo lovu i sad ga još isisavaju po rijaliti televizijama.Suljo mora nešto da piše eto samo da se javi a najveća politička bruka je Zukorlić.Ne mogu da verujem da je skinuo ahmediju i sad lunja po BG
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # kaso 2019-08-27 23:39
Stvarno nevidjeno ti pod nikom PESTERAC pa zar te nije sramota da se tako predstavljas i lazes vlasko placeno govno sto si prvu rijec otkucao odmah smo te prepoznali keru keru mrs u tu tvoju kucaru za pascad i nemoj da lajes jer toga nijesi vrijedan
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # TURCIN 2019-08-28 11:04
suljo se profesionalno bavi politikom u tome je njegov problem__sto on sebe svaca ozbiljno _i niko drugi__zukorlic se bavi politikom iz hobija uopste ga ne zanima Ljaic_cisto amaterski cime bi se sad uopste bavio ostali iz dokonluka cisto da im ne bude dosadno zasto je to tako-jer niti sda niti sdp nemaju neki program koji bi zanimao stanovnike sandzaka ili taj program vise lici na pamflet to zukorlic zna i uoste se ne upusta u ozbiljnije postavljanje pitanje sandzaka koji je uzgred mjesovito podrucje
sve u svemu__bude to i tamo po neki jaci pljusak u NP_da vam hladne glave _i i one stvari_
Odgovori | Prijavi moderatru
Napiši komentar
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Vijest5

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari