Pljevlja - Maloletnik opljačkao prodavnicu: Rasvetljeno razbojništvo u ''Slatkoj kući''

Pljevaljska policija podnela je u petak krivičnu prijavu protiv maloletnog P.I. (16) zbog sumnje da je očinio razbojništvo na štetu DOO "Swisslion Takovo – Slatka kuća"

cg APPhotoDarkoVojinovic 620x0 

PLjEVLjA – Pljevaljska policija podnela je u petak krivičnu prijavu protiv maloletnog P.I. (16) rođenog u Baru, sa prebivalištem u Podgorici u Javnoj ustanovi "Pod Ljubović" bb – Centar Ljubović, zbog sumnje da je 22. oktobra prošle godine počinio razbojništvo na štetu DOO "Swisslion Takovo – Slatka kuća", saopšteno je iz policije.

- Osnovano se sumnja da je maloletni P.I. dana 22. oktobra prošle godine oko 21,50h došao u ulicu Mirka Pejatovića u Pljevljima, gdje se nalazi prodavnica "Slatka kuća" a zatim sa maskom na glavi i nožem u ruci ušao u prodavnicu gdje je sa leđa uhvatio prodavačicu Dž. V. koja je u tom trenutku sa metlom čistila prodavnicu, gurajući je prema pultu gdje se nalazi kasa, svo vreme držeći nož u ruci i govoreći joj "kasa, kasa". U jednom momentu došlo je do guranja između nih dvoje, pri čemu je maloletni razbojnik oteo metlu u radnice i mašući nožem krenuo prema njoj. Potom je osumnjičeni prišao kasi i naredio drugoj radnici da otvori kasu jer će u suprotnom povrediti njenu koleginicu, potom je iz kase je uzeo 283 eura i pobegao sa lica mesta, navodi se između ostalog u saopštenju.

Iz policije su naveli da su kvalitetno urađene operativne radnje na mestu izvršenja krivičnog dela od strane službenika CB Pljevlja odigrale veliku ulogu prilikom rasvetljavanja ovog razbojništva.

Pročitajte još: Devojka sa pištoljem opljačkala prodavnicu u Šapcu

- Daktiloskopskim veštačenjem u Forenzičkom centru utvrđeno je da tragovi papilarnih linija koji su pronađeni na plastičnom ulošku od kase za novac potiču od maloletnog lica P.I. Odmah po dobijanju izveštaja o daktiloskopskom veštačenju policijski službenici CB Pljevlja su, u saradnji sa službenicima CB Podgorica, prikupili obaveštenje od ovog lica, koje je u celosti priznalo izvršenje krivičnog dela, kaže se na kraju saopštenja.

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Vijest5

 1. Najnovije
 2. Najčitanije
 3. Komentari

Najbolje ocijenjeni korisnici

 • Malo Morgen
  52 ( +195 )
 • Face
  19 ( +194 )
 • Beli-beg
  2 ( +136 )
 • Sulejman Veličanstveni
  28 ( +98 )
 • Sejo
  9 ( +81 )
X

Right Click

No right click