Novi Pazar / Živković: Očuvati bezbednost građana, javni red i mir

Načelnik Policijske uprave u Novom Pazaru Bogoljub Živković izjavio je danas da će im cilj u narednom periodu biti očuvanje stabilnog javnog reda i mira i bezbednosti svih građana na ovom prostoru.

bogoljub zivkovic 

On je na radnom sastanku sa novinarima i predstavnicima medija poručio da je želja i unapređenje saradnje sa državnim i lokalnim organima i institucijama, udruženjima i građanima.

Živković je dodao da je prioritet novopazarske policije tokom vanrednog stanja staranje o tome da građani poštuju sve mere koje je propisala Vlada Srbije u cilju sprečavanja širenja korona virusa, kako bi zaštitili zdravlje svih žitelja Novog Pazara, Sjenice i Tutina.

On je naveo da tokom vanrednog stanja policija neće zanemariti druge obaveze i da će aktivno raditi na suzbijanju svih oblika kriminaliteta i rasvetljavanju počinjenih krivičnih dela.

Živković je na čelu novopazarske policije od pre desetak dana, a na tom mestu nasledio je Rešada Džankovića koji je upućen na novo radno mesto pri Ministarstvu unutrašnjih poslova. 

Ranije je bio načelnik Policijske uprave u Kraljevu i pomoćnik direktora policije. Ima čin pukovni

(Radio sto plus

Mjesto Virus   Mjesto Virus
 N.Pazar 31    B.Polje 6
 Sjenica 1    Rožaje 0
 Tutin 0    Plav 0
 Prijepolje 7    Gusinje 0
 Priboj 4    Pljevlja 0
 N.Varoš 5    Berane 0
Podaci ažurirani 09.04.2020 godine

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click