Zbog koruptivnih djela u Kraljevu počelo suđenje Sabiri Hadžiavdić

Prijepolje/Kraljevo – Pred sudijom Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu u četvrtak je održano suđenje direktorici Centra za socijalni rad iz Prijepolja Sabiri Hadživadić saznaje portal “PP Media”.

centar socijala 1024x576

Foto: www.ppmedia.rs A.Rovcanin 

 

Hadžiavdićevoj su zajedno sa još jednom službenicom te ustanove, inspektori lisice na ruke stavili polovinom januara prošle godine, međutimu pritvoru je ostala desetak dana, nakon čega je puštena da se brani sa slobode.

Tužilaštvo u Kraljevu  Sabiru tereti zbog koruptivnih radnji vezanih za nabavku novogodišnjih paketića za socijalno ugroženu decu, preplaćenih računa za kupovinu stolarije za prostorije koje koristi Centar, i izradu Akta o proceni rizika i obezbeđenju lica i imovine. 

Imenovanje Sabire Hadžiavdić na direktorsko mesto u Centru za socijalni rad od samog starta pratile su nepravilnosti. Viši sud iz Užica je, rešavajući po tužbi Radmile Pjanović, poništio rešenje SO u Prijepolju kojim je Sabira imenovana za direktora ovdašnjeg Centra za socijalni rad, a  presudu je potrdio Apelacioni sud iz Kragujevca. Uprkos sudskoj odluci koalicona vlast odbila je da presudu sprovede u delo. Da apsurd bude veći Sabira Hadžiavdić imenovana je za sekretara Opštinske izborne komisije. Ostaje nejasno kako će neko kome se sudi zbog koruptivnih dela, štititi zakon i starati se da izborne radnje proteknu u skladu sa važećim zakonskim propisima.

PP Media

Komentari  
+9 # A 2020-03-06 15:55
...... to bese ona iz hodzanske partije?
Pa nije moguce da su hodze takvi?
Prijavi moderatru
+1 # Sandzaklija_ 2020-03-07 12:26
- To po prvi put Zukorlicevci ujahali navlast negde...i evo sta su uradili. Odmah lopovluk i hajdučija...sta drugo da očekuješ od takvih ljufi kad im sam Zukorlic sluzi kao primjer otimanja,bahacenja i lopovluka.
Prijavi moderatru
+11 # Hodzica 2020-03-06 16:04
Bas nas hodzice i naseg velikog hodzu orljanskog cudi da se u kraljevu ne pika nasa dova koga jhebati a koga zajhebati. To treba nas veliki hodza orljanski da izade na Pink TV i da objasni sustinu dove.
Prijavi moderatru
-8 # Klasik 2020-03-06 18:16
Hodzice izgleda da si produkt protivprirodnog seksualnog odnosa KACAVENDE i MAGARCA. Toliko si duhovit da te treba jhebat da se razmnozis, gmizavcu.
Prijavi moderatru
+7 # Hodzica 2020-03-06 19:05
Bravo kolega hodzko samo tako i sve po dovi -koga jhebati a koga zajhebati. Ti ono pod naski,hodzanskim ahlakom.
Prijavi moderatru
+9 # Prijepoljac 2020-03-06 18:33
Od dolaska Zukovih otimača na vlast opštinu su u crno zavili.Juče smo odahnuli kad su smenilipredsednika ZIindovića koji je sa svojim najbližim saranicima ojadio budzet,Policija pretresa svaki dan malverzacije i zlupotrebe.Lažne firme lažni klubovi preko koji su punili dzepove.Sad na izborima oteraćemo zukomanove sa vlast za sva vremena.Socijalno nema direktora ,a milione troši.
Prijavi moderatru
+9 # Brodarevo 2020-03-06 19:22
, ovo je kadar spp samo što je zašela na fotelju odmah krenula u otimačinu od sirotinje.Navikli samo da uzimaju.Na izborima neće im pomoći lova od dijaspore ,,da kupuju glasove niko ih neće glasati,stranka više ne postoji.SPP je bruka.
Prijavi moderatru
+6 # Jašim 2020-03-06 19:48
srpska prdez partija (spp) najvece zlo za Bošnjački narod. Vidite cim se oni sluze ponudili jedinstvenu koaliciju za predstojece izbore. A koje je uslove postavio to niko pristo ne bi, i on sad kao cist kod naroda on hoce ovi iz Sdp i sda nece
Prijavi moderatru
+7 # PP 2020-03-06 22:02
Ovi iz ove Prdez Partije ce najverovatnije imati jedno izborno mesto u Kraljevackom sudu sada za ove izbore. Po svoj prilici bi Tandrcak mogao biti kandidat za najvisu funkciju-Precednika.
Prijepolje vas je Zulumcari troelo ove cetiri godine i jedva cekalo kada ce se vas kutarisati.
Prijavi moderatru
0 # Vidovnjak 2020-03-07 11:56
Nisu oni prdez partija, oni su maligna bolest, otimaju vakufska dobra i pare od dzenaza da bi finansirali udruženi zlocinacko maligni pokret
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Mjesto Virus   Mjesto Virus
 N.Pazar 26    B.Polje 6
 Sjenica 1    Rožaje 0
 Tutin 0    Plav 0
 Prijepolje 6    Gusinje 0
 Priboj 3    Pljevlja 0
 N.Varoš 5    Berane 0
Podaci ažurirani 07.04.2020 godine

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click