Neobična situacija na sudjenju Safiji iz Rožaja koja je zapalila supruga i njegovu nevjenčanu suprugu

Unastavku suđenja Safiji Klimenti iz Rožaja, koja je optužena da je zapalila bivšeg supruga Sulejmana Murića (61) i njegovu nevjenčanu suprugu Sedinu Mocević (45), desila se neobična situacija.

134727 114345 Klimenta ode u zatvor

 

Naime, pred vijećem bjelopoljskog Višeg suda kojim predsjedava Šefkija Đešević pojavio se zakoniti suprug pokojne Sedine, koji je saslušan u svojstvu punomoćnika oštećene porodice. On je kazao da je s njom bio u zakonitom braku i da njeno pravo prezime Moćević.

– Živimo u Sarajevu i imamo dvoje maloljetne djece, od 13 i 15 godina. Bili smo u odličnim odnosima i živjeli u skladnom braku, pa mi nije jasno šta se zapravo desilo. Sedina je 3. aprila otputovala u Rožaje, da se vidi sa familijom, s obzirom da je rodom iz tog grada. Bio sam iznenađen kad sam čuo da je zapaljena i da je živjela sa nekim čovjekom u Rožajama – ispričao je Moćević i dodao da je njegova supruga bila psihički bolesna.

On je saopštio da se pridružuje krivičnom gonjenju i da će tražiti nadoknadu.

U svojstvu svjedoka saslušan je i Elsan Kuč iz Rožaja, koji je kombijem prevezao Safiju i njenog sina do Bara. On je kazao da tokom puta nije čuo da je Safija na bilo koji način prijetila svom suprugu.
Klimenti se na teret stavlja da je u Rožajama 8. aprila zapalila bivšeg muža Sulejmana Murića i njegovu nevjenčanu suprugu Sedinu Mocević.

– Pošto nijesam mogla da podnesem da neka druga žena živi u kući koju sam sagradila zajedno sa suprugom, odlučila sam da je zapalim – rekla je optužena. (Dan)

Komentari  
-9 # Olivera 2020-01-15 12:24
Znači, ipak nije reč o nevenčanoj supruzi, već ljubavnici. Jedino ako i žene po šerijatu mogu imati dva muža. Ipak, to ne može biti opravdanje Safiji za dvostruko ubistvo. Ali moglo je da bude okidač.
Prijavi moderatru
+12 # Npnpnp 2020-01-15 14:48
Ova olivera je tipicna srpska fufa, ona dokona slepica sto zeva da noc kuci ainace je ti iz okruzenja Np ili okolina. Pred svetom,muslimanima glumi dobrotu a ovde po internetu svasta pise za iste.
Sljam i olos.
Prijavi moderatru
-4 # ABIGAIL ALTERGOTT 2020-01-15 12:45
Olivera gde si dosad hahhahhahah kakva si ti kraljica nacionalisticka
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click