Muamer Zukorlić odgovorio na provokativna novinarska pitanja (Video)

Akademik Mumaer Zukorlić pristao je da odgovara na provokativna pitanja novinarke Alo.rs na Sajmu medija.

Screenshot 1 1000x0

Akademik Zukorlić je na pitanje da li mi je draže da bude muftija ili političar, rekao je da mu je draže da bude muftija, nego političar, kao i da su mu omiljeni gradovi Novi Pazar i Sarajevo.

Pogledajte na još koja pitanja je odgovorio. 

Komentari  
+9 # RS je genocidna 2019-10-23 19:56
He kako mu se brk osmijesi na pomen eura i svajcaraca, basko djetetu barjamski poklon kad pomenes...

:lol: :lol:

Naravno, najvise je paznje i vremena posvetio odgovoru na to pitanje. :-)
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # tursko biciklo 2019-10-24 06:59
on radi ti komenterises na internetu
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # balkanski spijun 2019-10-23 20:04
posebno je zanimljivo ponasanje episkopa Zukimija,na pitanje ''evro ili svajcarci'',kako mu samo zasijase okice,i nije mogao da odoli ni jednom ni drugom,pa onako halapljivo kao po navici rece ;;evri u svajcarskoj''..znaci hoce jezik pravo,a to da mu je draze biti muftija negoli politicar ,slagao po ko zna koji put,pa hajde onda vrati se ahmediji ako ti je draze,ma kakvi,''ja sam Zukimije i tamo sam samo gde ima sto bi rekao sojic ''suskice'' ili zelembaci 8)
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Sukana Baklava 2019-10-23 20:40
Baklave ili Tulumbe-Baklave :zzz
Odgovori | Prijavi moderatru
+17 # zz 2019-10-23 23:17
Sukani,ti si ga bate nadrljao;ovaj hodzko voli bakljave.Nemoj da te on rasuce.
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Pešter 2019-10-23 21:32
Zukorliću,saberi se preterao si sa ponašanjem ,nema smisla da sramotiš Islamsku zajednicu. Vidiš li da se novinari sa ovim pitanjima sa tobom sprdaju. Nikad se vjerski vođa ne bi ovo pitao.Šejtan te je odneo u politiku tamo i ostani .
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Enes 2019-10-23 21:42
Vi nemozete mirno da spavate koliko ste ljubomorni na Zukorlica, zivce vam pojede covek. :D :D
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # Fes 2019-10-23 21:43
Da nisi skinuo ahmediju ne bi te novinari ponižavali i ismevali ,sam si sebe doveo da se ne zna koja si sorta.Sam se srozavaš i svaljuješ u glib.
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Ćulah 2019-10-23 21:58
Kad je nosio ahmediju ti i takvi ste mu govorili da je skine i da se ne krije iza ahmedije.
On vas je poslušao i opet vam ne valja.
Sad kad nema ahmediju vi bi da je ponovo obuče jer vidite da je postao previše popularan.
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # semir 2019-10-24 00:02
jeste u bg,tako je vikao ko je sa beogradom nije nas a sad se ne skida sa televizija beogradskih,u sarajevo je pacio zar tako da su ga provalili,ova spodoba je covjeka koji je 1983 osudjen za terorizam koji je sa rahmetli alijom lezao zatvor nazvao KOS-ovim spijunom,a hajro tutic od 1966 saradnik UDBE,90 tih DBa,koji je jarca uveo u tajne sluzbe taj nije?.A muamer zalijepi tikete ljudima koji su lezali po zatvora za svoje ideje dok on ljubi skute vuciceve i naziva odabrane nase ljude spijunima
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Fes 2019-10-23 22:26
Ja samo hoću da imam časnog i poštenog vjerskog vođu a Zukorlić sigurno to nije.Popularne su pevačice i starleta a vjernicima zna se mesto.Pametan čovek razlikuje bitno od nebitnog.Ahmedija je bitnija od političarenja.Zukorlić je izabrao politiku.Pametnom kritika pomaže da se izvuče iz blata.
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # zz 2019-10-23 23:13
Pisle one Kije Kockar i neke tamo Stanije,ovaj bivsi HODZA postao najpopularnija RIJALITY ZVEZDA.
Sprdaju se novinari po srpskim tabloidima sa njim,a jos mu za sprdnju postave titulu AKODEMEK.

A on jadjo misli da je stvarno zvezda.Ipak si hodza na trecem mestu posle ove dve gore navedene.One su jos popularnije od tebe.Nikako da izadjes na prvo mesto ma sta da pocnes.
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # DP 2019-10-23 23:20
Sada bi on nekako ponovo da se odladi pa da postane Muftija na Mufte.Tu najbolje kapaju evrici koje bi da prebaci u Svicu.Jedino tu dolazi lova koja se ne broji i ne polazu racuni. A isto tako,kao Muhtija na MUFTE nije morao placati soder Sesku za jednu obicnu funkciju.
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # DP 2019-10-23 23:24
Ovoga hodze orljanskog pola nestalo kako je popusio u Bosni kod Bosanaca.Izmrsavio mnogo,pola ga nema.Nevalja mnogo pusenja,steti organizmu.

A kako se da videti,vec je poceo da sanja EVRICE i to deponovane u Svajcarskoj.
Seselj mu potrosio sve sto je imao,a dijaspora zavrnula slavinu.
Odgovori | Prijavi moderatru
+12 # Samir 2019-10-24 02:33
Estakverulah... da bas dopusti i da ga niskorazredni novinari zute stampe saslusavaju? Ovo ni Suljo ni Rasim ne bi nikad dozvolili sebi? Kako je kreunuo...zavrsice u zadruzi ili parovima...Subhanula kako ga novac i moc pokvarise. Umjesto da se povuce iz javnog zivota i radi na samom sebi, pokaje se za izrecene lazi i manipulacije on sebe srozava sve dublje...sta covijek ucinje od sebe? Kako je krenuo, druzice se sa Nurom po Pazarskim ulicama...Vi koji ste mu bliski spasavajte ovog covijeka jer mi ga je zao...ovo je za sazaljenje.
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Sandzacki Srbin 2019-10-24 06:39
Pa ruku na srce, Suljo ne bi ni mogao ovako brzo da odgovara, on bi se sapleo vec na prvom pitanju i odlutao u neki nevezani monolog.

A to sto je rekao ni Zorana ni Brnabicka ima moj respekt
Odgovori | Prijavi moderatru
+13 # Nur-Bec 2019-10-24 10:37
"Makronizirani Putin i putinizirani Macron"-rece i osta ziv! Samo lupaj i dalje,Alo .rs ti je najveci domet, :-* nasa starletice
Odgovori | Prijavi moderatru
+12 # Dijaspora 2019-10-24 10:56
Zukorlić je imao obavezu da zaštiti Islamsku Zajednicu od politike i da to bude nesalomiv stub svih Bošnjakaa a ne da podržavanjem čas jedne čas druge partije ,dovede do raskola IZ,i zavade imama sa užasnim posledicama koje godinama traju.Nastavio sa političarenjem i bezsramno formira partiju i kreće u politički rijaliti.Sad se valjau u blatu i još ne vidi da ga novinari ismevaju .Nikad ,nikad nijedan novinar ne bi jednom vjerskom autoritetu postavio ova estradna pitanja.Ova pitanja su za Amidzi šou.Zukorliću srozao si sam sebe na dno.Svi smo dužni da IZ zaštitimo od politike.
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Nur-Bec 2019-10-24 11:18
od politike i od njega!
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # PP 2019-10-24 15:54
Ovaj sarlatan hodzko je probio svako moralno dno. Ovakva ponizavanja nece da dozvole ni ucesnici zadruge i parova.
Imati toliko titula, a posebno titulu KAKADEMEKA,a dozvoliti da se ovako novinari sprdaju sa njim,to je za veliku zabrinutost zdravog razuma.Ni SOJIC na svojoj konferencuji za MEDIJI nije ovako lupetao i ponizavao se.
Ali vise zabrinjava to, sto jos postoje glupanderi koji podrzavaju ovog sarlatana u njegovim glupostima.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # dijaspora 2 2019-10-24 16:07
Ovoga bradonju ,sarlatana iz orlja uveliko pocela da hvata nostalgija za dobrim starim vremenima i evricima,kada je kao Muftiguz dolazio u dijasporu i naredjivao da niko ne daje manje od 500 evrica.Sada je saspeo da mu AV udeljuje neku platicu,a mora da laze i munafici cak i o 20000 pusaka,a sve za sitnu lovu i za nikakvu funkciju.
Iako nije pustio IZ-cu iz svojih ruku,ipak se narod i tu opametio,procitao ovog sarlatana ,pa narod ne daje vise mnogo para ni tamo.A pored svega i sto se skupi u kasu IZ-ce,to mu pojede Seselj za podrsku sarlatanu u politici.
E sarlatanu iz ORLJA ostalo jos malo da se ponizava po srpskim tabloidima.Ovo nijedan cobanin sa nasih krajeva,bez dana skole nebi sebi dozvolio ovakva lupetanja i ponizavanja a kamo li da dozvoli jedan AKODEMEK,Dr,Mr,odledjeni,zaledjeni smrznuti i nezna se vise koji je khurac-palac.Prave cirkus sa njim po BGD-u.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Sesko Voja 2019-10-24 17:50
Ja i moji RLADIKALI smo mnogo zabrinuti za naseg Efendi-Vojvodu,'ODZU Zlukorla.Nacisto je prolupao.
Malo ga i razumemo,jer je mnogo u zadnje vreme popusio,prvo kog Mila,pa kod Sulja,a od kako je popusio kod Bakira i Bosanaca vidi se da je totalno prolupao.
Nama Rladikalima se cini da je popusio i kod Marica,cim je spao na ove novinare iz tabloida koji ga ovako zajhebavaju i prave sprdacinu sa njim. Prevazisao je sprdacinu sa nasim Vojvodom Tomom.

Ovo nas RLADIKALE mnogo zabrinjava,pa se radi toga moze desiti da ga 'ODZA i kod nas ispusi.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # KG 2019-10-24 17:56
Zasto niste stavili naslov:"Muamer Zukorlic se izlupetao kod novinarke" kao sto stoji naslov i na drugim portalima,a i koji odgovara datoj temi.?
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # CARNEX 2019-10-24 21:14
Ponovo se vracamo u medijsko reklamiranje izandjale govedine. Nas brend--Izandjala govedina se ponovo reklamira na popularnim medijskim TV i listovima. Obratite paznju na nas berend Izandjala govedina.
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # Brada 2019-10-24 21:24
Sto se tice svetog Zukimija GUBITASA on nama drvosecama odavno sluzi za sprdacinu,ali nismo znali da isto to rade i ove novinarke iz ovog tabloida.Mi drviosece se sprdamo sa svetim Zukimijem GUBITASEM samo dok utovaramo drva,a ove novinarke malo imaju vise vremena pa su napravile javnu sprdacinu sa svetim,presvetim Zukimijem.Nasa Matica Drvoseca ima samo jednu mogucnost za svetog Zukimija,a to je da ga primimo kod nas za utovar drva ili da postane sumar. No ako postane sumar,postao bi on odmah ZELENO MELAJCE.
SPRDNJA OD SVETOG ZUKIMIJA.
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # Brada 2019-10-24 21:28
NP: Iskreno te pitam u ime nas drvoseca,sta kazes ti na ovu "veliku mudrost" koju je pokazao tvoj idol sveti Zukimije u razgovoru sa ovom novinarkom a sa kojom se ona sprda sa vasim idolom?

Je li vi njegovi sljedbenici-idolopoklonici podrzavate ovo njegovo glupiranje na osnovu cega ove novinarke prave sprdnju sa vasim idolom? Budi iskren pa odgovori.
Odgovori | Prijavi moderatru
Napiši komentar
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Vijest5

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari