Veliki uspjeh Novopazaraca - Bajramovići građevinari mondenskog Sočija

Posle Olimpijskih igara 2014. godine kada su građevinske firme mislile da nema više posla u ovom ruskom turističkom i sportskom centru ALK++ Company porodice Bajramović rukovodila se potpuno suprotnom poslovnom filozofijom.

fgh6546z54 

Veliko tržište reagovalo je na konkurentnu ponudu ove firme, čiji je osnivač poslovni čovek iz Novog Pazara Numan Nuca Bajramović, prvim poslovnim aranžmanom I izgradnjom objekta sa 200 stanova. Od tada primena najsavremenije tehnologije, prestižni enetarijerski i eksterijerski projekti na čemu rade secijalisti iz raznih oblasti. učinili su da ALK ++ Company danas gradi više od 5000 stanova u ovom gradu na Crnom moru. Omiljeno letovalište Rusa, stecište turista iz celog sveta posebno je privlačno zbog blage zime i dugog leta.

gfh765gh56

Olimpijske igre, najbolje organizovane u istoriji njihovog postojanja, dale su poseban impuls i građevinskoj industriji, koja i danas cveta u Krasnodarskoj oblasti u kojoj je smešten Soči. Grad se širi i ne bez razloga. Sa plaža se vide vrhovi planina stalno pokrivenih snegom, a u samom Sočiju primetna je sutropska vegetacija. Turistička atrakcija su i brojni parkovi i grandiozna arhitektura sovjetskog doba. 

Biznis planom i analizom rukovodstvo ALK ++ Company dobro je predvidelo da će u gradu koji pretenduje da postane ozbiljna konkurencija Moskvi i Sankt Peterburgu, koji su suvereno dominirali kada je turizam Rusije u pitanju, doći do ekspanzije u građevinsrastvu. U ovoj kompaniji ukazuju da su na vreme, nakon Olimpijade uprkos situaciji s Ukrajnom zbog koje su se povlačili investitori i građevinske kompanije, krenuli da ulažu kapital.

gftr454545455tz

Ali i da se razvijajamo poslovno na ovom tržištu. To je vreme kada kupujemo najviše mehanizacije. Investiramo i u inžinjernu zaštitu: koroziju i održavanje brda, bušenje šipova, “Titanovih” ankera…I postali smo lideri I u izgradnji stambenih i poslovnih zgrada i inžinjernoj zaštiti, objašnjava za naš list prvi čovek ALK ++ Company Adnan Bajramović. Trenutno na realizaciji građevinskih poslova njegova firma upošljava čak 1200 radnika.

Kao “sedmica” na Lotou

Današnji Soči izgleda kao da je dobio „sedmicu“ na Lotou! Ta „sedmica“ je, ustvari, dobijanje organizacije zimskih olimpijskih igara. Zamislite samo kako može da izgleda grad u čiju infra i suprastrukturu i imidž, zajedno sa organizacijom uložen toliko novac da su ponele epitet najskupljih, ali i najboljih olimpijskih igara u istoriji.

I u takvom ambijentu ALK ++ Company uspela je da se izbori za lidersku ulogu u nadmetanju građevinskih kompanija, na ovom izuzetno zahtevnom tržištu, kaže potpredsednik kompanije ALK ++ Jevgenij Valerevič Grigorenko.

(Blic)

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click