Crna Gora / Uprava policije: Nije bilo eksplozije u rezidenciji Mila Đukanovića

Nije tačno je da je u Vili Gorica u Podgorica danas odjeknula eksplozija, saopšteno je iz Uprave policije.

rfghr654 

Prethodno su Večernje novosti i nekoliko drugih medija izvijestili o navodnoj eksploziji u Vili Gorica “koju za prijem visokih gostiju i stranih delegacija koriste crnogorski predsjednik Milo Đukanović i Vlada”.

No, u policiji ističu da je to još jedna lažna vijest.

“Riječ je o manjem elektro kvaru koji je ubrzo saniran. Eksplozije nije bilo kako prenose pojedini mediji sa ciljem širenja panike”, naveli su u policiji.

Crna Gora našla se u posljednje vrijeme na udaru lažnih vijesti. Naime, prošle sedmice plasirana je lažna vijest kada je portal FOS objavio tekst u kome se navodi da će oko 250 pripadnika specijalne kosovske jedinice ROSU stajati na raspolaganju crnogorskim bezbjednosnim organima tokom Badnjeg dana u Podgorici.

Vlada je to odmah demantovala, a Đikanović je privedena i protiv nje je pokrenut postupak zbog sumnje da je počinila krivično djelo izazivanje panike i nereda. I ova današnja vijest, kako navodi policija, objavljena je sa ciljem širenja panike. 

Komentari  
+7 # Neutralni posmatrač 2020-01-12 21:14
U srbiji samo još što ne pisu da je Milo pobegao sa tovarom zlata kao onaj njihov kralj srpski...
Velika propaganda Srbije protiv Crne Gore a nekome pričaju kako zive sa komšijama u miru...
Prijavi moderatru
-5 # Olivera 2020-01-13 08:32
Vladika Grigorije u intervjuu za DW - Mitropolija crnogorsko-primorska je vlasnik milion kvadrata na plaži Buljarice pored Budve. Tu može da se izgradi još jedan grad. Priča se da je to jedan od glavnih razloga za Zakon - da bi se posle to prodalo nekim partnerima. Govori se o arapskim investitorima. Mnogi pričaju o tome. Taj zakon je naprosto otimačina.
Prijavi moderatru
+2 # Djakon 2020-01-13 09:38
Ama laze vladika. Oce vladika da pravi biznis preko crkve pa mu sada smeta drzava i Milo.
Prijavi moderatru
-4 # Olivera 2020-01-13 11:52
Djakone raspopa Miraša, glup si. Vladika je rekao istinu. Jer ovako nije zborio pre donošenja Zakona. A Miljo u ime države je upravo i doneo zakon, da bi mogao da stavi šapu na crkveno. Upravo Milju treba zemljište da bi pravio biznis sa raznim belosvetskim bizmismenima.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click