Škrijelj: ''Srpska policija je bez ikakvog povoda pretukla Hadžovića'' (VIDEO)

xxsdffghghjgfdsdadffghh 

Izvor:Sandzacka TV Mreza

Komentari  
-2 # As 2019-09-19 16:59
Ada sve mi to znamo da je tako gospodine Skrijelj, ali kako se da se mi ovako razjedinjeni suprostavimo tome zlu. Nemozemo nikako. Kako da nateramo Zukorlica da reaguje kad on zarad svog internacionalnog univerziteta to nece uraditi. Za Ljajica isto tako znamo da nece reagovat jer nikada i nije za nista reagovao
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Pazar 2019-09-19 20:05
A sta je suljo radio dok je bio 8 godina srpski ministar
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # eso 2019-09-20 11:51
Nije napravioo štetu ko što je uradio ovaj jarac iz Orlja za ovo četiri godine.Napravio je od bošnjaka pinkog lopticu da se svaka srpska šuša lopta sa nama , da nas ubijaju i progone i premlaćuju jžkako oni žele uz blakoslov budućeg "REJSA" isprtka Vučić Aleksandra.
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # Bosnjak 2019-09-20 12:16
Rode moj ESO- stani malo, udahni duboko i sad razmisli o ovome sto si napisao, pa umsto ZUKORLICA ubaci SULJKANA. Videces da sve sto si napisao je upravo SULJKANOV SEBET, pa se cijela Srbija sega sa njim pa tako i sa nama. Zar nije Suljkan falsifikovo Kostunicin Ustav u kojem mi postadosmo Manjina i tako na nivou Roma. Zar Sukic nije glasao da u Srebrenici nije GENOCID nego ZLOCIN. Zar Suljkan nerece da je Srbija Zemlja koja sva prava Bosnjaka postuje, pa je cak i plakete delio redom. Zar Sukice neizjednaci CETNIKE i PARTIZANE. Zar Suljko tvoj neproba da instalira onu KRIMINALNO, POLITICKU, SPC, UDBA paratvorevinu zvanu CETNICKI RIJASET. Zar tvoj ,,LJIDER, nije pozivao da se FIS rusi.Pa onda Suljko tvoj dobi na poklon od Tadica BNV i zadnjih 20godina upravlje njime, a rezultate vidimo, 7o% Bosnjacke dece se ispisuje sa Bosanskog, zato sto je ova spodoba ,, TVOJ LJIDER,, jedna obicna licemerna budala.
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Saša 2019-09-20 13:00
Bosnjak- Šteta što se potpisiješ sa "Bošnjak", bolje bi ti pristajalo četnik, jer toliku mržnju prema Bošnjacima muslimanima ne osećaju ni četnici. Kažeš "četnički rijaset", to jedan musliman ne smije ni pomisliti a kamo li izgovoriti, sa tim nema igranja, a kad se tiče upisa bošnjačke djece na bosanski maternji jezik, razmisli zašto je to tako ako je tvoj "ljider" u odbor za obrazovanje Srbije, zašto on to malo ne potera među svojim kolicionim partnerima Vučićem i Šešeljem, valjda će mu toliko učiniti, u zamenu za izdaju i cinkarenje braće muslimana, oni će uvek nešto sitno udovoljiti za tako krupnu izdaju Zukorlića, a izučavanje bosanskog je za državu "sića" za ono što Zukorlić radi za njih.
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Bosnjak 2019-09-20 14:37
Sasa- pomeri se smesta, onu PASCARU zvanu ,,SRPSKI RIJASET,nazivat RIJASETOM. Majstore navedi mi konkretno sta je to ZUKORLIC izdao. Ja sam tebi u detalje sta je tvoj Sukica radio. Mani se tih praznih prica nije nas narod toliko glup koliko ga vi smatrate. Sto se tice obrazovanja na Bosanskom tu ti je iskljucivo Sukica zaduzen i ona njegova prcvarnica zvano BNV-SDA. Raspitaj se malo blagos midju i ne brukaj se ovako javno braneci neodbranivo. Brate zrtvuj tu junicu ili plastenik sto dobijes od LJIDERA zarad svojih bliznjih koji su jos u Sandzak ili svog naroda kojeg toliko volis.Ja sam ponosni BOSNJAK, MUSLIMAN,SANDZAKLIJA, koji nije toliko blesav da dozvolim da mi ova spodoba bude bilo kakav primer ili nedaj boze LJIDER.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Saša 2019-09-20 15:30
Bosnjak- Ono što si ti nabrojao su sve same laži, izmišljotine, klevete, ogovaranja, cinkarenje, itd, a ja ću ti reći samo dve stvari koje su opipljive za Zukorlića, bio je verski čovek, pa je bacio ahmediju i prešao u društvo Šešelja i Vučića, misliš li da su ga uzeli što je lijep, ili što cinkari i umrtvljuje pitanje Sandžaka i Bošnjaka, drugo, čovek je prebogat, na lopatu nije zaradio 100%
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # Bosnjak 2019-09-20 16:11
Samir- Bruda ti si baren na Zapad, cukni malo glavom ili uzi HANDY i informisi se malo pa ces videt da nista izmislio nisam.Zukorlic je ahmediju zamenijo politickim odelom samo zato sto je IZ doveo so relativnog savrsenstva, a covek je procenio da moze vise svom narodu da doprinese kroz politicko delovanje. To sto u nedostatku agrumenata vrtite kao MUTAVI pricu o SESELJU vam je u medjuvremenu kontraproduktivno. Jer navedi mi gde je u koaliciji sa SRS a ja tebi mogu mnogo primera navest sa kim je SUKICA sve u koaliciji bio ili je trenutno. Sto se tice Vucica, u svim opstinama u SANDZAKU je SUKICA u koaliciji na vlast sa njim.Takodje je bio bogami i do tu skoro i sa SRS-SESELJOM, a trenutno je i sa SPS-om MILOSEVICEVIM.
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Bosnjak 2019-09-20 16:24
Samir- jesilbikad cuo da Zukorlic odbacuje AUTONOMIJU, naravno da nisi. On radi to civilizovano i na jedan kulturan i jedino moguc nacin, a to je dogovorom. Nikakvi sljemovi nikakva strana vojska, to je prica za malu decu.To bi nas kao realno mali Narod dovelu u veliku opasnost.Na sve probleme koje je Zukorlic pre 5godina ukazivao tvoj LJIDER sedeci u ministarsku fotelju to odlucno negirao i nazivao ga EKSTREMISTOM.... E sad sve to on kao papagaj ponavlja i to ne zbog naroda nego da bi opet bio nekakav faktor.
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Bosnjak 2019-09-20 14:46
Samir-raspitaj se malo bolje i u vezi koalicija, skim je sve ona STARLETA-SUKICA trenutno i nekad bio. Samo mi nije jasno da li si i ti konacno odlucio sta si. Shiptar, B(m)osnjak ili nesto trece. Tvoj Ljider svega mi ne zna ni sa cije je ni sta je.
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Bosnjak 2019-09-20 12:25
Nastavak- Zar Tuljko nije pozivao 90-tih na Republjiku, Specijani Status pa cak i nekakva ujedinjenja sa susedima, pa ond ispari kao isprdak za Tursku i ostavi jadan narod na milost i nemilos Milosevicu. Kad postade Srpski ministar svega toga se odrece. Zar nije UGLJESA knap 20godina vladao Sandzackim opstinama, pa ih doveo MashaAllah na nivou KEMENIG DOBA.
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # Bosnjak 2019-09-20 12:38
NASTAVAK2- KAMENOG DOBA, treba ce nam 100gidina da ispravimo sve sto nam je ta spodoba uradila. Pa da su trazili i lucom i svecom, ne bi delotvornijeg parazit nasli, da ovako unazadi i unisti Bosnjak kao sto to ucine tvoj ,,LIDJER,,. De nam sad reci sta to ucini Zukorlic nazao Bosnjacima. Pigledaj samo sta je uradio od IZ. Napravio je IMPERIJU, da svako normalan se divi i dici njoj.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Saša 2019-09-20 14:16
Bosnjak- Takvi Bošnjaci kao ti, su gori i od četnika.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Nur-Bec 2019-09-21 10:21
Vala,duplo gori!
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Fuck 2019-09-19 17:35
Ne pomaze vam nista, vi ste is.pu.sili i nema vam povratka a vasem Mutavom najbolje bi bilo da ode u staracki dom i tamo nastavi svoju besmislenu politiku a mozda ce mu tamo dati fotelju.
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Hodzica 2019-09-19 19:07
Vala nas hodze ne dira niko jer smo mi za pravdu i pomirenje pa makar i preko tog maltrtiranja gradjana.Nama hodzama je lepo a posebno nasem velikom hodzi orljaninu.a to sto policija siba narod pa videcemo nekako da halalimo policiji,ali samo ako akredituju jos nesto sa orljanske skole zvane IU.
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Servijebbeg 2019-09-19 19:54
Ali zato ti sa povodom lizes supak svojem sefu i bivsem ministru,onome sto je prije koju godinu pricao o Srbiji u superlativima i bio do guse zaljubljen u istu dok nije dobio nogu!Vecih hadalja,lopova,lazova od vas sda kadrova nema(cast postenim izuzecima koji su ucijenjeni oduzimanjem posla).. Nicija nije do zore gorela pa nece ni vasa .
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # As 2019-09-19 20:44
Pricaj mi o tom zaljubljivanju u fotelju i luksuzan zivot. To sto je Suljo pricao u superlativu nije nista prema onom sto radi uvazeni Muftija i Rasim. Kome to vise odgovaraju ratni zlocinci Seselj i Aleksandar Vucic. Ko li je veci dupelizac srbima ratnim zlocincima. Ko li to prica o pravdi i pomirenju sa ratnim zlocincima. Ko li je uvodio obuvene cetnike devedesetih u dzamiju, Razmisli. Nije to bio Suljo. Jeli Suljo prodao 10 000 kurana devedesetih godina koji su trebali biti besplatno podijeljeni.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Servijebbeg 2019-09-19 20:56
ASE jedan otvori oci i ostavi po strani strast i laz a ako mislis da ce neko jos vjerovat tim lazima i podmetacinama "SDA" lazova onda si se mnogo zajebo !
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # Bosnjo 2019-09-20 09:16
Nije Suljo je prodao bracu muslimane koji su pobijeni 90’tih pod motkom, Suljo je prodao pola NP za vreme vlasti njegovim tajkunima lokale u centru za po 30-40.000
Suljo je prodao i razbio IZ
Sto Suljo nikada nije bio i kao predsjednik BNV na dzenazi u Srebrenici, Kukurovicima i Štrpcima.
Tako ti Allaha cuti i dobro rece neki brat prije neki dan Suljo Snickers (nije sav svoj) od kako je pobegao za Tursku
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Saša 2019-09-20 14:26
Bošnjo- Niko od prebijenih Bošnjaka nikada nije okrivio Ugljanina za to što im se desilo, to jedino laprdate vi Zukorlićevi zaljubljenici i on, samo munafičite, ogovarate i cinkarite, radite sve ono što kur'an zabranjuje, a nabroj lokale koje je prodao za 30-40 000, i kome, i ne laži k'o pas, a IZ je razbio tvoj miljenik svojim bahatim i lopovskim ponašanjem, i od ostatka IZ napravio svoju privatnu prćiju, uz čiju pomoć pelneši glupake, a što se tiče Srebrenice, Kukurovića, sela Štrpce, itd, bolje je što je napravio povratnicima kuće dok je bio u vladi, nego da ide da se slika radi jeftinih političkih poena, kao tvoj Zukorlić.
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # Bosnjak 2019-09-20 15:36
Samir- sve to mozes macku o rep da okacis i samo ovim poput tvog Ljidera sto subda pricas. Tvoj Sukica je uz pomoc VOJSKE prodavo oruzje narodu i to po serijskim brojevima ih pisle DB uz prebijanje Muslimana oduzimao. Lazes da niko ni SUKICU optuzivo za to, a dosta njih je zbog torture preselilo. A sto se tice IZ, i tu je tvoj DERVISAN-SUKAN svoje sape umijesao i par puta ukidao Mesihat. Dok god nije SPC,SANU,POLICIJA,KOSTUNICA i ona GABELJIJA JUSUFSPAICA mu uskocilu u pomoc sve mu se izjalovilo. Onog trenutka kad je sva ova banda stala da mu pomogne on je delimicno uspeo. Ali fala Allahu samo mali deo. A to sto pominjes lokale i nekakve lopovluke to mora da ti je tetka nafa pricala a ona cula on nazifa a nazifa cula od ENISA IMAMOVICA a on od AHMEDINA MOSNJAKA SUKICINOG SKRIJELJA. Opet ti dobronamerno kao bratu kazem bezi i ne brukaj se ovako javno zboj junice ili plastenika. IZuS je nas ponos i nasa dika, nasi vrtice,medrese,FIS i IUNP su nas garant opstanka.
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Saša 2019-09-20 13:03
As- Svaka ti je na mestu.
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Milos 2019-09-19 22:16
Pa zar nije suljo pozivao da se bojkotuje odbrana zemlje 1999,a sad hoće prava, koliko je se odazvao pozivu u procentima toliko u državnoj službi, pravedno bi bilo zar ne
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # NP 2019-09-19 22:26
Koji li si sad pa ti?
A 99 je zemlja odbranjena tako što je Milošević potpisao kapitulaciju?
Po tvojoj logici u vlasti bi bio svaki drugi pripadnik NATO država
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Saša 2019-09-20 14:31
Milos-Ma koja odbrana zemlje, ne jedi trice, bojkotovao je Suljo od 90-e agresiju Srbije na Hrvatsku, BIH, i kasnije Kosovo, time što je pozvao javno Bošnjake da se ne odazivaju na vojne pozive, i da ne ginu uzalud, i sad bi on to uradio, a nisam siguran za srpskog miljenika Zukorlića.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Niko bitan 2019-09-20 01:19
Ajde bre ne kukajte i ne serite vise.Dok ste imali fotelju u bg sve vam bilo super.Sad cekate da neki policajac prdne i odma nadjete povod da kukumacete.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # west 2019-09-20 11:21
Nema veze to sa nacijom i ne terba zloupotrebljavati nesrece ljudi u politicke svrhe. Isti je jad u cijeloj Srbiji. Srbija klizi u totalno rasulo i diktaturu. Dok' je Suljo bio na vlasti sve je bilo ok. Sad je npr. Zukorlicu sve ok i potaman. Sve za saku eura. Lokalni namesnici okruzeni ulizicama okiceni "titulama" cime su obesmisli i urusili vrednosni i obrazovni sistem. Feudalizam u najprimitivnijem obliku. Sve je to isto. Radi se o nijansama. Nazalost.
Odgovori | Prijavi moderatru
Napiši komentar
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Vijest5

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari