Na Kosovu oteta maloletna majka zajedno sa ćerkom

Sedamnaestogodišnjakinja iz Kosova Polja juče je oteta zajedno sa ćerkom. Njena rodbina sumnja da ju je otela porodica njenog bivšeg muža koja živi u Albaniji. Isti su za T7 rekli da su odavno bili razdvojeni, dok slučaj istražuje Kosovska policija.

5091

Sumnja se da su 17-godišnju Z. Š. zajedno sa ćerkom otela više lica na putu, u petak u popodnevnim satima, objavio je Zeri, a prenosi "Kossev.info".

Sumnja se da je 17-godišnjakinju sa ćerkom otela porodica njenog bivšeg muža koji živi u Albaniji. Slučaj je istog dana prijavio policiji otac devojke, Arbi Šabani (Arbi Shabani) koji živi sa ćerkom i unukom u ulici Majke Tereze u Kosovu Polju.

Rođaci, koji nisu hteli pred kamere, rekli su da sumnjaju na porodicu bivšeg muža sedamnaestogodišnjakinje. U subotu je policija nastavila da radi na slučaju u stanici u Kosovu Polju.

Istražitelji ove stanice rekli su ovoj televiziji, iza kamera, da se sprovode potrebne istražne radnje.

Slučaj otmice devojke potvrđen je u policijskom 24-časovnom izveštaju. Inače, članovi porodice rekli su ovoj televiziji da veruju da su 17-godišnja i njena ćerka već prešle granicu Albanije i da više nisu na Kosovu.

Komentari  
0 # Pazarce 2019-11-24 12:21
A ko je majka a ko je cerka hahahahahah Allahu dragi pomogni narodu !!!!
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click