Opširnije o nesvakidašnjoj tuči djevojaka u Prijepolju

stop policija fbihAleksandra Đ. (18) unakažena je po nosu, glavi i vratu, kada je Ela A. iz tog grada iz čista mira nasrnula na nju usred noćnog kluba i isekla je staklenom čašom!

pjimage 2 1000x0 

Aleksandrina drugarica tvrdi za „Alo!“ da je Ela odranije poznata policiji kao nasilna, da već ima dosije, a njena majka je sudija i navodno godinama prikriva sve njene ispade! Incident se dogodilo pre 10 dana u noćnom klubu „Bonami“ u Prijepolju, u koji su obe devojke izašle u provod.

Ela je celo veče posmatrala Aleksandru! Bila je krajnje neprijatna, zbog čega je Aleksandra odlučila da je pitala zbog čega je uporno gleda i da li postoji neki problem. Međutim, Ela je iz čista mira razbila staklenu vinsku čašu i isekla je po licu i vratu. To joj nije bilo dovoljno, pa je tom istom čašom počela da je udara po glavi! Devojka je maltene ostala bez pola nosa! Moraće da ide u Beograd na estetsku operaciju zbog groznih ožiljaka! - kaže Aleksandrina drugarica, koja je insistira la na anonimnosti, pošto živi u istom gradu s nasilnicom.

Aleksandra je, prema rečima naše sagovornice, uspela samo da odgurne nasilnicu.

Odmah je pozvana Hitna pomoć, koja je Aleksandru prevezla kod hirurga gde joj je rasekotina na nosu i licu ušivena - navodi izvor blizak porodici i otkriva šokantne detalje iz Hitne pomoći, piše Alo

- Doktorka je Aleksandri ušila nos i bradu, a onda je na iznenađenje prisutnih upitala da li može da joj uslika bradu! Aleksandra je na to pristala, misleći da fotografi ju hoće da priloži uz izveštaj, kao dokaz. Međutim, pored doktorke je stajala pripravnica, koja je dobra drugarica s Elom, a takođe radi u Hitnoj pomoći. Pripravnica je na svoju ruku uslikala devojku sa šavovima, podlivima i modricima te ju je poslala nasilnici. Ubrzo posle toga, fotka se proširila na društvenim mrežama! 

To je žrtvu dotuklo do te mere da noćima nije mogla da spava. Uznemirena je i ima psihičke probleme zbog ružnog ožiljka. Neverovatno je da Aleksandra uopšte ne zna zbog čega je unakažena! - tvrdi naš sagovornik.

Aleksandrina porodica nije želela da daje izjave, navodeći da ne želi da ometa istragu. Osumnjičenoj Eli poslali smo poruku na Fejsbuk, ali nam ona do zaključenja ovog broja nije odgovorila. 

Dom zdravlja: Ela ne stažira kod nas!

Pozvali smo juče Dom zdravlja u Prijepolju da proverimo da li je stažista Hitne pomoći zaista slikala unakaženo lice svoje žrtve, ali su nam rekli da je najverovatnije reč o pogrešnoj informaciji. - U Domu zdravlja i Hitnoj medicinskoj pomoći nemamo stažistkinju po imenu Ela A. Neko vam je dao pogrešnu informaciju. To se nije desilo ni u Domu zdravlja ni u Hitnoj medicinskoj pomoći, niti mi imamo pripravnice. Taman posla da je neko fotografi sao pretučenu devojku neposredno posle ušivanja nosa i lica! Kod nas nema devojke pod tim imenom - rekli su nam iz Doma zdravlja u Prijepolju.

(Alo)

Komentari  
+8 # Provod 2020-03-03 20:33
Ah fukse kad osete da imaju podrsku ,gore su od muskaraca ,jos se napiju ko g.... Bolje da nije isecena ali sad bila mu rabota nema nazad,ovu "opasnu" i sve slicne bilo da je zensko ili musko treba na poseban tretman ,da joj vise nikada u zivotu ne padne na pamet da podigne glas a ne uradi nesto slicno.
Prijavi moderatru
+5 # Istina 2020-03-03 21:29
Ela A je pripravnica u OPštoj bolnici u Prijepolju u Prijemno urgentno službi...
Prijavi moderatru
+6 # Prijepoljka 2020-03-04 00:22
Svi koji zive u Prijepolju,znaju da je Ela pripravnica u bolnici,takodje svi je poznaju kao narkomanku koja je isla na lecenje u Beograd,kao i da je sa svojim bivsem deckom pretukla taksistu dok je bila pod dejstvom narkotika.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Mjesto Virus   Mjesto Virus
 N.Pazar 26    B.Polje 6
 Sjenica 1    Rožaje 0
 Tutin 0    Plav 0
 Prijepolje 6    Gusinje 0
 Priboj 3    Pljevlja 0
 N.Varoš 5    Berane 0
Podaci ažurirani 07.04.2020 godine

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click