Hafiz Sulejman Bugari o koronavirusu: Postali smo igračke u rukama perfidnog igrača

Na svojoj Facebook stranici iznio je stav i mišljenje o novonastaloj situaciji

fdghjkjlkčlkjhgdfgthzjj

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) 11. marta je zbog širenja koronavirusa proglasila globalnu pandemiju. Od COVID-19 u svijetu je umrlo više 7.989 osoba , a potvrđeno je više od 197.000 slučajeva zaraze koronavirusom.

Stav i mišljenje o novonastaloj situaciji na svojoj Facebook stranici iznio je i nekadašnji imam Bijele džamije na Vratniku, Hafiz Sulejman Bugari.

- Stvoritelj svega je kazao: “Ovaj svijet je igra i zabava!” To znači da je ekstra teren za odlučujuću utakmicu – utakmicu za vječni uspjeh. Ali, ljudi, kao da nas nema u igri. Ako i jesmo, dobro uigrani nismo. Umjesto da ozbiljno i duhom zaigramo i ulogu odigramo, postali smo igračke u rukama perfidnog igrača te od pojavnog i iluzornog izigrani. Svaka igra i zabava ima svoja pravila i treba biti fer, iskrena, poštena, legalna i legitimna. U protivnom, viruse i bolesti nabavlja onaj ko se ilegalno igra i zabavlja! Prijatelju, pazi u čijem si klubu te s kim i za koga igraš. Ne zaboravi, Sudija svaku misao i pokret bilježi! - istakao je Sulejman Bugari na svojoj Facebook stranici.

Izvor.Avaz

Komentari  
-15 # Boss 2020-03-19 08:48
U tvom klubu jad i beda.
Napisao si mnogo .. A šta si rekao?
Iz tvog piskaranja nikakva pouka osim bla bla truć
Prijavi moderatru
-6 # Seća 2020-03-19 15:42
Dje nadjoste ovog sufiju sto se pretvara u andjela
Prijavi moderatru
+5 # Zmaj 2020-03-19 17:13
Bolji je od svih vas vehabija zajedno
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Vijest5

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari