Prijepolje će imati predstavnika u Narodnoj skupštini, Samira Ćosović poslanički kandidat na zajedničkoj listi SNS – SDPS

Prijepolje – Potpredsednica Sandžačke demokratske partije u Prijepolju Samira Ćosović biće biće poslanički kandidat na zajedničkoj listi SNS – SDPS.

samiracosovicgzs 

Ćosović će kako nezvanično saznajemo biti pri samom vrhu ove liste, što joj omogućava siguran prolaz u poslaničke klupe.

Predsednik OO SDP Esad Hodžić potvrdio je da će SDPS na naredne republičke izbore ići u koaliciji sa SNS kao i da će Samira Ćosović biti poslanički kandidat na visokom prolaznom mestu.

“Očekujemo da će građani dati podršku toj listi i da će Samira Ćosović biti poslanik u parlamentu Republike Srbije. Smatram da je po mnogo čemu zaslužila kandidaturu i da je jedan od najkvalitetnijih kandidata u regionu, ujedno to je priznanje i odboru SDP u Prijepolju”, kazao je Hodžić.

Na pitanje Glasa zapadne Srbije da li je očekivala da će biti poslanički kandidat Ćosović je odgovorila da je iznenađena ali i počastvovana.

“Očekujem podršku građana kada je ova lista u pitanju, ali iskreno iznenađena sam kandidaturom. Zahvaljujem se na ovakvom priznanju i zalagaću se da opravdam poverenje onih koji su me predložili, zalaganjem za rešavanje brojnih problema u našoj opštini”, kazala je Ćosović.

Inače, Samira Ćosović je profesor srpskog jezika i književnosti, zaposlena je u OŠ “Svetozar Marković” u Brodarevu. U poslednja tri mandata bila je odbornik SDP u lokalnom parlamentu, a na nedavno održanim unutarstranačkim izborima u prijepoljskom opštinskom odboru izabrana je za potpredsednicu.

GZS i PP Media 

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Mjesto Virus   Mjesto Virus
 N.Pazar 26    B.Polje 6
 Sjenica 1    Rožaje 0
 Tutin 0    Plav 0
 Prijepolje 6    Gusinje 0
 Priboj 3    Pljevlja 0
 N.Varoš 5    Berane 0
Podaci ažurirani 07.04.2020 godine

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click