Pogledajte skandalozan govor glumca Miloša Bikovića povodom neustavnog dana Republike Srpske

Na proslavi povodom neustavnog dana manjeg bh. entiteta Republika Srpska, najblaže rečeno, skandalozan govor održao je glumac Miloš Biković.

Milos Bikovic neustavni dan 696x392 

On je kazao da su “borci Republike Srpske učinili podvig dajući svoje živote za slobodu i istinu i doprinijeli vaskrsenju cijelog srpskog naroda”.

Biković je, također, istakao da taj podvig obavezuje srpski narod na jedinstvo i da danas sa Srbima iz Republike Srpske slave ne samo Srbi iz Beograda, Novog Sada, Vršca, Niša nego i iz Moskve, Čikaga, Beča, Sidneje i svih drugih mjesta u kojima žive. 

Braneći RS, vi ste branili srpstvo, a braneći Kosovo i Metohiju, i Srpsku crkvu u Crnoj Gori ne branimo crkvena zdanja, nego svoj integritet, pravo na život, branimo svoj duh – izjavio je, između ostalog, Biković u šokantnom govoru u Banjoj Luci na svečanoj akademiji povodom obilježavanja 9. januara.

Biković je na proslavi neustavnog praznika manjeg bh. entiteta kazao i da je skupa bila historija srpskog naroda, da bi se sada tek tako predala i tek tako zaboravila.

Kompletan, krajnje nevjerovatan, govor glumca pogledajte u videu. (Hayat tv)

Pogledajte video :

Komentari  
+22 # Anticetnik 2020-01-12 15:30
"SRBI SU NAROD BEZ ZAKONA, REDA I VJERE.TO JE NAROD DIVLJAKA i TERORISTA”.(Žak Širak,predsednik Francuske)
Odgovori | Prijavi moderatru
+18 # Boss 2020-01-12 15:36
Do sad si mi bio simpatican,od sad si cetnik ko i svi ostali
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Malo Morgen 2020-01-12 15:51
Pa to je ipak glumac, odradio je svoj posao, procitao manus, odglumio ulogu koja mu je data.

Sudeci po manusu - manus je pisan od strane nekog od vucicevih pisaca govora ili vucica licno. Prepoznatljiva demagogija kojom se srbi nasilno hrane vec decenijama.

Sve se moze sazeti u recenici "bez nasih mitova ja sam niko i nista".
Odgovori | Prijavi moderatru
+11 # Anticetnik 2020-01-12 15:58
Kako ne vdiš da Allah uvodi noć u dan i uvodi dan u noć,
i da je potčinio Sunce i Mjesec – svako se kreće do roka određenog –
i da Allah dobro zna ono što radite? Lukman –Luqman, 29.

U toku Prvog srpskog ustanka 1809.godine, ustanička srpska vojska na čelu sa Karađorđem uputila se iz Užica prema Sjenici. Vojska koja je brojala oko 8000 vojnika noćila je na Javoru. Iako se najveći broj Kladničana povukao, osmanska vojska je čekala ustanike na isturenim položajima na ograncima Javora, odnosno u Kladnici gdje su se branitelji utvrdili. Ustanici su savladali otpor i nastavili sa napredovanjem.*[1]

Karađorđe je uputio konjički odred da zaobiđe Sjenicu, odsječe je od Novog Pazara i Duge Poljane kako bi spriječili pomoć osmanske vojske.
Odgovori | Prijavi moderatru
-11 # Cetnik 2020-01-12 18:43
Smejemo se :D svakodnevno vasim komentarima, vasoj mrznji i nemoci. :-)
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Boss 2020-01-12 19:30
Ko se zadnji smeje najsladje se smeje
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # Cetnik 2020-01-13 12:44
11 puta smo to bili mi. :D
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # TT 2020-01-13 16:53
Mozete komotno jos 11 puta ali ono sto sledi pred Allahom tu ce te vase glave pognuti i za oprostaj moloti!
I vasi preci su se smejali ali ni njih vise nema zivot je kratak
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Cetnik 2020-01-17 10:55
Javi kad dodje to vreme a do tad glasaj za Vucica robe! :D
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Pasa 2020-01-18 16:10
Suti,opet ce stopala vasih djevojaka da vire iznad nasih caksira.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Muamer 2020-01-13 12:47
Tako ste mislili da su i albanci nemocni.vreme je na nasoj strani....
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Cetnik 2020-01-13 18:52
11:0 a vi da imate jaja pokusali bi da smanjite curice. :D
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Pasa 2020-01-18 16:11
Vas vise ne mogu da spasu ni one ruzne siptarke iz okoline Skadra...vase je proslo
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Anticetnik 2020-01-12 15:59
Masakr nad Bošnjacima u Sjenici
Ustanička vojska stiže pred Sjenicu uoči Đurđevdana 5. maja i otpoče borba. U Sjenici je bilo dosta izbjeglica iz Nove Varoši i okolnih sela. Oni su podigli odbrambeni zid i šančeve oko grada, i imali su 4 topa. U ranu zoru, ustanici osuše topovskom paljbom položaje branioca i krenuše u napad branioci ih odbiše. U sumrak obnovi se napad negdje probiše u grad ali se moradoše povući zbog neuspjeha na drugim stranama. Ozlojađen neuspjehom i gubicima, Karađorđe naredi dejstvo teških topova, kabuza. Mala Sjenica se tresla od eksplozija. Požari su se dizali visoko u nebo. Ustaničke snage ubrzo na juriš zauzeše varoš a branioci se povukoše u tvrđavu oko koje su se utvrdili šančevima. Iako su je srpske snage tukle topovima, opsada utvrđenja je bila bezuspješna čitav mjesec dana. Ustanici su računali da će se branitelji predate usljed nedostatka hrane i vode.
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # Anticetnik 2020-01-12 16:00
Odbranom Sjenice komandovao je Hadži Mustaj-beg Čavić, rođeni Sjeničanin i zapovjednik garnizona. Procjenivši da se ne može održati, a nemajući pomoći na vidiku, ponudi predaju grada. Prilikom pregovora sa Karađorđem dogovoreno je da Sjeničaci pod oružjem i sa porodicama mogu poći prema Novoj Varoši i Bosni. Dva puta su sjenički Bošnjaci pokušavali izaći iz tvrđave i oba puta su bili napadani i masakrirani od Srba. Tek treći put, kada su uzeli za taoce nekolicinu srpskih glavešina, uspjeli su napustiti Sjenicu. 

Srpski ustanici 9. juna uđoše u Sjenicu. Tokom ovih napada Karađorđevih ustanika pobijeno više od polovine sjeničkog bošnjačkog stanovništva, oko 2.500. lica.
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # Anticetnik 2020-01-12 16:01
Antonije Protić, savremenik tih zbivanja ovako je vidio napad na Sjenicu: Sjenički grad osvojen je 23. aprila 1809.god. No, ovdje moram se groziti, a valja mi istinu kazati. Karađorđe je Turcima učinio na častan način puštati Turke, sa ženama, djecom i malom. No, ujutru, kad su započeli Turci izlaziti iz grada, Srbi ne čekajući da izvrve iz grada, no započnu uskakati preko zida unutra. Karađorđe je branio i odbijao, ali nije mogao vojsku zaustaviti. Turci jedva uspeju tri časti izaći iz grada, a proći koji su se zatekli, okrenu na naše pucati i u tome se povede strašan po polju sjeničkom boj. Ovdje se nije gledalo ni muško ni žensko, a je li koji Turčin sa kadom umak'o to se ne zna. Pešak sasvim ostane po polju… Karađorđe je zapovedio da se glave donesu u Sjenicu. I tako, svrši se ovaj boj. Glave su donijete, no nije bilo dosta kočića da se sve ponabijaju već su onako pomešane u paradu, a čislom, ako je jedna manje od 2.500. [2]
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # Anticetnik 2020-01-12 16:02
Vuk S. Karadžić se gnušao sjeničkog pokolja i napisao je: Nije dužnost istoričara da krije od naroda njegovu sramotu nego da mu je, kao istinoljubac otkriva u cilju odbacivanja takve prošlosti. Zbog toga što je istinito prikazao zlodjela i nemanja časti pri davanju riječi i poštovanju dogovora (čojstva), koja su ustanici na čelu sa Karađorđem počinili nad sjeničkim bošnjačkim življem, Vuka su osuđivali srpski historičari Batalaka, Milićević i dr. [2]

Prenosi se da je i sam Karađorđe rekao: “Ne bi propali niti bi tako razdražili Turke da nismo ubili pašu, krstili Turke, uzimali im žene i djevojke i išli na Sjenicu”.


Zločinac kojeg slave: Crni Đorđe KarađorđeIako je Karađorđev otac Petar prije odlaska u Šumadiju boravio jedno vrijeme kod sela Žabren u Sjeničkoj opštini i bio u dobrim odnosima sa Kučevićima iz tog sela, kao i činjenica da je njegova sestra bila udata u Sjenici u porodici Karamarkovića, on nije imao milosti za sjeničke Bošnjake.
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # Anticetnik 2020-01-12 16:04
Ko je Karađorđe, crni Đorđe?
Postoje kontradiktornosti oko njegova porijekla. Srpski izvori navode da je Đorđe Petrović porijeklom Crnogorac, iz plemena Vasojevića. Tamo se rodio Karađorđev djed Jovan i njegova četiri brata. Dvojica su ostala a ostali su odselili u Srbiju. Jovan sa sinovima Petrom i Mirkom naselio se u selu Viševcu, srez Lepenički, okrug Kragujevački. Njegov sin je Karađorđe, majka mu se zvala Marica. [3]
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # Anticetnik 2020-01-12 16:05
Drugi izvor kaže da je Karađorđe bio sin Petra i unuk vojvode Jovana Mršića Klimente (Keljmendi). Đorđev otac Petar Jovanović Klimenta (Keljmendi) doselio se iz Klimenta u Brdima/al. Malesiji u Sandžak a onda u okrug Kragujevac 1756.god. Tu mu se rodio sin Đorđe. Dakle, pravoslavizirani i posrbljeni Arbanas, rodonačelnik je srpske vladarske dinastije. Da pridjev crni ispred Đorđevog imena nije zamjenjen turskom riječi kara, dinastija bi se zvala Crnođorđevići. Očito to nije bilo prikladno pa se odomaćila ova turska riječ kara.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Anticetnik 2020-01-12 16:07
 Da pridjev crni ispred Đorđevog imena nije zamjenjen turskom riječi kara, dinastija bi se zvala Crnođorđevići. Očito to nije bilo prikladno pa se odomaćila ova turska riječ kara. On je od običnog seljaka i trgovca svinjama postao srpski knez i vožd. Prije toga je smaknuo u užasnim okolnostima vlastita oca u Ostružnici, a kasnije i brata u Topoli. Vođa je Prvog srpskog ustanka 1804.godidne, poslije sloma ustanka, Karađorđe bježi preko Zemuna u Austrougarsku. Nakon četiri godine izgnanstva, vožd ponovo dolazi u Srbiju (1817), gdje okončava tragično. Ubijen je po naređenju njegovog rivala Miloša Obrenovića, koji se tako pokušavao dodvoriti turskoj vlasti. [4]
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Anticetnik 2020-01-12 16:09
Dana nema grada u Sandžaku a da nema ulice sa imenom Karađorđa, čak i Sjenica koju je pomenuti zavio u crno ima ulicu sa njegovim imenom. Trenutno je u Sjenici u toku „javna rasprava“ o promjeni imena ulice koja nosi ime Karađorđa, i na tome se stalo. U Novom Pazaru koji je od Karađorđeve ruke spaljen do temelja i drugim gradovima se o tome se za sada šuti. A obzirom da trenutna vlast u Novom Pazaru nije u stanju da imenuje trg Isa-bega Ishakovića osnivača grada. Očigledno će još vode proteći rijekom Raškom, a ulice sa imenom Karađorđa će i dalje nositi mahale u Sandžaku u kojima žive Bošnjaci, nadati se je ne u nedogled. Izvor Bosnjaci.net
Odgovori | Prijavi moderatru
-9 # Pravda 2020-01-12 18:55
A što ne pišeš što su Srbi podigli prvi srpski ustanak.Što nepišeš o ćele kuli ,silovanjima,nabijanja Srba na kolaci ostalim zverstvima.Kakav si ti manipulator.Kako ćeš pred Alaha sa takvim prećutkivanjem i negiranjem činjenica...
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Pasa 2020-01-18 16:16
Cele kula je turska osveta za Sjenicu.
A sto se silovanja tice,to je dobro po vas...da ih nije bilo,vec odavno biste bili narod,koji je izumro...
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # mikla 2020-01-12 17:27
FILITIZAM!zna li ovaj tip šta je to?
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Muamer 2020-01-12 17:33
I bi opet iznenadjeni?Od cega od koga?Pa sta ste mislili da nam misli.Oni svi misle isto ko pod hastal ko za hastal.Ja nisam iznenadjen ja sam iznenadjen nasim nejedinstvom.Nama oni bace kosku i mi se koljemo oko suljage,raska i mufta.Pola ovih ovde sto komentarisu su iz srpske sluzbe sa „mislimanskim“ nickovima i pljuju po nama.A mi naivni i iznenadjeni.Ja volim moj Sandzak i Novi Pazar i zivot bi dao za njih.Iako mi se ne svidja sta rade nasi politicari necu da pljujem po njima i svom narodu da ne bih dusmanima uljepsao dan.
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Boss 2020-01-12 20:19
Pa eto ja se ponadao da ipak postoji neki smrdin da nije cetnik al opet sam se zeznuo i sad stvarno verujem da je svaki smrdin isti i da nema razlike medju njima svaki je zarazen mrznjom i nacizmom
Odgovori | Prijavi moderatru
-6 # Gepard 2020-01-12 18:34
Ne serite poturice. Svi ste vi bili srbi nekad pa su vasi prodali veru za veceru
Odgovori | Prijavi moderatru
+13 # Nur-Bec 2020-01-12 18:57
Bikovic je samo slika i prilika danasnjeg mladog Srbina odgajanog uz mitomaniju i doktrinaciju.Dovoljno je samo pogledati skolsko stivo,a pogotovo izucavanje historije i sve ce biti jasno.Oni djecu uce da se u genocidnom entitetu branilo "srpstvo" iako ih niko nije napadao nego zapravo oni su napadali druge pocev od Slovenije pa do Kosova. Nijedna od bivsih republika nije usla u Srbiju vec upravo suprotno,Srbija je usla u bivse republike sa ciljem osnivanja velike Srbije.I umjesto da dozive katarzu,priznaju zlocine i izucavaju proslost kao sto je zaista bila oni lazu svoju djecu.Ovaj glumac je upravo produkt takvih falsifikovanja proslosti i generalno skoro svi Srbi koji su rodjeni krajem 80-tih i pocetkom 90-ih godina su zrtve srpske mitomanije.Tip je pobornik cetnistva sto ponosno naglasava.Zaista steta za jednog glumca!
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # Pazarac 2020-01-12 19:22
Mislim da istoriju treba da učimo od Esada Rahića.Posebno od kad je ušao u politiku.Kao i svi ovi nazovi intelektualci sa kupljenim diplomama..
Odgovori | Prijavi moderatru
-6 # Demokrata 2020-01-12 19:29
Emir Hadžihavizbegović je pravi demokrata kakav Biković.Hahaha.Kako ste smešni u vašoj mržnji...
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Sumadinac 2020-01-12 20:23
Spremte se spremte cetnici dolaze Naser Oric i Tachi da vam se najebu majkice,Haradinaj nemoze doci jer vam trenutno sestru kara
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Istina 2020-01-12 21:09
Kakav komšija,kakav vernik.....
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # west 2020-01-12 20:28
Postujem Srbe jer znaju saradjivati i medjusobno se pomagati. U tome im donekle mogu parirati samo Albanci. Bosnjaci su tu citi amateri.
Sreca za ostale narode pa Srbi imaju ove mitove koji ih unazadjuju. Inace bi zaista vladali Balkanom.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Pazarce 2020-01-12 22:24
Ne seri babinog ti groba,nema toga skim su saradjivali da ga nisu zajebali
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # Живојин 2020-01-12 22:57
И шта је то "скандалозно" у Биковићевом говору? Што воли Србију, Републику Српску и Космет и што су Срби јуначки бранили своје територије? Да лису Срби икада напали неку страну земљу? Има ли и један већински муслимански део БиХ да су га Срби напали? Једино су држали Сарајево у блокади спречавајући веће походе усташко-балијских паравојних формација на већински српске територије?
Зар није много скандалозније кад овај "Anticetnik" Карађорђев покољ Турака у Сјеници назове "Masakr nad Bošnjacima u Sjenici"?
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Sandzaklija 2020-01-13 01:33
A ti li si bre zivotinje! Pobega si iz svinjac pa oces bre ovde da smrdis,more mars nazad u svinjac krmku jedan... :lol:
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Boss 2020-01-13 02:16
Vi Smdi ste napali prvo Sloveniju pa vas je docekala uz pomoc zapada, pa ste sa Slovenije krenuli na Hrvatsku i tu ste tuki da unistite sve sto nije Srpsko,onda ste presli na Bosnu e tu ste bas bili sve jer BiH nisu branili zapadnjaci jer su u BiH muslimani,onda ste presli na Kosovo i tu ste pokusali pobit sve sto nije Srpsko ali se nisu dali jer im je zapad pomogao, onda ste pokusali i u CG ali niste smeli os zapada i CG raspise referendum i odu od vas Smrda. To ti je zivotinjko istorija Srbije od 1990 pa do 2006 posle vi istoriju nemate jer ste umrli za ostale narode
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # Живојин 2020-01-13 11:08
Не смрди, Словенија је напала касарне тадашње ЈНА у којој су тада били и Хрвати, Муслимани, Албанци и Македонци.
Хрвати су избацили Србе из устава, дакле прекршили сопствени устав, а онда константно нападали 99% српску Крајуину и протерали Србе из свих хрватских градова!
Срби су пре 2. св рата у Сарајеву били већина, до 92. половина, а сада су на нивоу статистичке грешке, као и диљем Педерације и не враћају се!!??
У Републлику Српску се муслимани масовно враћају, а конкретно у Сребреници их на попису више него пре "геноцида"!!??
Како се назива протеривање једног народа са своје земље? Да ли је то неосуђени геноцид? Шта је горе - осуђени или неосуђени злочин?
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # Живојин 2020-01-13 11:09
Наведи бар једану већински муслиманску или хрватску територију коју су Срби напали? - НеЈма. (Сарајево су држали у блокади да би спречили веће покрете много бројнијих бушњака и муџахедина).
Наведи бар једну већински српску територију коју Бушњаци или Хрвати нису напали? - Нејма!
А видим бушњаке сви воле, посебно Хрвати у централној Босни и Херцег-Босни!?
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Pasa 2020-01-18 16:18
Kompletno Podrinje,od Foce do Zvornika,vlasku li ti mamicu nabijem na kur*c!
Odgovori | Prijavi moderatru
Napiši komentar
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari