Priboj: Policajcu demoliran privatni automobil

U noći između subote i nedelje u Priboju, na parkingu ispred porodične kuće, oštećeno je vozilo volkswagen ”jeta” policijskog službenika Dragoljuba Berlića. Na autu je, kako se sumnja bejzbol palicom, polomljeno prednje vetrobransko staklo i staklo na zadnjem delu vozila.

sADSFGFGHASDFGH 


Naime, nakon korišćenja vozila Dragoljub je oko ponoći auto parkirao ispred porodične kuće. U jutarnjim satima od strane prolaznika obavešten je da su na kolima razbijena stakla. Ovo je drugi put da se na meti vandala nađe vozilo ovog policijskog službenika. Razbijanje kola osudili su iz Nezavisnog sindikata policije.

– Krajnje je vreme da se zapitamo koliko su policijski službenici zaštićeni zakonom i dali je ovo nagrada kolegi za sve ono što čini u zaštiti građana njihove lične i imovinske sigurnosti, ako se zna da je kolega do sada profesionalno obavljao poslove iz delokruga rada službe bezbednosti i da je korak do zaslužene penzije – naveli su iz Nezavisnog sindikata policije.

Inače u gradu na Limu nije retkost da se policajci ili njihovi bližnji nađu na meti huligana, nedavno je pretučen otac policijskog inspektora a bilo je i više fizičkih napada na policijske službenike.

Izvor/Foto:PP Media

Komentari  
+2 # Djore 2019-10-15 09:11
Ti policajci iz gradova na Limu, pogotovu Prijepolje, su najjgori policajci. Ubise od kaznjavanja taj narod, kaznjavaju svoj narod za sve zivo. Zaustavljaju maltretiraju gledaju jel ima prva pomoc, jel prazna piksla, jesu prljave patosnice....i to prekipi nekad
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click